Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η CA Technologies και το Eurosport προσφέρουν στους φίλους της ποδηλασίας την εμπειρία να αγωνιστούν με μία επαγγελματική ομάδα

Το Eurosport επεκτείνει τη συνεργασία του με την κορυφαία πάροχο λογισμικού, CA Technologies, η οποία θα υποστηρίξει τεχνικά την πρώτη πρόκληση της νέας σειράς Home of Cycling Series. Το Home of Cycling Series αποτελείται από τρεις ατομικές, μηνιαίας διάρκειας, δοκιμασίες για ποδηλάτες όλων των επιπέδων εμπειρίας. Η CA Technologies θα συνεργαστεί με το Eurosport…
- Η CA Technologies θα υποστηρίξει το 10ο Rider Challenge, μέρος της σειράς του Eurosport “Home of Cycling Series”
- Ο διαγωνισμός προσφέρει στους φίλους της ποδηλασίας τη μοναδική στη ζωή ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί με την Trek-Segafredo
- Η τελευταία συνεργασία βασίζεται στη θέση της CA Technologies ως επίσημου συνεργάτη παροχής λογισμικού στις τηλεοπτικές καλύψεις του Eurosport στους Μεγάλους Γύρους
Το Eurosport επεκτείνει τη συνεργασία του με την κορυφαία πάροχο λογισμικού, CA Technologies, η οποία θα υποστηρίξει τεχνικά την πρώτη πρόκληση της νέας σειράς Home of Cycling Series.
Το Home of Cycling Series αποτελείται από τρεις ατομικές, μηνιαίας διάρκειας, δοκιμασίες για ποδηλάτες όλων των επιπέδων εμπειρίας. Η CA Technologies θα συνεργαστεί με το Eurosport στον πρώτο από αυτούς τους διαγωνισμούς – το 10th Rider – μέσω του οποίου οι ποδηλάτες θα δουν εάν διαθέτουν τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονται ώστε να αγωνιστούν και να προπονηθούν με μία επαγγελματική ομάδα. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τρέξουν μία διαδρομή, τουλάχιστον 100 χιλιομέτρων κατά τη διάρκεια του μήνα, με την πιθανότητα να κερδίσουν μία θέση στο προπονητικό καμπ της Trek-Segafredo τον προσεχή Δεκέμβριο. Το συγκεκριμένο, μοναδικό έπαθλο, παρέχεται από την CA Technologies, η οποία είναι η επίσημη συνεργάτης παροχής λογισμικού της Trek-Segafredo.
Η υποστήριξη της CA Technologies στο 10th Rider Challenge έρχεται ως επέκταση της συνεργασίας της με το Eurosport για τους τρεις μεγάλους Γύρους, που ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα. Η συνεργασία μεταξύ της πλατφόρμας και η ολοκληρωμένη τεχνολογική κάλυψη περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας ασυναγώνιστης εμπειρίας εφαρμογών, μίας δεύτερης οθόνης για τους λάτρεις της ποδηλασίας που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της κάλυψης του Eurosport του Giro d’Italia.
Σχολιάζοντας την επέκταση της συνεργασίας με τη CA Technologies, η Viviane Paxinos, αντιπρόεδρος των Διεθνών διαφημιστικών συνεργασιών του Eurosport, τόνισε: “Η συνεργασία μας με την CA Technologies μας βοηθά να φέρουμε τους φίλους της ποδηλασίας πιο κοντά στο πελοτόν από ποτέ. Η ολοκληρωμένη τεχνολογία και οι λύσεις λογισμικού βοηθούν να προσφέρουμε μια ενισχυμένη εμπειρία δεύτερης οθόνης για τους φίλους του αθλήματος και μας επιτρέπουν να παρέχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τους θεατές μας σε όλες τις πλατφόρμες. Βασιζόμενοι σε αυτή την επιτυχία, είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε μαζί τους για να τροφοδοτήσουμε το πάθος των οπαδών της ποδηλασίας σε όλη την Ευρώπη με το 10η Rider Challenge.”
“Δημιουργήσαμε την σειρά Home of Cycling για τα εκατομμύρια των οπαδών που παρακολουθούν την κάλυψη που τους επιτρέπει να ζήσουν και να μοιραστούν το πάθος τους για την ποδηλασία. Αυτή η εκστρατεία είναι ένα ακόμη παράδειγμα της δέσμευσής μας για το άθλημα και είμαστε ενθουσιασμένοι που, χάρη στην υποστήριξη της CA Technologies, είμαστε σε θέση να ανταμείψουμε τους οπαδούς μας με πραγματικά μοναδικά βραβεία στο 10ο Rider Challenge.”
O Peter Simpson, Αντιπρόεδρος της CA Technologies τόνισε: “Η CA Technologies είναι ενθουσιασμένη που ανανεώνει τη συνεργασία της με το Eurosport προς όφελος των φίλων της ποδηλασίας στην Ευρώπη. Η ποδηλασία είναι ένα πάθος που μοιραζόμαστε και οι δύο πλευρές και είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε το 10th Rider Challenge, το οποίο θα προσφέρει μια πραγματικά συγκλονιστική εμπειρία στον τελικό νικητή. Η σχέση μας με το Eurosport συνεχίζει να αναπτύσεται, με λύσεις που ενισχύουν τις δυνατότητες του Eurosport και παρέχουν διαδραστική εμπειρία τηλεθέασης στους φίλους της ποδηλασίας που πραγματικά κάνει την κάλυψη ποδηλατικών γεγονότων να ξεχωρίζει. Η συνεργασία μας πλέον επεκτείνεται και στην υποστήριξη του 10th Rider Challenge.”
Ο Luca Guercilena, Γενικός Διευθυντής της Trek-Segafredo δήλωσε: “Η Trek-Segafredo είναι μια ομάδα δεδομένων και ελπίζουμε ότι αυτή η καμπάνια θα συνδέσει τους ερασιτέχνες αναβάτες όλων των επιπέδων με την ισχύ των δεδομένων. Η CA Technologies είναι ένας από τους βασικούς συνεργάτες μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε αυτό το βραβείο για το 10ο Rider Challenge. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον νικητή στο προπονητήριό μας τον Δεκέμβριο και να υποσχεθούμε ένα πραγματικά μοναδικό βραβείο για τους οπαδούς της ποδηλασίας.”
Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία διαχείρισης CA API και CA App Analytics, το Eurosport προσέφερε για πρώτη φορά έναν ζωντανό διαδραστικό χάρτη που παρακολουθούσε τα στοιχεία του αναβάτη καθ ‘όλη τη διάρκεια του φετινού Giro d’Italia. Τα νέα εργαλεία ενσωματώθηκαν στα υπάρχοντα προϊόντα της εφαρμογής Eurosport και στον ιστό για κινητά, επιτρέποντας στους φίλους του αθλήματος να παρακολουθούν το πελοτόν και να τους παρέχονται επιλεγμένα τα βιομετρικά δεδομένα, όπως υψόμετρο, ταχύτητα, ισχύς, ρυθμός και καρδιακοί παλμοί του κάθε αναβάτη σε πραγματικό χρόνο.
Φέτος, το Eurosport παραμένει ο νούμερο 1 προορισμός στην Ευρώπη για τους παθιασμένους φίλους της ποδηλασίας με πάνω από 200 ημέρες ζωντανής ποδηλασίας και 2300 ώρες κάλυψης στα κανάλια του. Το ασυναγώνιστο καλεντάρι ποδηλασίας του Eurosport καλύπτει και πάλι τους τρεις μεγάλους Γύρους και 25 αγώνες της UCI World Tour, συμπεριλαμβανομένων και των πέντε “Μνημείων”. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 10ο Rider Challenge, οδηγίες εγγραφής, πλήρη λίστα επάθλων, όρους του διαγωνισμού, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, www.strava.com/eurosport.