20/02/2018

Τα πάντα για το Ultra HD

Δορυφορικά κανάλια με εικόνα υπερυψηλής ευκρίνειας

Γράφτηκε από: Χάρης Ματθαίου

Η αυξανόμενη διείσδυση των UHD δορυφορικών δεκτών στην αγορά, έχει βάλει την εικόνα υπερυψηλής ευκρίνειας για τα καλά στη ζωή των φίλων της δορυφορικής λήψης. Με τη λήψη ελεύθερων UHD δορυφορικών καναλιών ο χρήστης αποκτάει άμεση πρόσβαση σε προγράμματα με εκπληκτική ποιότητα εικόνας, τα οποία αναδεικνύουν τις δυνατότητες της UHD τηλεόρασης και απογειώνουν την τηλεοπτική ψυχαγωγία.

Η αυξανόμενη διείσδυση των UHD δορυφορικών δεκτών στην αγορά, έχει βάλει την εικόνα υπερυψηλής ευκρίνειας για τα καλά στη ζωή των φίλων της δορυφορικής λήψης. Με τη λήψη ελεύθερων UHD δορυφορικών καναλιών ο χρήστης αποκτάει άμεση πρόσβαση σε προγράμματα με εκπληκτική ποιότητα εικόνας, τα οποία αναδεικνύουν τις δυνατότητες της UHD τηλεόρασης και απογειώνουν την τηλεοπτική ψυχαγωγία. Ο αριθμός τους σήμερα παραμένει βέβαια περιορισμένος, όμως σταδιακά αυξάνονται τα κανάλια που προβάλλουν δοκιμαστικά προγράμματα και προωθητικές υπηρεσίες της τεχνολογίας UHD, ενώ δε λείπουν και οι ζωντανές μεταδόσεις μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.