Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 | 11:57

17 Enigma2 images για UHD δέκτες

Ποιο αναδεικνύει καλύτερα τις δυνατότητες του UHD δέκτη σας;

Για τους χομπίστες της δορυφορικής λήψης η πλέον δημοφιλής κατηγορία δεκτών είναι αυτή των UHD με Enigma2 λογισμικό. Οι δέκτες αυτής της κατηγορίας είναι εξοπλισμένοι με κορυφαίο hardware, τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτουν προηγμένες δυνατότητες λειτουργιών, για την εκτέλεση των οποίων είναι απαραίτητο να διαθέτουν το κατάλληλο software. Όμως, το επίσημο λογισμικό...
Γράφτηκε από: Χάρης Ματθαίου
Για τους χομπίστες της δορυφορικής λήψης η πλέον δημοφιλής κατηγορία δεκτών είναι αυτή των UHD με Enigma2 λογισμικό. Οι δέκτες αυτής της κατηγορίας είναι εξοπλισμένοι με κορυφαίο hardware, τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτουν προηγμένες δυνατότητες λειτουργιών, για την εκτέλεση των οποίων είναι απαραίτητο να διαθέτουν το κατάλληλο software. Όμως, το επίσημο λογισμικό με το οποίο συνοδεύονται δεν αναδεικνύει το σύνολο των δυνατοτήτων τους, καθώς υποστηρίζεται η εκτέλεση μόνο των βασικών λειτουργιών τους. Ανεπίσημα images που έχουν αναπτυχτεί από διάφορες ομάδες είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να εκμεταλλεύονται το σύγχρονο hardware των UHD δεκτών και να απελευθερώνουν τις δυνατότητες λειτουργιών που μπορούν να υποστηρίξουν. Έτσι, το φόρτωμα ενός τέτοιου image αποτελεί μονόδρομο για τον κάτοχο ενός Enigma2 UHD δορυφορικού δέκτη.
digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.