Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πώς θα καλύψει το Μπάγερν Μονάχου – ΑΕΚ η Cosmote TV

Η δράση θα αρχίσει από τις 18.30 μέσα από την εκπομπή «UEFA Champions League Show».
Η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League ξεκινά απόψε, ζωντανά και αποκλειστικά στην cosmote TV και οι φαν του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τα κανάλια Cosmote Sport να παρακολουθήσουν όλη την αγωνιστική δράση του διημέρου 6-7/11.
Την Τετάρτη 7/11 όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Μόναχο, όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν (22.00, Cosmote Sport 2HD) και οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους όλη τη δημοσιογραφική κάλυψη και πλούσιο ρεπορτάζ από τους απεσταλμένους της Cosmote TV, Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Άλκη Τσαβδαρά.
Η δράση θα αρχίσει από τις 18.30 μέσα από την εκπομπή «UEFA Champions League Show» στην οποία θα προβληθούν οι αποκλειστικές συνεντεύξεις παικτών της ΑΕΚ και του προπονητή της ομάδας, Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, αλλά και στην πρώτη τους «συνάντηση», πριν από 48 χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, παλαίμαχοι άσοι της ΑΕΚ αποκαλύπτουν στην κάμερα της Cosmote TV τα όσα έζησαν τον Δεκέμβριο του 1971. Την ίδια ημέρα ξεχωρίζει επίσης η αναμέτρηση Γιουβέντους- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22.00, Cosmote Sport 5HD) και Μπενφίκα – Άγιαξ (22.00, Cosmote Sport 3HD).
Με την ολοκλήρωση των αγώνων κάθε ημέρας, η εκπομπή «UEFA Champions League Show» θα επιστρέφει στο Cosmote Sport 1HD με τα highlights όλων των αναμετρήσεων, την ψηφιακή ανάλυση των σημαντικών φάσεων και τον απόηχο από τα social media.
To διήμερο διεξαγωγής της 4ης αγωνιστικής, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους και την εκπομπή “Λεπτό προς Λεπτό” (19.45, Cosmote Sport 1HD) με τους Μιχάλη Τσόχο και Τάσο Κολλίντζα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνονται ζωντανές συνδέσεις και αναλύσεις αγώνων της ημέρας.