Η εργατική τάξη της Μυκόνου στο Tik Talk αυτή την Πέμπτη στις 00:30
Το «Tik Talk» συνεχίζει το ταξίδι του στην Μύκονο, μετά το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, στην εποχή του Covid-19 και συναντά την εργατική τάξη του νησιού. Υπάλληλοι σε εστιατόρια, beach bar και ξενοδοχεία μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ για τις συνθήκες εργασίας και τις αμοιβές που δίνονται σε τουριστικές επιχειρήσεις στο νησί των ανέμων.
Το «Tik Talk» συνεχίζει το ταξίδι του στην Μύκονο, μετά το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, στην εποχή του Covid-19 και συναντά την εργατική τάξη του νησιού.
Υπάλληλοι σε εστιατόρια, beach bar και ξενοδοχεία μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ για τις συνθήκες εργασίας και τις αμοιβές που δίνονται σε τουριστικές επιχειρήσεις στο νησί των ανέμων.
Ποια είναι τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει ένας υποψήφιος εργαζόμενος σε ένα από τα πιο τουριστικά μέρη της Ελλάδας; Γιατί να επιλέξει κάποιος τη Μύκονο για σεζόν; Άνθρωποι οι οποίοι εργάζονται χρόνια στο νησί δίνουν συμβουλές σε νέα παιδιά που επιθυμούν να απασχοληθούν στον τουριστικό κλάδο.
Αυτή την Πέμπτη στις 00:30 Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ




