Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
TM 491
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

13 Σεπτεμβρίου 2016 15:42

To «Navarino Challenge 2016» ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Χιλιάδες συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο πλουσιότερο πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει ποτέ η διοργάνωση!

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2F99d39dddcc27606f924c927316d43cf5 XL

Το «Navarino Challenge 2016» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της κορυφαίας διοργάνωσης αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές στιγμές και δημιουργώντας σπουδαίες αναμνήσεις σε κάθε συμμετέχοντα! Περισσότεροι από 1.850 ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές, μικροί αλλά και μεγάλοι φίλοι …Το «Navarino Challenge 2016» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της κορυφαίας διοργάνωσης αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές στιγμές και δημιουργώντας σπουδαίες αναμνήσεις σε κάθε συμμετέχοντα! Περισσότεροι από 1.850 ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές, μικροί αλλά και μεγάλοι φίλοι του αθλητισμού(82 ετών η γηραιότερη αθλήτρια), αγκάλιασαν την διοργάνωση συμμετέχοντας σε περισσότερες από 15 δραστηριότητες στη Μεσσηνία και την Costa Navarino από τις 9 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου 2016.

Το «Navarino Challenge» συγκέντρωσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον καθώς είχε συμμετοχές από χώρες όπως Η.Π.Α., Καναδάς, Αυστραλία, Βρετανία, Σουηδία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Νότια Αφρική, Γκάνα, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο. Παράλληλα, σημείωσε ρεκόρ σε επίπεδο κρατήσεων στο The Westin Resort Costa Navarino, κατά την διάρκεια του τριημέρου, συμβάλλοντας στη στήριξη του ξενοδοχειακού τουρισμού και την προώθηση της Μεσσηνίας ως προορισμού παγκοσμίως.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το «Navarino Challenge» είχε την ασφάλεια και δυναμική υποστήριξη της Allianz Ελλάδος, η οποία ως ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στη φροντίδα της υγείας στήριξε τη διοργάνωση (με την πολυπληθή ομάδα της) ενισχύοντας το μήνυμα της προστασίας της υγείας και της υιοθέτησης ενός υγιεινότερου τρόπου διαβίωσης μέσα από την άσκηση και τη σωστή διατροφή. Αρχές και αξίες που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με αυτές της διοργάνωσης.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, το πρόγραμμα του «Navarino Challenge» περιελάμβανε δραστηριότητες για όσους διέμειναν στο The Westin Resort Costa Navarino, όπως μαθήματα aqua aerobic για όλους και baby swimming (για παιδιά ηλικίας έως 3 ετών) με την στήριξη του Swim Academy, του Ομοσπονδιακού Τεχνικού Κολύμβησης, Νίκου Γέμελου και του Αργυρού Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρου Γιαννιώτη, μαθήματα TaeKwonDo από τον δις Αργυρό Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη (με δυναμική συμμετοχή των ομάδων της Κυπαρισσίας και της Καλαμάτας αλλά και ολόκληρης της Μεσσηνίας), μαθήματα pilates από την καθηγήτρια φυσικής αγωγής με εξειδίκευση στο pilates, Μάντη Περσάκη, μαθήματα kick boxing από τον έτερο Αλέξανδρο Νικολαΐδη, πρωταθλητή του kick boxing, μαθήματα αναρρίχησης (από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή αναρρίχησης του Navarino Outdoors, Γιώργο Μάλαμα) και μια πολύ όμορφη ποδηλατάδα στην Βοϊδοκοιλιά -με τη στήριξη και των δύο δραστηριοτήτων να πραγματοποιείται από το Navarino Outdoors-, τουρνουά μπάσκετ 4on4 (με την υποστήριξη του basketblog.gr) με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, πρωταθλητών, δημοσιογραφικών ομίλων και VIP guests της διοργάνωσης, μαθήματα golf με την υποστήριξη του Navarino Golf Academy καθώς και υποβρύχιες καταδύσεις με την στήριξη των Aqua Divers Club και Scuba Hellas.

Καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου, αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος είχαν την ευκαιρία να ξεδιψάσουν με το φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος» που συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού κατά τη διάρκεια της άθλησης.

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, έχοντας ως σύμμαχο τον καιρό (σε μια ηλιόλουστη ημέρα), η δράση μεταφέρθηκε αρχικά το πρωί στον Δήμο Πύλου-Νέστορος, έχοντας ως πρωταγωνιστή της το υδάτινο στοιχείο.

Στον πανέμορφο όρμο του Ναυαρίνου,στο γραφικό λιμάνι της Πύλου, εκατοντάδες φίλοι της θάλασσας, είχαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν χωρίς ανταγωνισμό, στα ήρεμα νερά καλύπτοντας την ονειρική κολυμβητική διαδρομή του 1 μιλίου (1,6 χλμ.), που είχε σχεδιάσει ο Νίκος Γέμελος.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε για πρώτηφορά στην Πλατεία της Πύλου η δραστηριότητα του Kids’ Athletics με πρεσβευτή τον Ολυμπιονίκη & Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα 400μ. με εμπόδια Περικλή Ιακωβάκη. Η δράση παιδαγωγικού περιεχομένου αφορούσε στη γνωριμία των παιδιών με τα αθλήματα του στίβου, ενέργεια που έχει εκπονηθεί και κατοχυρωθεί από ειδική ομάδα επιστημόνων της IAAF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου) και εφαρμόζεται και υλοποιείται επίσημα στην Ελλάδα από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας. Η δράση του Kids’ Athletics περιελάμβανε, μεταξύ άλλων,τη δραστηριότητα του μήκους άνευ φοράς, το αγώνισμα του παγκοσμίου φήμης θρύλου και Ολυμπιονίκη, γεννημένου στην Πύλο Μεσσηνίας, Κωστή Τσικλητήρα.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, αθλητές και διοργανωτές κινήθηκαν με την ασφάλεια και τους αποδοτικούς κινητήρες των αυτοκίνητων της Ford Motor Ελλάς AEBE, επίσημου υποστηρικτή του «Navarino Challenge».

Αμέσως μετά, την ίδια μέρα, πραγματοποιήθηκε για επίσης, πρώτη φορά ο αγώνας Stand Up Paddling by BIC® Sport!

Με την υποστήριξη, ενός από τα πλέον αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα στον κόσμο, της εταιρείας BIC® η οποία έχει παρουσία στο χώρο των θαλασσίων σπορ με την BIC® Sport από το 1979, οι συμμετέχοντες αθλητές χωρίστηκαν σε ομάδες αρχαρίων και επαγγελματιών καλύπτοντας οι πρώτοι μια διαδρομή μισού μιλίου και οι δεύτεροι τη διαδρομή του ενός μιλίου στο λιμάνι της Πύλου. Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την αξιοπιστία των σανίδων SUP BIC®.

H Μεσογειακή διατροφή αναδείχτηκε από την food blogger Γωγώ Παπαδιονυσίου ή κατά κόσμον Mamatsita που σε συνεργασία με γυναίκες της Πύλου και με την υποστήριξη της ομάδας του Εστιατορίου Ποσειδωνία ανέλαβαν να φτιάξουν παραδοσιακά λαλάγγια & δίπλες στην Πύλο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης βράβευσε τους Σπύρο Γιαννιώτη, Κέλλυ Αραούζου και Νίκο Γέμελο, ξεναγώντας τους αμέσως μετά στο σπίτι του Τσικλητήρα στην Πύλο.

Η ημέρα θάλασσας του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε με ένα αγώνα επίδειξης με 25 σκάφη τύπου Optimist και 3 big open, από τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Πύλου «Νέστωρ», το Ν.Ο. Καλαμάτας «Ποσειδών» και το Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Καλαμάτας «Αίολος» με την αμέριστη βοήθεια του Δήμου Πύλου-Νέστορος, του Λιμεναρχείου Πύλου, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου (ΣΕΤΑΠ) και του Explore Messinia.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου, η δράση είχε πλέον επιστρέψει στο The Westin Resort Costa Navarino! Εκεί, για δεύτερη συνεχή χρονιά παρουσιάστηκε η δραστηριότητα του boccia, με την δυναμική παρουσία και υποστήριξη της ομάδας της Allianz Ελλάδος (περισσότερα από 90 άτομα παρακολούθησαν την επίδειξη του αθλήματος). Με το δικό του προσωπικό μήνυμα, ο πρεσβευτής της διοργάνωσης και Χρυσός Παραολυμπιονίκης του boccia, Γρηγόρης Πολυχρονίδης χαιρέτησε την εκδήλωση (καθώς βρισκόταν στο Ρίο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες), δίνοντας τη σκυτάλη της επίδειξης του αθλήματος στους αθλητές της εθνικής ομάδας boccia Χρήστο Γαλαίο (6η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) και Χρήστο Κυπριώτη (Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα), καθώς και στην προπονήτρια Τζένη Ροδίου και την Ευαγγελία Γαλαίου.

Το βράδυ του Σαββάτου, έκλεισε με τον πιο αστραφτερό και φαντασμαγορικό τρόπο, με τα χρώματα του επίσημου αερομεταφορέα της διοργάνωσης, της Qatar Airways!

Την παρουσίαση του cocktail “A Night to Remember by Qatar Airways”, ανέλαβαν οι δημοσιογράφοι Δήμος Μπουλούκος και Δώρα Τσαμπάζη. Η βραδιά κινήθηκε σε ρυθμούς Swing, Jazz, Funk, Soul, Latin και Blues από τους Brandy Σουαρέ και περιελάμβανε χαιρετισμούς, βραβεύσεις και αρκετές εκπλήξεις για τα τιμώμενα πρόσωπα και τους υψηλούς προσκεκλημένους της διοργάνωσης.

Η πρώτη βράβευση της βραδιάς έγινε στον Αργυρό Ολυμπιονίκη & Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης Σπύρο Γιαννιώτη από την Marketing & Business Development Director TEMES S.A. , κα. Μαρίνα Παπατσώνη. Ακολούθησε η πρώτη έκπληξη, με την απονομή ενός set αεροπορικών εισιτηρίων κατηγορίας business στον Αργυρό Ολυμπιονίκη από τον Εμπορικό Διευθυντή Ελλάδος της Qatar Airways, κ. Αλέξανδρο Μιχαλόπουλο. Αμέσως μετά, βραβεύτηκε η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Κέλλυ Αραούζου από τον Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing της Βίκος Α.Ε., κ. Κωνσταντίνο Σεπετά. Ακολούθησε η βράβευση του Ομοσπονδιακού Τεχνικού Κολύμβησης, Νίκου Γέμελου από την Διευθύνουσα Σύμβουλο της Allianz Greece, κα. Φιλίππα Μιχάλη και η βράβευση της ομάδας Allianz World Run (παρουσία των Γεροσίδερη Χάρις και Καφαντάρη Δώρα που συμμετείχαν στην παγκόσμια αυτή πρωτοβουλία) από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Active Media, κ. Άκη Τσόλη. Στην συνέχεια η εκδήλωση έκρυβε δύο ακόμα εκπλήξεις που είχαν να κάνουν με τα 4 χρόνια της διοργάνωσης. Η ομάδα του National Geographic Channel βραβεύτηκε από τον Co-Founder του Navarino Challenge & Director of Development της The Hellenic Initiative, κ. Peter Poulos για τα τέσσερα χρόνια στήριξης της διοργάνωσης ως TV Communication Partner, με την Εμπορική Διευθύντρια της FOX Networks Group, κα. Νάντια Δεμίρη να παραλαμβάνει το σχετικό βραβείο, ενώ και η οικογένεια Βαργιαμίδη βραβεύτηκε από τον Υπερμαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο Καρνάζη για τα τέσσερα χρόνια συνεχούς συμμετοχής τους στην διοργάνωση.

Αμέσως μετά παρουσιάστηκε η ενέργεια «Like για καλό σκοπό» που έτρεξε το τελευταίο διάστημα για τις πέντε καλύτερες φωτογραφίες της διοργάνωσης, που είχε επιλέξει ο κόσμος μέσα από τα social media και αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της. Οι φωτογραφίες που επιλέχθηκαν, μετατράπηκαν σε καμβάδες και πλέον τα έργα αυτά θα δημοπρατηθούν, μέσω του Charity Idols, ώστε τα έσοδα που θα προκύψουν να δοθούν στο Ανθρωπιστικό Μη Κερδοσκοπικό Ίδρυμα του καθηγητή Αυξέντιου Καλαγκού, Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για Όλους, που βρίσκεται δίπλα στα παιδιά με συγγενή καρδιοπάθεια. Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Πρόεδρος του ιδρύματος Coeurs pour Tous Hellas, κα. Άννα Γριμάνη και το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής στον Τομέα Επικοινωνίας, κα. Ιωάννα Μουνδρέα.

Αμέσως μετά, η Qatar Airways κλήρωσε ένα ακόμα set αεροπορικών εισιτηρίων κατηγορίας economy σε ένα τυχερό ζευγάρι, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του «Navarino Challenge» ένας ακόμα διαγωνισμός-έκπληξη έτρεχε για τους συμμετέχοντες στην διοργάνωση από την κορυφαία αεροπορική εταιρεία.

Η βραδιά έκλεισε με την βράβευση του Υπερμαραθωνοδρόμου Κωνσταντίνου Καρνάζη από την Διευθύντρια Marketing της Ford Motor Ελλάς, κα. Πέτρη Λογαρά.

Τα εξαιρετικά αναμνηστικά δώρα και βραβεία της βραδιάς του Cocktail δημιούργησε το κατάστημα Apia του Γιώργου Δρούγγου και της Νατάσας Δουράλα.

Το «Navarino Challenge» προωθεί την αξία του «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι ακολουθώντας τον σκοπό συνολικά του Ολυμπιακού Κινήματος με τη βοήθεια Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών που εκπαιδεύουν τους νέους μέσω του αθλητισμού, χωρίς καμιά διάκριση. Παράλληλα, τους ενημερώνουν για τα οφέλη της άσκησης και της Μεσογειακής διατροφής και ευαισθητοποιούν τον κόσμο για τη στήριξη της καταπολέμησης της παιδικής παχυσαρκίας. Συνολικά στο «Navarino Challenge» συμμετείχαν ενεργά περισσότερα από 800 παιδιά σε όλες τις δραστηριότητες του τριημέρου!

Το «Navarino Challenge» υποστήριξαν ακόμα τα προϊόντα Navarino Icons,οι Michael & Trianthe Dakolias, τα Village Cinemas, το Inbi, το New Hotel και το Surf Salad.

Το ενδιαφέρον του κόσμου, που ξεπέρασε σε συμμετοχές κάθε προσδοκία, κορυφώθηκε την τρίτη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016. Δρομείς όλων των ηλικιών, με αφετηρία το Navarino Dunes της Costa Navarino έτρεξαν παραλιακά προς την Πύλο, διασχίζοντας για πρώτη φορά την παραλία της Βοϊδοκοιλιάς και ακολουθώντας το μονοπάτι που χάραξε ο Τηλέμαχος αναζητώντας τον Οδυσσέα στα Ομηρικά χρόνια. Η εκκίνηση δόθηκε νωρίς το πρωί για τον κορυφαίο Ημιμαραθώνιο (21,1χλμ.) -με την συμμετοχή του Ελληνοαμερικανού Υπερμαραθωνοδρόμου Κωνσταντίνου Καρνάζη– και τα 10χλμ., και ακολούθησε η διαδρομή των 5χλμ. (τρέξιμο & δυναμικό βάδισμα). Η δραστηριότητα του τρεξίματος ολοκληρώθηκε με αμέτρητα παιδικά χαμόγελα που συμμετείχαν στην παιδική διαδρομή του 1χλμ., με την υποστήριξη του φυσικού μεταλλικού νερού «Βίκος». Τις διαδρομές σχεδίασε και επιμελήθηκε φέτος με απόλυτη επιτυχία ο πρώην μαραθωνοδρόμος, κάτοχος της πανελλήνιας επίδοσης στην κλασική διαδρομή, προπονητής τρεξίματος και διευθυντής της All About Running, Νίκος Πολιάς. Δυναμικό παρών στο τρέξιμο έδωσαν και οι ομάδες του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου και του Α.Ο. Ακρίτα, που αμέσως μετά έλαβαν μέρος και στην δραστηριότητα του Kids’ Athletics με πρεσβευτή τον Περικλή Ιακωβάκη.

Αντίστοιχα, η food blogger Mamatsita ανέλαβε, με το δεύτερο κατά σειρά, cooking challenge της να αναζωογονήσει και να ενδυναμώσει τους συμμετέχοντες στο τρέξιμο, προσφέροντας τους παραδοσιακά Μεσσηνιακά εδέσματα στην Costa Navarino με την υποστήριξη του Εστιατορίου Ποσειδωνία.

Το «Navarino Challenge» καινοτόμησε με το «Navarino Challenge» chatbot!

Η εταιρεία MPASS συμμετείχε για πρώτη φορά στη διοργάνωση και συνέβαλε στην επιτυχία αυτής, με τη δημιουργία του «Navarino Challenge» chatbot. Πρόκειται για μια παγκόσμια καινοτομία αφού είναι το πρώτο chatbot αθλητικού τουρισμού που έδωσε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να έχουν αυτόματες προσωπικές ενημερώσεις για προσφορές και εκδηλώσεις, τη στιγμή που ήθελαν να έχουν την πληροφορία, στέλνοντας απλά ένα μήνυμα στην επίσημη σελίδα του «Navarino Challenge» στο Facebook. Το πιο σπουδαίο είναι πως για πρώτη φορά προσφερόταν η δυνατότητα να λάβει κάποιος αυτόματα τον επίσημο χρόνο τερματισμού του, σε όποια διαδρομή και αν συμμετείχε, με προσωπικό μήνυμα στο Facebook messenger, πληκτρολογώντας απλά το BIB number του.

Το «Navarino Challenge» πραγματοποιήθηκε Yπό την Aιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με την υποστήριξη της Costa Navarino και του The Westin Resort Costa Navarino και τη στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας. Η διοργάνωση εντάχθηκε για μια ακόμη χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού με την ενέργεια #BeActive που έχει την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Αρωγοί της διοργάνωσης ήταν επίσης, οι Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, Εστιατόριο ΘάΜα, Alpha (Άθλημα ΑΕΒΕ), Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Anazoe Spa Costa Navarino, 1morekm, ΣΕΓΑΣ, IAAF Kids Athletics, Διάνα “εξοπλίζειν” και Nargile, με επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο το Vita N Travel.

Την διοργάνωση υποστήριξε τέλος, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Επίσημοι Χορηγοί: Allianz Ελλάδος, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος»

Επίσημος Αερομεταφορέας: Qatar Airways

Επίσημοι Υποστηρικτές: Ford Motor Ελλάς AEBE, BIC®, BIC® Sport, Navarino Icons, Michael & Trianthe Dakolias, Village Cinemas, Εστιατόριο Ποσειδωνία, Inbi, New Hotel, Surf Salad

Αρωγοί: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου, Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Πύλου «Νέστωρ», Explore Messinia, Navarino Outdoors, Swim Academy, Aqua Divers Club, Scuba Hellas, Navarino Golf Academy, Εστιατόριο ΘάΜα, Alpha (Άθλημα ΑΕΒΕ), Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Anazoe Spa Costa Navarino, 1morekm, ΣΕΓΑΣ, IAAF Kids Athletics, Apia, Διάνα “εξοπλίζειν”, Nargile

Επίσημο Ταξιδιωτικό Γραφείο: Vita N Travel

Official Broadcaster: OTE TV

TV Communication Partner: National Geographic Channel

Υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

Υπό την Αιγίδα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής

του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Website: www.navarinochallenge.com Facebook Page: www.facebook.com/Navarinochallenge

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1575864132703599/

Twitter Account: https://twitter.com/NavarinoC

YouTube Channel: http://www.youtube.com/user/NavarinoChallenge

Google + Account: https://plus.google.com/115165548850159469774/posts

Instagram Page: http://instagram.com/navarinochallenge

Hashtags: #navarinochallenge #costanavarino #eatwell #runwell #livewell

Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, «The Romanos, a Luxury Collection Resort» και «The Westin Resort Costa Navarino», το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course.

www.costanavarino.com/gr

The Westin Resort Costa Navarino

Το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί ένα από τα δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων του resort complex στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, το διεθνή, τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στη Μεσόγειο. Με θέα στους αμμόλοφους της Dunes Beach και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, τα 445 δωμάτια και σουίτες του The Westin Resort Costa Navarino, εμπνευσμένα από παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά, ξεπροβάλλουν μέσα από τη φύση και δημιουργούν ένα περιβάλλον αυθεντικής φιλοξενίας. Έχοντας ψηφιστεί ως «Ο καλύτερος οικογενειακός προορισμός» στη Μεσόγειο, μεταξύ των Ευρωπαϊκών Starwood Hotels & Resorts, το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογενειακές αποδράσεις καθώς προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων για τα παιδιά όπως aqua park με νεροτσουλήθρες, παιδική χαρά, πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό κέντρο αλλά και δύο ειδικά κέντρα απασχόλησης και φροντίδας για τα παιδιά, το Cocoon και το SandCastle. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Westin Resort Costa Navarino, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.westincostanavarino.com, ή ακολουθήστε μας στο Twitter.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Fracarro D-Matrix 4S EVO

  Fracarro D-Matrix 4S EVO

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
 • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

  Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

  Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
 • Meliconi AT 49 USB

  Meliconi AT 49 USB

  Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
 • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

  Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
 • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

  Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

  Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
 • Icy Box IB-LAN301-C3

  Icy Box IB-LAN301-C3

  Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
 • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

  AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

  Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
 • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

  Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

  Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
 • TP-Link ER706W-4G

  TP-Link ER706W-4G

  Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
 • Kakusiga KK-12101

  Kakusiga KK-12101

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
 • Ekselans AP 1200 W2

  Ekselans AP 1200 W2

  Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
 • Nedis TVSM6050BK

  Nedis TVSM6050BK

  Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

  Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

  Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
 • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

  Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

  Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
 • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

  TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

  Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...