Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 180
techmail
SECURITY REPORT 142
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26 Μαΐου 2020 11:43

Νέα Β’ Εθνική με 30 (!) ομάδες βλέπει ο Τώνης Μαρτίνης…

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F04%252Fe18ad25db05c9579dc6c5459250ad534 XL

Τη βεβαιότητα ότι θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Τώνης Μαρτίνης. Ο πρόεδρος της Ρόδου σε συνέντευξη του στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών μίλησε για τις επαφές των εκπροσώπων των οχτώ πρωταθλητών της Γ εθνικής με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, για την νομοθετική ρύθμιση…

Τη βεβαιότητα ότι θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Τώνης Μαρτίνης.

Ο πρόεδρος της Ρόδου σε συνέντευξη του στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών μίλησε για τις επαφές των εκπροσώπων των οχτώ πρωταθλητών της Γ εθνικής με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, για την νομοθετική ρύθμιση που απαιτείται για να γίνει η αναδιάρθρωση, για τα τηλεοπτικά και την ιδέα να υπάρξει παράλληλα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και διαδικτυακές, αλλά και για το στόχο της ομάδας του που θα είναι η άνοδος.

Ο πρόεδρος της Ρόδου Τώνης Μαρτίνης μίλησε στην αθλητική εκπομπής της ΕΡΤ Σερρών για:

-Για την τηλεδιάσκεψη με τον κ. Γεραπετρίτη:

«Καταρχήν να πούμε κάποια πράγματα γιατί θα πρέπει να αναφερθούν. Ο κ. Γεραπετρίτης ούτε να αντικαταστήσει τον κ. Αυγενάκη ήθελε, ούτε να ανακατευτεί σε αθλητικά θέματα, με την λογική που τον εμφανίζουν κάποιοι σε δημοσιεύματα τα οποία τα βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες. Ο κ. Γεραπετρίτης λόγω και την ιδιαιτερότητας το ότι κατάγεται από τα Δωδεκάνησα, από την Κάρπαθο, είχε τη διάθεση να μας ακούσει. Το ζητήσαμε και αποδέχθηκε το αίτημα να συμμετάσχει σε μια τηλεδιάσκεψη για να ενημερωθεί για το τι συμβαίνει με τα πρωταθλήματα, τους ομίλους και τα προβλήματα που έχουν οι ομάδες»

-Για την κριτική που δέχθηκε ο κ. Γεραπετρίτης:

«Δέχθηκε κακή κριτική γιατί εμείς και πρωταθλητές είμαστε κι έχουμε ανέβει κατηγορία. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Τώρα, το τι θα κάνουν για να αποδεχτούν την απόφαση της ΕΠΟ, που έχει επικυρώσει τα πρωταθλήματα, είναι ένα ζήτημα που θέλει πολύ συζήτηση αλλά όχι σε εμάς. Σε αυτούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα».

-Για τα δημοσιεύματα ότι θα γίνουν αγώνες μπαράζ για την άνοδο:

«Αυτό το δημοσίευμα είναι αστείο. Το χθεσινοβραδινό δημοσίευμα ξεκίνησε από κάποιο σάιτ της Κρήτης που από ότι μάθαμε έχει μια κόντρα με κάποια στελέχη της ΕΠΟ. Επειδή αυτοί έχουν την κόντρα, έβγαλαν το δημοσίευμα πιθανόν για να κάνουν ζημιά σε συγκεκριμένα πρόσωπα της ΕΠΟ. Στη συνέχεια το πήρε ένα σάιτ από την Πάτρα, και κάποιο άλλο κι έτσι βγήκε».

-Για τη συζήτηση με τον κ. Γεραπετρίτη:

«Η συζήτηση με τον κ. Γεραπετρίτη έγινε για να ενημερωθεί ο Υπουργός Επικρατείας για το τι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Τον ενημερώσαμε οι οχτώ ομάδες δια των εκπροσώπων της Ρόδου και του Πανσερραϊκού, του κυρίου Καζία και με τον νομικό σύμβουλο που έχουμε βάλει, τον κ. Χάρη Γρηγορίου. Ενημερώσαμε τον Υπουργό για το τι έγινε στα πρωταθλήματα, για το ότι  αυτές οι οχτώ ομάδες έχουν βγει πρώτες και αυτές πρέπει να ανέβουν κατηγορία. Επειδή γίνεται πολύ συζήτηση για την αναδιάρθρωση, νομίζω ότι οι οχτώ ομάδες κάναμε την πιο σοβαρή πρόταση που έχει κατατεθεί μέχρι τώρα και για την αναδιάρθρωση και για τον τρόπο που οικονομικά μπορούν να σταθούν αυτές οι ομάδες στην κατηγορία. Δηλαδή, να γίνουν δύο όμιλοι με γεωγραφικά κριτήρια, βορρά και νότου που θα μπορούν να παίρνουν χρήματα όχι μόνο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και από τις στοιχηματικές εταιρείες. Γιατί δεν είναι δυνατόν μια ομάδα όπως ο Πανσερραϊκός να μπαίνει στο κουπόνι του στοιχήματος, ουσιαστικά να χρησιμοποιείται και να θησαυρίζουν οι στοιχηματικές εταιρίες και βέβαια οι άνθρωποι οι οποίοι παίζουν. Επομένως, αυτός ήταν ο στόχος να ενημερώσουμε για την πρόταση μας. Ο κ. Γεραπετρίτης άκουσε τις προτάσεις μας και μάλιστα αυτό για τις στοιχηματικές μας είπε ότι συζητείται ήδη να καθιερωθεί όχι μόνο γιατί προτείναμε εμείς αυτή τη λύση αλλά γιατί θεωρείται ότι είναι λογική πρόταση και ανταποκρίνεται κι όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και για όλα τα άλλα αθλήματα που μπαίνουν στο στοίχημα. Βέβαια, μιλάμε για τις ομάδες που δεν είναι στα στοιχήματα γιατί υπάρχουν και ομάδες οι οποίες βγάζουν χρήματα όχι με την ευθεία γραμμή που εμείς ζητάμε αλλά με την… πλάγια γραμμή, τα γνωστά τα οποία έχουν οδηγήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο στην σημερινή κατάσταση».

-Για το αν υπήρξε δέσμευση από πλευράς Υπουργού. Αν ο κ. Γεραπετρίτης είδε με θετικό μάτι την αναδιάρθρωση:

«Κοιτάξτε, ούτε με θετικό, ούτε με αρνητικό μάτι την είδε την πρόταση μας. Ο κ. Γεραπετρίτης μας ζήτησε ένα υπόμνημα το οποίο κατατίθεται αυτήν την ώρα (12:00 μεσημέρι) από τον κ. Γρηγορίου εκπροσωπώντας τις οχτώ ομάδες στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο υπόμνημα αυτό έχουν καταγραφεί όλα αυτά στα οποία εμείς πιστεύουμε για την αναδιάρθρωση, για τους δύο ομίλους με μία ενιαία Β εθνική. Η Σούπερ Λιγκ 2 και η  Football league να γίνουν μία κατηγορία με δύο ομίλους των 16 ομάδων ο κάθε όμιλος».

-Για το ότι την πλειοψηφία του Δ.Σ. της Ένωσης Super League 2 και Football league έχουν οι ομάδες της Super League 2 κι έτσι είναι δύσκολο να περάσει το «τρία τέταρτα» που απαιτεί η τροπολογία του κ. Αυγενάκη:

«Εκεί θα πει η Πολιτεία, αφού δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη θα τη βγάλουμε εμείς. Έχω την εντύπωση ότι και ο κ. Αυγενάκης δεν γνώριζε όταν έβαζε αυτό στην τροπολογία για τα «τρία τέταρτα» ότι η σύνθεση του συμβουλίου της Λίγκας (Σούπερ Λιγκ 2 και Football league) είναι 12 και 3 δηλαδή 15.  Γιατί αν ήξερε ότι τα τρία  τέταρτα είναι στους 12 της Σούπερ Λιγκ 2 και στους τρεις της Football league δεν θα το άφηνε έτσι. Αυτήν την εντύπωση έχω, γιατί είναι άδικο».

-Για το αν χρειαστεί νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης:

«Νομίζω ότι οποιαδήποτε αναδιάρθρωση γίνει, θα γίνει όπως έγινε με την αναδιάρθρωση του Βασιλειάδη. Αφού από την Πολιτεία ζητάμε χρήματα και τα ζητάμε με την ΕΡΤ και το ποσοστό από το στοίχημα, νομίζω ο μοναδικός τρόπος είναι να γίνει παρέμβαση με νομοθετική ρύθμιση».

-Για αυτό που λένε παράγοντες όπως ο κ. Χριστοβασίλης ότι  είναι δύσκολο να γίνει αναδιάρθρωση αν συνεχιστεί το φετινό πρωτάθλημα:

«Γιατί δεν μπορεί να γίνει; Δεν κατάλαβα. Το να γίνουν οι αγώνες, γιατί δεν μπορεί να γίνει η αναδιάρθρωση; Ο Πας Γιάννινα θα ανέβει. Θα ανέβει ακόμα μια ομάδα, ο Απόλλων Σμύρνης. Θα μείνουν στην κατηγορία δέκα ομάδες. Πέφτουν οι δύο που ήταν πεσμένες από την αρχή, Απόλλων Πόντου και Κέρκυρα,  μένουν οχτώ ομάδες. Από τη Football league είναι 14 ομάδες, μείον τις δύο που θα πέσουν, πάμε στις 12 ομάδες. Άρα 12 ομάδες και 8 μας κάνουν 20 ομάδες και οχτώ οι δικές μας πάμε στις 28 ομάδες. Και οι δύο που έρχονται από πάνω. Δηλαδή αυτό το 30 ή 32 ομάδες θα βγει, δεν υπάρχει θέμα».

-Για αυτό που ισχυρίζονται κάποιοι ότι μια Ενιαία κατηγορία δύο ομίλων υποβαθμίζει το πρωτάθλημα:

«Αλήθεια; Ποιος το είπε αυτό; Γιατί τα υποβαθμίζει όταν έτσι ήταν τα πρωταθλήματα και οι κατηγορίες μέχρι πριν τον Βασιλειάδη. Έτσι ήταν. Γιατί τώρα θα υποβαθμιστεί. Επειδή κάποιοι ξαφνικά έχουν γίνει μικρομέγαλοι;

-Για τα τηλεοπτικά και ότι η… πίτα θα μοιραστεί σε περισσότερες ομάδες:

«Σωστά. Θα μοιράζεται σε 32 ομάδες για παράδειγμα. Εμείς όμως τι λέμε; Αν τα δικαιώματα είναι 6 εκατομμύρια, όπως και πέρυσι, θα μοιραστούν σε 32 ομάδες και θα πάρει 200 χιλιάδες η κάθε μία. Και θα έχουμε επιπλέον το έσοδο το οποίο θα προέλθει από τις στοιχηματικές. Δηλαδή, καλύτερη περίπτωση από ότι ήταν πέρυσι. Από ότι προέκυψε με τον Βασιλειάδη και τον Νόμο αυτόν που πραγματικά διέλυσε τα πρωταθλήματα. Εσείς παρακολουθήσατε πρωτάθλημα Σούπερ Λιγκ 2 πέρυσι;»

-Για το αν θα υπάρχει τηλεοπτικό συμβόλαιο;

«Φυσικά και θα υπάρχει. Εμείς έχουμε ακόμα μια, ίσως ακραία, αλλά πολύ σημαντική πρόταση.  Οι αγώνες, οι οποίοι δεν θα μεταδίδονται το Σαββατοκύριακο, να μπορούν να μεταδίδονται διαδικτυακά με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας και να είναι επί πληρωμή αντί του εισιτηρίου αν ισχύσει να γίνονται αγώνες χωρίς την παρουσία κόσμου».

– Για το αν βρεθεί τηλεοπτικός σταθμός να πάρει τα δικαιώματα. Αν βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις της διοίκησης της ΕΡΤ ή κάποιου άλλου σταθμού:

« Όχι, εμείς δεν κάναμε κάτι τέτοιο. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να το δει η διοίκηση που θα προκύψει αφού ενοποιηθούν οι κατηγορίες και γίνει αυτό που εμείς προτείνουμε. Πιστεύω ότι και η κυβέρνηση θα δεσμευτεί σε κάτι τέτοιο».

-Αν είναι αισιόδοξος για την αναδιάρθρωση:

«Εγώ είμαι βέβαιος ότι θα γίνει η αναδιάρθρωση»

-Σε περίπτωση που δεν γίνει, τι θα κάνει:

«Σε περίπτωση που δεν θα γίνει αναδιάρθρωση, εμείς ως Ρόδος θα πάμε στη Football league να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα και το πολύ πολύ θα φάμε τα… μουστάκια μας με τον κ. Καζία (Πανσερραϊκός). (χαριτολογώντας)

-Για τον Σερραίο τερματοφύλακα της Ρόδου Βαγγέλη Πίτκα:

«Είμαστε στην κατεύθυνση να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας»

 

Πηγή: sportstonoto.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...
 • Triax OTX 1310

  Triax OTX 1310

  Το οπτικό Headend kit OTX 1310 SAT της Triax, αποτελεί ιδανική λύση για τη μεταφορά δορυφορικών και επίγειων σημάτων σε μεγάλες αποστάσεις, με τις ελάχιστες απώλειες. Το OTX 1310 αποτελείται από τ...
 • Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει την παραλαβή των νέων πολυδιακοπτών EXR 158, EXR 2908 και EXR 2998 της Kathrein. Πρόκειται για πολυδιακόπτες με 8 εξόδους για ισάριθμους χρήστες, με εναλλαγή πολικ...
 • Redline S50 HD

  Redline S50 HD

  Το νέο μέλος της σειράς Redline S, ο δορυφορικός δέκτης S50 HD, υπόσχεται πολλά περισσότερα από έναν παραδοσιακό δορυφορικό δέκτη. Είναι πολύ οικονομικός και έρχεται κυριολεκτικά σε μέγεθος τσέπης...
 • PNY SSD CS900 250GB

  PNY SSD CS900 250GB

  Οι SSD PNY δίσκοι είναι ιδανικοί για την αντικατάσταση του παλιού σας δίσκου, αλλά και την αναβάθμιση του υπολογιστή σας. Διαθέτουν μνήμη TLC NAND Flash, που προσφέρει ταχύτερη εκκίνηση του λειτου...
 • Amiko / Redline / Youin

  Amiko / Redline / Youin

  Η εταιρεία AstraSat διαθέτει μεγάλη ποικιλία Android TV Box, τα οποία βασίζονται σε λειτουργικό Android που είναι φτιαγμένο ειδικά για τηλεοράσεις. Με τα Android TV Box, ο χρήστης έχει στη διάθεσή...
 • Nedis TVSM7060WT

  Nedis TVSM7060WT

  Με τη διακριτική και σκανδιναβική σχεδίασή της, η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης της Nedis μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού, παρέχοντας ένα ξύλινο φινίρισμα, καθώς και απλό και ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Σεπτεμβρίου 2023

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Σεπτεμβρίου 2023

  Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. HDMI Mod...
 • HDMI Modulators

  HDMI Modulators

  Η διανομή τηλεοπτικού σήματος είναι ένας τομέας της τεχνολογίας που έχει σημειώσει τρομερή πρόοδο και συνεχίζει να εξελίσσεται στις μέρες μας, με τεράστιο εύρος εφαρμογών που συναντάμε κυρίως σε χ...
 • Infomir MAG544 & MAG544w3

  Infomir MAG544 & MAG544w3

  Τα πιο πρόσφατα μοντέλα της δημοφιλούς σειράς αποκωδικοποιητών MAG της Infomir, πέρασαν την πόρτα του εργαστηρίου της Ψηφιακής Τηλεόρασης για να τα δοκιμάσουμε και να τα παρουσιάσουμε αυτό τον μήν...