Skip to main content
22 Αυγούστου 2018 21:02

Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2018-2019

Όλες οι μεταδόσεις της νέας σεζόν στο πιάτο σας!

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
4c1c341faa86543b1befdfc57456f9d6 XL bc54aba1

Μετά από ένα …εκρηκτικό ποδοσφαιρικό καλοκαίρι, το ενδιαφέρον των φιλάθλων μπαίνει στους φυσιολογικούς ρυθμούς, αναμένοντας την έναρξη των πρωταθλημάτων της νέας σεζόν. Στο άρθρο που ακολουθεί σας παρουσιάζουμε το νέο αθλητικό τηλεοπτικό χάρτη, για να μάθετε τι αλλάζει σε σχέση με πέρσι και ποιες διοργανώσεις θα καλυφτούν τη νέα σεζόν από τα αθλητικά κανάλια των…

Μετά από ένα …εκρηκτικό ποδοσφαιρικό καλοκαίρι, το ενδιαφέρον των φιλάθλων μπαίνει στους φυσιολογικούς ρυθμούς, αναμένοντας την έναρξη των πρωταθλημάτων της νέας σεζόν. Στο άρθρο που ακολουθεί σας παρουσιάζουμε το νέο αθλητικό τηλεοπτικό χάρτη, για να μάθετε τι αλλάζει σε σχέση με πέρσι και ποιες διοργανώσεις θα καλυφτούν τη νέα σεζόν από τα αθλητικά κανάλια των Nova και COSMOTE TV, καθώς και από αυτά των δημοφιλέστερων πακέτων της ευρωπαϊκής αγοράς που λαμβάνονται δορυφορικά στη χώρα μας.

Η σεζόν 2018-2019 προμηνύεται συναρπαστική για τους φιλάθλους και αυτό το γνωρίζουν καλά οι δύο μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες της χώρας Nova και COSMOTE TV. Όμως, η επιβολή φορολογικού τέλους στις συνδρομές σε συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ελληνικών νοικοκυριών που συνεχώς επιδεινώνεται, από τη μια μεριά μετατρέπει όλο και περισσότερο τη συνδρομητική τηλεόραση σε αγαθό πολυτελείας, ενώ από την άλλη αποτελεί αξεπέραστο εμπόδιο για την ανάπτυξη της ίδιας. Παρόλα αυτά, τα δικαιώματα αποκλειστικής μετάδοσης των αθλητικών διοργανώσεων παραμένουν σε υψηλά επίπεδα στην ελληνική αγορά, καθώς ο ανταγωνισμός μεταξύ Nova και COSMOTE TV είναι έντονος και για την εξασφάλιση ενός δημοφιλούς πρωταθλήματος χρειάζεται να δαπανηθούν υψηλά χρηματικά ποσά. Έτσι, τα περιθώρια για μείωση τιμών στις συνδρομές έχουν μηδενιστεί, με αποτέλεσμα η επιλογή προσφοράς συνδυαστικού πακέτου τηλεφώνου – internet – τηλεόρασης να αποτελεί αναγκαστικά την οικονομικότερη λύση για τον πελάτη. Επειδή όμως καμιά ελληνική πλατφόρμα δεν κατέχει το σύνολο των αθλητικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ο υποψήφιος συνδρομητής θα πρέπει να αποφασίσει ποιες διοργανώσεις καλύπτουν περισσότερο τις ανάγκες του και να επιλέξει μεταξύ Nova και COSMOTE TV. Εναλλακτική πρόταση αποτελούν οι IPTV πλατφόρμες Vodafone TV και Wind Vision, μέσω των οποίων μεταδίδονται τα αθλητικά κανάλια Novasports. Φυσικά, οι φανατικοί των σπορ που έχουν την οικονομική ευχέρεια και επιθυμούν να τα βλέπουν όλα θα πρέπει είτε να πληρώνουν διπλές μηνιαίες συνδρομές, είτε να στραφούν σε επιλογή μεταξύ δημοφιλών πακέτων της ευρωπαϊκής αγοράς που λαμβάνονται δορυφορικά στη χώρα μας και προσφέρουν πλουσιότατο αθλητικό περιεχόμενο. Ας ξεκινήσουμε όμως την ανάλυση του αθλητικού τηλεοπτικού χάρτη 2018-2019, παρουσιάζοντας πρώτα τις διοργανώσεις που καλύπτονται από τα ελληνικά πακέτα των Nova και COSMOTE TV, αλλά και τη δημόσια τηλεόραση που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις μεταδόσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Nova

Αλλαγές στη Super League και επιστροφή του Campionato!

Από την έναρξη της λειτουργίας της, το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Super League (Α’ Εθνικής παλιότερα) αποτελεί στυλοβάτη του αθλητικού προγράμματος της Nova. Από την άλλη μεριά, η Nova είναι ο κύριος οικονομικός αιμοδότης των ΠΑΕ, με τα έσοδα αυτά μάλιστα να αποτελούν για αρκετές από αυτές ζωτικής σημασίας ζήτημα για την βιωσιμότητά τους. Όμως, η απουσία ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα, το χρόνιο πρόβλημα διαφθοράς, τα συνεχή κρούσματα βίας σε συνδυασμό με τις απίστευτες πράξεις και ανακοινώσεις παραγόντων, οι διακοπές αγώνων και το θέαμα που γίνεται όλο και φτωχότερο, είναι ζητήματα που έχουν κουράσει με αποτέλεσμα να μειώνεται συνεχώς το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των χορηγών, παρότι ο ανταγωνισμός στο τελευταίο πρωτάθλημα αυξήθηκε! Προσθέτοντας σε όλο αυτό το νοσηρό κλίμα και το γεγονός ότι δε φαίνεται φως στο τούνελ της διαρκούς οικονομικής ύφεσης, δημιουργήθηκε μια κατάσταση που ήταν βέβαιο ότι θα είχε άμεσες συνέπειες. Ο υφυπουργός αθλητισμού έχει ζητήσει από το συνεταιρισμό της Super League αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος με λιγότερες ομάδες και νέο τρόπο διεξαγωγής, ενώ οι ΠΑΕ από την πλευρά τους δε συμφωνούν και αντιδρούν. Επιπλέον, οι ομάδες διαφώνησαν και με τη Nova στην (χαμηλότερη οικονομικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια) πρόταση που τους υποβλήθηκε για να συνεχίσει να μεταδίδει το σύνολο των αγώνων της διοργάνωσης, γεγονός που έφερε το σπάσιμο της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Σε πρώτη φάση, η Nova συμφώνησε μονομερώς με 9 Π.Α.Ε. και συγκεκριμένα με τις ΑΕΚ, ΑΕ Λάρισας, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό, ΟΦΗ, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων τους, ενώ τα δικαιώματά για τους εντός έδρας αγώνες των υπόλοιπων ομάδων που δεν τα βρήκαν με τη Nova αποκτήθηκαν τελικά από τη δημόσια τηλεόραση.

Τη φετινή σεζόν το ποδοσφαιρικό μενού της Nova θα είναι εξαιρετικά βελτιωμένο σε σχέση με πέρυσι, καθώς ενισχύθηκε με νέες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Κάνοντας το κορυφαίο deal της χρονιάς, η Nova κατάφερε να εξασφαλίσει με μειωμένο κατά 25% κόστος τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του Campionato, το οποίο επιστρέφει στα κανάλια Novasports μετά από επτά χρόνια. Μάλιστα, το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Serie A αποκτάει φέτος μεγαλύτερη λάμψη, καθώς η μετακίνηση του Cristiano Ronaldo στη Juventus αποτελεί την πιο εντυπωσιακή μεταγραφή του καλοκαιριού σε όλο τον πλανήτη. Η Serie A θα έχει νέες ζώνες μετάδοσης και συγκεκριμένα Σάββατο 16:00, 19:00 και 21:30, Κυριακή 13:30, 16:00, 19:00 και 21:30, καθώς και Δευτέρα 21:30. Νέες ποδοσφαιρικές προσθήκες αποτελούν επίσης το πρωτάθλημα της αυστριακής Bundesliga, το Coupe de France (Κύπελλο Γαλλίας), το Coupe de la Ligue (League Cup Γαλλίας), το αγγλικό Carabao Cup που είναι γνωστό σαν League Cup (πέρυσι μεταδιδόταν το FA Cup Αγγλίας), το Türkiye Kupası (κύπελλο Τουρκίας) και το κύπελλο Ρωσίας (Кубок России). Από τα κανάλια Novasports θα καλύπτεται και φέτος το πρωτάθλημα της γαλλικής Ligue 1 Conforama που ξεκινάει με ανεβασμένο πρεστίζ μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Εθνική ομάδα της Γαλλίας. Θα συνεχίσουν να καλύπτονται επίσης η αγγλική Championship με μεταδόσεις που θα περιλαμβάνουν και τους αγώνες των Playoff ανόδου στην Premier League, τα πρωταθλήματα της ολλανδικής Eredivisie και της σουηδικής Allsvenskan, ενώ θα μεταδοθεί και ο αγώνας Supercopa de España (ισπανικό Super Cup) μεταξύ Μπαρτσελόνα-Σεβίλλης. Παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής τι θα γίνει με τα FA Cup, Community Shield, DFB-Pokal, Copa Italia, Supercoppa Italia και τον τελικό του Copa del Rey που μεταδόθηκαν την περσινή σεζόν.

Έναν από τους βασικούς πυλώνες του αθλητικού προγράμματος της Nova αποτελεί η Euroleague Basketball. Η κορυφαία διεθνής διασυλλογική διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ μεταδίδεται αποκλειστικά και μόνο μέσα από τα κανάλια Novasports, περιλαμβάνοντας όλα τα ματς της regular season, των Playoff και του Final Four. Το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων για τη διοργάνωση είναι τεράστιο, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν κλειστά συμβόλαια με την Euroleague και με τις εξαιρετικές ομάδες που διαθέτουν παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο κάθε χρόνο. Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε 30 αγωνιστικές όπου παίζουν όλοι με όλους (round-robin), ενώ για τις ελληνικές ομάδες το πρόγραμμα ξεκινάει με τους αγώνες Παναθηναϊκού-Maccabi (11 Οκτωβρίου 21:00) και Khimki-Ολυμπιακού (12 Οκτωβρίου 20:00). Η regular season θα ολοκληρωθεί στις 5 Απριλίου 2019, με τις αγωνιστικές να γίνονται κάθε εβδομάδα Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ και φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 διπλές αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε 5 φορές αγώνες κάθε μέρα από Τρίτη έως Παρασκευή. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με το Final Four που θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο στη Fernando Buesa Arena της πόλης Vitoria-Gasteiz, στην Ισπανία.

Το μπασκετικό μενού της Nova συμπληρώνεται από το Basketball Champions League, με μεταδόσεις κυρίως από τους αγώνες των ελληνικών ομάδων. Στους ομίλους της διοργάνωσης που ξεκινάει στις 9 Οκτωβρίου συμμετέχουν η κάτοχος του τροπαίου ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Προμηθέας Πάτρας, ενώ για να βρεθεί σε αυτούς και ο Άρης, θα χρειαστεί να δώσει προκριματικούς αγώνες.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα σπορ, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο τένις με την αποκλειστική μετάδοση του Wimbledon και αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών FED Cup. Επίσης, μέσω του FOX Sports HD που μεταδίδεται από την πλατφόρμα της Nova, καλύπτονται αγώνες των NCAA Basketball και NCAA Football, καθώς και άλλες διοργανώσεις αμερικάνικων σπορ όπως NFL, NHL και MLB.

Υπενθυμίζουμε ότι τα κανάλια Novasports μεταδίδονται και μέσα από τις IPTV πλατφόρμες των Vodafone TV και Wind Vision.

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: Super League (11 από 16 ομάδες), Ιταλική Serie A, Γαλλική Ligue 1 Conforama, Αγγλική Championship, Ολλανδική Eredivisie, Αυστριακή Bundesliga, Σουηδική Allsvenskan, Coupe de France, Coupe de la Ligue, Αγγλικό Carabao Cup, Türkiye Kupası, Supercopa de España, Κύπελλο Ρωσίας

Μπάσκετ: Euroleague Basketball, Basketball Champions League

Τένις: Wimbledon, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών FED Cup, Τουρνουά Γυναικών WTA Elite Trophy

Άλλα σπορ: Golf (US Open), Αγώνες Στίβου, Πυγμαχία, Ιπποδρομίες, NCAA Basketball (FOX), NCAA Football (FOX), NFL (FOX), NHL (FOX), MLB (FOX)

COSMOTE TV

Με κορυφαίο ποδοσφαιρικό και μπασκετικό υπερθέαμα!

Έχοντας εξασφαλίσει και για τη νέα σεζόν την αφρόκρεμα των αθλητικών διοργανώσεων, η COSMOTE TV διαθέτει χορταστικό μενού και υπόσχεται έντονες συγκινήσεις στους συνδρομητές της, με περισσότερες από 60 live μεταδόσεις την εβδομάδα. Η βαρύτητα εξακολουθεί να δίνεται στο διεθνές ποδόσφαιρο, με το UEFA Champions League να αποτελεί φυσικά τη ναυαρχίδα του αθλητικού περιεχομένου της πλατφόρμας. Η λαμπερότερη διασυλλογική διοργάνωση θα συνεχίσει να μεταδίδεται αποκλειστικά και μόνο μέσα από τα κανάλια COSMOTE Sport HD έως το 2021, μετά τη νέα σημαντική συμφωνία της COSMOTE TV με την TEAM Marketing AG, την ελβετική εταιρεία που διαπραγματεύεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα για λογαριασμό της UEFA. Οι μεταδόσεις περιλαμβάνουν το σύνολο των ματς της σεζόν, από τη φάση των playoff μέχρι και τον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 στο Estadio Wanda Metropolitano της Μαδρίτης, τη νέα έδρα της Atlético. Από φέτος μάλιστα, οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα μπορούν να παρακολουθούν περισσότερους ζωντανούς αγώνες, καθώς καθιερώνονται νέες ζώνες διεξαγωγής τους. Οι αγώνες των Playoff, της φάσης των ομίλων, καθώς και αυτοί των νοκ άουτ θα αρχίζουν πλέον όχι στις 21:45 όπως ίσχυε μέχρι πέρυσι, αλλά στις 22:00 ώρα Ελλάδος. Ενώ σε κάθε αγωνιστική της φάσης των ομίλων, δύο από τους αγώνες της Τρίτης και δύο από τους αγώνες της Τετάρτης θα αρχίζουν στις 19:55, με εξαίρεση τους αγώνες της έκτης (τελευταίας) αγωνιστικής των ομίλων που θα διεξάγονται την ίδια ώρα. Η συμφωνία της COSMOTE TV περιλαμβάνει και τα δικαιώματα αποκλειστικής μετάδοσης του UEFA Europa League έως το 2021, όλων των αγώνων από τη φάση των ομίλων (που θα διεξάγονται Πέμπτη) μέχρι και τον τελικό, ο οποίος για την τρέχουσα σεζόν θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Baku, στο Azerbaijan.

Παρά την απώλεια του Campionato, το μενού των ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων παραμένει πλουσιότατο. Μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται και η μετάδοση του τελικού αγώνα του 43ου UEFA Super Cup, Real – Atlético Μαδρίτης από το A. Le Coq Arena του Tallinn της Εσθονίας στις 15 Αυγούστου. Οι μεταδόσεις της COSMOTE TV για τη νέα σεζόν ξεκινούν όμως λίγες μέρες νωρίτερα, καθώς ήδη από τις 10 Αυγούστου έχει ξεκινήσει το δημοφιλέστερο και εμπορικότερο πρωτάθλημα του πλανήτη, η αγγλική Premier League, η οποία θα καλυφτεί και φέτος με 205 live αγώνες. Ανανεώθηκαν επίσης οι συμφωνίες για τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης έως το 2021 της ισπανικής LaLiga Santander (Primera División) και των γερμανικών πρωταθλημάτων Bundesliga και Bundesliga 2 (συμπεριλαμβανομένων των Playoff και του DFL-Supercup), ενώ θα συνεχιστεί και φέτος η αποκλειστική κάλυψη του Κυπέλλου Ελλάδος και της πορτογαλικής Liga NOS. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, σε πρώτη φάση (Σεπτέμβριο – Νοέμβριο) θα καλυφτεί η νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Nations League, ενώ στη συνέχεια σειρά παίρνουν οι προκριματικοί του EURO 2020 (Μάρτιο – Νοέμβριο 2019). Το ελληνικό ενδιαφέρον για το UEFA Nation League είναι τεράστιο, καθώς η Εθνική μας βρίσκεται στη League C σε όμιλο με Φινλανδία, Ουγγαρία, Εσθονία και εφόσον πάρει την πρώτη θέση θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε Playoff με τις ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους υπόλοιπους τρεις ομίλους της League C. Τα Playoff θα διεξαχθούν μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών του EURO 2020 και θα έχουν τη μορφή Final Four (δύο ημιτελικοί και τελικός) για καθεμιά από τις τέσσερις League, με τον κάθε νικητή να προκρίνεται στην τελική φάση του EURO 2020, γεγονός που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε περίπτωση αποτυχίας στους αγώνες των προκριματικών.

Πλουσιότατο είναι όμως και το μπασκετικό μενού, με το κυρίως πιάτο να προέρχεται και φέτος από το μαγικό κόσμο του NBA. Στο πλαίσιο της πολυετούς συμφωνίας της με την NBA Global Media Distribution, η COSMOTE TV εξασφάλισε ακόμη περισσότερους αγώνες από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, με πάνω από 250 live μεταδόσεις για τη νέα σεζόν που περιλαμβάνουν τα NBA Global Games, τη Regular Season, την Post season (Playoff), τα Christmas Day Games, τα MLK (Martin Luther King) Day Games, το NBA All Star Game, τα Conference Finals, τα NBA Finals και τα NBA Draft. Θα συνεχιστεί επίσης φέτος και η κάλυψη του γυναικείου πρωταθλήματος WNBA που περιλαμβάνει πάνω από 25 αγώνες σε ζωντανή μετάδοση, καθώς και το WNBA All Star Game. Το μπασκετικό πρόγραμμα περιλαμβάνει και ελληνικούς αγώνες, οι οποίοι μάλιστα θα κρίνουν και φέτος το νικητή του πρωταθλήματος της Basket League. Μεταδίδονται αποκλειστικά όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ομάδες από τις οποίες θα προκύψει κατά πάσα βεβαιότητα το ζευγάρι του τελικού των Playoff του πρωταθλήματος. Επίσης, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι αυτή τη στιγμή επίσημη ανακοίνωση, θα συνεχιστεί κατά πάσα πιθανότητα και φέτος η κάλυψη της ισπανικής ACB Liga Endesa, του Copa del Rey, του Supercopa de España, της ιταλικής Lega Basket Serie A, του Coppa Italia, του Supercoppa italiana, της τουρκικής Super Ligi και του NCAA με μεταδόσεις από τη Regular Season, τη March Madness και το Final Four.

O μηχανοκίνητος αθλητισμός θα καλυφτεί με μεταδόσεις από Formula 1 (αγώνες και δοκιμαστικά), Moto GP, WRC, Formula E, NASCAR, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας (Supersport και Superbike) και Red Bull Air Race. Το πρόγραμμα του τένις περιλαμβάνει και φέτος μεταδόσεις αγώνων ATP World Tour Masters 1000, ATP World Tour Finals, ATP World Tour 500, ATP Masters 250, Davis Cup, Fed Cup, καθώς και αγώνες της κορυφαίας σύγχρονης Ελληνίδας τενίστριας Μαρίας Σάκκαρη. Οι μεταδόσεις του βόλεϊ περιλαμβάνουν αγώνες από το CEV Champions League Ανδρών/Γυναικών και πιθανότατα (δεν υπάρχει προς το παρόν επίσημη ανακοίνωση) από το CEV Cup ανδρών και το Challenge Cup γυναικών, την ιταλική SuperLega, το Coppa Italia και το Supercoppa italiana. Σε ότι αφορά το χάντμπολ, θα καλυφτεί και φέτος το EHF Champions League και πιθανότατα η γερμανική DKB Handball Bundesliga.

 

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Super Cup, UEFA Nations League, Προκριματικά EURO 2020, Premier League, LaLiga Santander, Bundesliga, Bundesliga 2, DFL-Supercup, Liga NOS, Κύπελλο Ελλάδος                     

Μπάσκετ: NBA, WNBA, NCAA, Basket League (εντός έδρας Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ), ACB Liga Endesa, Copa del Rey, Supercopa de España, Lega Basket Serie A, Coppa Italia, Supercoppa italiana, Super Ligi

Μηχανοκίνητα σπορ: Formula 1, Moto GP, WRC, Formula E, NASCAR, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, Red Bull Air Race

Τένις: ATP World Tour Masters 1000, ATP World Tour Finals, ATP World Tour 500, ATP Masters 250, Davis Cup, Fed Cup, αγώνες της Μαρίας Σάκκαρη

Βόλεϊ: CEV Champions League ανδρών, CEV Champions League γυναικών, CEV Cup ανδρών, Challenge Cup γυναικών, SuperLega, Coppa Italia, Supercoppa italiana

Χάντμπολ: EHF Champions League, DKB Handball Bundesliga

 

ΕΡΤ

Ελληνικό ποδόσφαιρο και μπάσκετ, δωρεάν για όλους τους φιλάθλους

Έπειτα από αρκετά χρόνια το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση, καθώς η ΕΡΤ συμφώνησε την τελευταία στιγμή με τις Π.Α.Ε. Απόλλωνα, Άρη, Ατρομήτου, Λαμίας, Ξάνθης, Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού, για τη μετάδοση του συνόλου των 105 εντός έδρας αγώνων τους. Η ΕΡΤ εξασφάλισε και για τη νέα σεζόν τα δικαιώματα μετάδοσης της ΕΣΑΚΕ Basket League κι έτσι το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ θα μεταδίδεται και φέτος αποκλειστικά από τη δημόσια τηλεόραση, πλην των εντός έδρας ματς Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ που είναι κλεισμένα από την COSMOTE TV. Επίσης, είναι σε ισχύ η συμφωνία της ΕΡΤ με τη FIBA που προβλέπει για φέτος την αποκλειστική μετάδοση των αγώνων της Εθνικής Γυναικών για τα προκριματικά του Eurobasket 2019 και της Εθνικής Ανδρών για τη Β’ προκριματική φάση του Mundobasket 2019, η οποία ξεκινάει την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου με το ματς Ελλάδα-Σερβία. Πιθανότατα θα μεταδοθεί παράλληλα με τη Nova και το Final Four του Basketball Champions League σε περίπτωση συμμετοχής σε αυτό κάποιας ελληνικής ομάδας, δεν έχει όμως οριστικοποιηθεί αν θα μεταδίδεται όπως και πέρυσι ένα παιχνίδι ελληνικής ομάδας (Α.Ε.Κ.,  Π.Α.Ο.Κ., Προμηθέας Πάτρας και ίσως Άρης) σε κάθε αγωνιστική, ενώ το ίδιο ισχύει επίσης για το Κύπελλο Ελλάδος.

 

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: Super League (7 από 16 ομάδες)

Μπάσκετ: ΕΣΑΚΕ Basket League (πλην των εντός Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ), προκριματικά Eurobasket 2019 (Εθνικής Γυναικών), Β’ προκριματική φάση Mundobasket 2019 (Εθνικής Ανδρών), Basketball Champions League, Κύπελλο Ελλάδος

SKY UK

Πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο με κορυφαία ποιότητα εικόνας

Ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ελλάδα είναι το βρετανικό SKY UK, ένα από τα κορυφαία συνδρομητικά πακέτα της Ευρώπης. Διαθέτει πλουσιότατο αθλητικό πρόγραμμα, με 7 εξειδικευμένα κανάλια που μεταδίδουν αποκλειστικό ζωντανό περιεχόμενο. Η βαρύτητα φυσικά δίνεται στο βρετανικό ποδόσφαιρο, με τη ζωντανή μετάδοση 126 αγώνων της Premier League. Υπάρχει ευρύτατη κάλυψη της αγγλικής EFL (English Football League) με αποκλειστικές ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Championship (κυρίως), της League One και της League Two, ενώ καλύπτονται επίσης το Carabao Cup (League Cup) και η σκωτσέζικη SPFL (Scottish Professional Football League). Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της νέας σεζόν περιλαμβάνει και ζωντανές μεταδόσεις αγώνων από το UEFA Nations League και το EURO 2020 qualifiers (προκριματικά). Το εξειδικευμένο κανάλι Sky Sports F1 καλύπτει όλα τα δοκιμαστικά, τα προκριματικά και τους αγώνες της Formula 1, το Sky Sports Golf καλύπτει τα Open, Ryder Cup, PGA Tour, European Tour, LPGA και πολλά άλλα τουρνουά, ενώ το Sky Sports Cricket μεταδίδει όλα τα εντός Αγγλίας tests, ODIs, T20 αγώνες ICC, IPL και αγώνες του εγχώριου κρίκετ. Καλύπτεται επίσης το τένις με μεταδόσεις από τουρνουά ATP Masters 1000, ATP Masters 500 και ATP World Tour Finals, ενώ μεταδίδονται ζωντανά αγώνες από το παγκόσμιο πρωτάθλημα μποξ, το WWE και το NFL. Με έξτρα χρέωση στη SKY UK συνδρομή, το αθλητικό περιεχόμενο μπορεί να εμπλουτιστεί με την προσθήκη του πακέτου BT Sport. Με 4 αθλητικά κανάλια, το BT Sport καλύπτει ζωντανά όλους τους αγώνες των UEFA Champions League και UEFA Europa League, ενώ μεταδίδει αποκλειστικά 52 επιπλέον ματς της Premier League και 24 ματς του Emirates FA Cup. Καλύπτει τα αμερικάνικα σπορ με μεταδόσεις από NBA, MLB, NCAA Football, ενώ μεταδίδει και αγώνες του UFC.  Παρέχει πλήρη κάλυψη όλων των αγώνων MotoGP, Moto2, Moto3 και από τα 26 στάδια του FIA World Rally Championship, ενώ μεταδίδει τουλάχιστον 69 ματς από την Aviva Premiership Rugby και αποκλειστικούς αγώνες των ευρωπαϊκών Rugby Champions Cup και Challenge Cup.

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: Premier League, EFL (Championship, League One, League Two), Carabao Cup, SPFL, UEFA Nations League, EURO 2020 qualifiers, UEFA Champions League (BT Sport), UEFA Europa League (BT Sport), Emirates FA Cup (BT Sport).

Άλλα σπορ: Γκολφ (Open, Ryder Cup, PGA Tour, European Tour, LPGA), Κρίκετ (ODIs, T20, ICC, IPL), Τένις (ATP Masters 1000, ATP Masters 500, ATP World Tour Finals), WWE, NFL, NBA (BT Sport), MLB (BT Sport), NCAA Football (BT Sport), FIA World Rally Championship (MotoGP, Moto2, Moto3 – BT Sport), Ράγκμπυ (Aviva Premiership Rugby, European Rugby Champions Cup, European Challenge Cup – BT Sport)

SKY Deutschland

Αθλητικό περιεχόμενο με βαρύτητα στις γερμανικές ομάδες

Ένα ακόμα δημοφιλές στη χώρα μας πακέτο είναι το γερμανικό SKY DE, το οποίο διαθέτει αθλητικό περιεχόμενο που δίνει μεγάλη βαρύτητα στις γερμανικές ομάδες. Και τη νέα σεζόν θα υπάρχει κάλυψη των γερμανικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου Bundesliga και Bundesliga 2 με 572 συνολικά ζωντανές μεταδόσεις, καθώς και του DFB Cup με μεταδόσεις και των 63 ματς της διοργάνωσης. Θα μεταδοθούν επίσης ζωντανά όλα τα 145 ματς του UEFA Champions League, καθώς επίσης και τα ματς των γερμανικών ομάδων στο UEFA Europa League. Θα υπάρξει πλήρης κάλυψη της DKB Handball Bundesliga, με παραγωγές και ζωντανές μεταδόσεις όλων των 306 αγώνων από τον SKY DE, ενώ θα μεταδοθούν και όλοι οι αγώνες των γερμανικών ομάδων στο VELUX EHF Champions League. Πλούσια θα είναι η κάλυψη του γκολφ, καθώς θα μεταδοθούν και τα 4 Major τουρνουά, όλα τα τουρνουά του US PGA και του European Tour, καθώς και το Ryder Cup. Σε ότι αφορά το τένις, θα καλυφτούν ζωντανά το Wimbledon, οι τελικοί γύροι Nitto ATP, όλη η σειρά των τουρνουά ATP World Tour Masters 1000 και τα περισσότερα τουρνουά ATP World Tour 500. Με πρόσθετη μηνιαία χρέωση 5,99 ευρώ στη συνδρομή SKY DE μπορεί να προστεθεί το Sportdigital HD, το οποίο είναι ένα 100% ποδοσφαιρικό κανάλι με live μεταδόσεις από 13 πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Για τη νέα σεζόν το Sportdigital HD θα μεταδώσει τους καλύτερους αγώνες των Liga NOS (Πορτογαλία), Eredivisie (Ολλανδία), EFL Championship (Αγγλία), Premjer Liga (Ρωσία), HET Liga (Τσεχία), Premjer-Liha (Ουκρανία), A-League (Αυστραλία), J.League (Ιαπωνία), Chinese Super League (Κίνα), Hero Indian Super League (Ινδία), Copa Libertadores (Νότια Αμερική), CONCACAF Champions League (Κεντρική Αμερική) και Superliga Argentina (Αργεντινή).

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: UEFA Champions League, UEFA Europa League, Bundesliga, Bundesliga 2, DFB Cup, Liga NOS (Sportdigital HD), Eredivisie (Sportdigital HD), EFL Championship (Sportdigital HD), Premjer Liga (Sportdigital HD), HET Liga (Sportdigital HD), Premjer-Liha (Sportdigital HD), A-League (Sportdigital HD), J.League (Sportdigital HD), Chinese Super League (Sportdigital HD), Hero Indian Super League (Sportdigital HD), Copa Libertadores (Sportdigital HD), CONCACAF Champions League (Sportdigital HD), Superliga Argentina (Sportdigital HD)

Άλλα σπορ: Χάντμπολ (DKB Handball Bundesliga, VELUX EHF Champions League), Γκολφ (4 Major τουρνουά, US PGA, European Tour, Ryder Cup), Τένις (Wimbledon, Nitto ATP, ATP World Tour Masters 1000, ATP World Tour 500)

SKY Italia

Επιστροφή του Champions League

Το ιταλικό SKY Sport είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό πακέτο που περιλαμβάνει 8 εξειδικευμένα κανάλια με ζωντανές μεταδόσεις κορυφαίων διοργανώσεων από διάφορα σπορ. Όπως είναι φυσικό, μεγάλο βάρος δίνεται στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Serie A, καθώς θα μεταδίδονται ζωντανά τα 7 από τα 10 ματς κάθε αγωνιστικής και συνολικά 266 όλης της ερχόμενης σεζόν. Τα δικαιώματα των υπόλοιπων 3 ματς, καθώς και όλων των αγώνων της Serie B ανήκουν στην OTT IPTV πλατφόρμα DAZN και χάρη στην ειδική συμφωνία με το SKY IT μπορούν να προστεθούν με έξτρα χρέωση στο δορυφορικό SKY Sport πακέτο. Μετά από 7 χρόνια το ιταλικό SKY επιστρέφει στις μεταδόσεις των μεγάλων διεθνών συλλογικών διοργανώσεων, καθώς από φέτος και για τα επόμενα 3 χρόνια θα καλύπτει όλους τους αγώνες των UEFA Champions League (συμμετέχουν στους ομίλους Γιουβέντους, Νάπολι, Ρόμα, Ίντερ) και UEFA Europa League (Λάτσιο, Μίλαν, Αταλάντα). Θα συνεχίσει επίσης και τη νέα σεζόν να καλύπτει με ζωντανές μεταδόσεις την αγγλική Premier League και τη γερμανική Bundesliga. Θα συνεχιστεί η κάλυψη του NBA, με ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Regular Season, των Playoff και των NBA Finals, ενώ θα καλυφτεί και το γυναικείο WNBA. Θα μεταδοθούν όλοι οι αγώνες της Εθνικής Ανδρών για την Β’ προκριματική φάση του Mundobasket 2019. Το πακέτο περιλαμβάνει και μηχανοκίνητο αθλητισμό με συναρπαστικές μεταδόσεις όλων των Grand Prix των Formula 1, MotoGP, Moto2 και Moto3, αλλά και τένις με κάλυψη του Wimbledon και τουρνουά ATP World Tour Masters 1000. Περιλαμβάνονται επίσης το γκολφ με μεταδόσεις των European Tour, PGA Tour, Ryder Cup, το ράγκμπι με μεταδόσεις αγώνων από το Super Rugby, την Αγγλία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Νότια Αφρική, καθώς και αγώνες WWE.

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: Serie A, Serie B (DAZN), UEFA Champions League, UEFA Europa League, Premier League, Bundesliga

Άλλα σπορ: NBA, WNBA, Β’ προκριματική φάση Mundobasket 2019 (Εθνική Ιταλίας), Formula 1, MotoGP, Moto2, Moto3, Τένις (Wimbledon, ATP World Tour Masters 1000), Γκολφ (European Tour, PGA Tour, Ryder Cup), Ράγκμπι (Super Rugby, Αγγλία, Αυστραλία κ.ά.), WWE

BeIN SPORTS Arabia

Το πληρέστερο σπορ πακέτο

Το beIN Sports Arabia διαθέτει τη μεγαλύτερη πληρότητα από όλα τα σπορ πακέτα, καθώς καλύπτει όλες τις σπουδαίες διοργανώσεις του πλανήτη. Εκπέμπει όμως από το δορυφόρο Eutelsat 25B/Es’hail 1 στις 25.5 μοίρες ανατολικά και δυστυχώς η λήψη του είναι πολύ δύσκολη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας. Ωστόσο, μπορεί να λαμβάνεται στο νότιο τμήμα της με κάτοπτρο 120 εκατοστών και παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον σε τουριστικές περιοχές όπως η Κρήτη και τα νότια Δωδεκάνησα. Το ποδόσφαιρο κατέχει τη μερίδα του λέοντος, καθώς καλύπτονται οι διοργανώσεις των Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Copa Libertadores, MLS, AFC Champions League (Κύπελλο πρωταθλητριών Ασίας), African Champions League, CAF Confederations Cup (Κύπελλο Εθνών Αφρικής). Για του φίλους του μπάσκετ υπάρχει κορυφαία κάλυψη από το NBA και το FIBA Americas (πρωτάθλημα εθνικών ομάδων Αμερικής). Μεταδίδονται επίσης αγώνες ATP World Tour, WTA World Tour, Grand Slams και Davis Cup του τένις, αγώνες Formula 1 και MotoGP, καθώς επίσης και άλλα σπορ όπως Rugby, Handball, ποδηλασία, μποξ, γκολφ και στίβος.

 

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Copa Libertadores, MLS, AFC Champions League, African Champions League, CAF Confederations Cup

Άλλα σπορ: Μπάσκετ (NBA, FIBA Americas), Τένις (ATP World Tour, WTA World Tour, Grand Slams, Davis Cup), Formula 1, MotoGP, Rugby, Handball, ποδηλασία, μποξ, γκολφ, στίβος

Movistar+

Ισπανικό πακέτο με έμφαση στη LaLiga Santander

Το ισπανικό Movistar+ διαθέτει πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο με μεγάλη βαρύτητα στο ποδόσφαιρο, κυρίως στο ισπανικό. Καλύπτει ευρύτατα το πρωτάθλημα της LaLiga Santander με ζωντανές μεταδόσεις 8 αγώνων από κάθε αγωνιστική, ενώ καλύπτει και το Copa del Rey. Μεταδίδει επίσης το σπουδαιότερο ματς της ημέρας από το πρωτάθλημα της La Liga 1|2|3 (Segunda División). Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται από την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς το Movistar+ καλύπτει τα UEFA Champions League, UEFA Europa League, αλλά και τα πρωταθλήματα των Premier League και Bundesliga. Υπάρχει πλούσιο μπασκετικό μενού, με εξαιρετική κάλυψη του NBA, της Euroleague Basketball και της ACB Liga Endesa. Καλύπτονται επίσης το τένις με ζωντανές μεταδόσεις όλων των αγώνων του Wimbledon και όλων των τουρνουά ATP Masters 1000, το γκολφ με μεταδόσεις αγώνων Masters, British Open, USA Open και PGA Tour, το χάντμπολ με μεταδόσεις της ισπανικής Liga Asobal, το ράγκμπι με μεταδόσεις από τα Rugby World Cup, European Club Champions Cup και Six Nations, ενώ μεταδίδονται ζωντανά οι αγώνες της Formula 1 και του MotoGP.

 

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: LaLiga Santander, Copa del Rey, La Liga 1|2|3, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Premier League, Bundesliga

Άλλα σπορ: Μπάσκετ (NBA, Euroleague Basketball, ACB Liga Endesa), Τένις (Wimbledon, ATP Masters 1000), Γκολφ (Masters, British Open, USA Open, PGA Tour), Ράγκμπι (Rugby World Cup, European Club Champions Cup, Six Nations), Χάντμπολ (Liga Asobal), Formula 1, MotoGP

Digitalb

Αλβανικό πακέτο με πλούσιο ποδοσφαιρικό περιεχόμενο

Το αλβανικό Digitalb είναι ένα πακέτο ιδιαίτερα δημοφιλές στη χώρα μας, το οποίο διαθέτει πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο. Η μερίδα του λέοντος ανήκει ξεκάθαρα στο ποδόσφαιρο, καθώς από τα κανάλια SUPERSPORT καλύπτεται μεγάλη γκάμα ποδοσφαιρικών διοργανώσεων. Συγκεκριμένα, τη φετινή σεζόν θα υπάρχει κάλυψη των UEFA Europa League, UEFA Nations League, προκριματικών UEFA Euro 2020, LaLiga Santander, Premier League, Serie A, Bundesliga, Coppa Italia, DFB-Cup, Copa Del Rey (Τελικός + Supercopa), Kategoria Superiore (Πρωτάθλημα Αλβανίας), Kupa e Shqipërisë (Κύπελλο Αλβανίας), Superkupa e Shqipërisë (Super Cup Αλβανίας), VALA Superliga e Kosovës (Πρωτάθλημα Κοσόβου), Kupa e Kosovës (Κύπελλο Κοσόβου). Οι μεταδόσεις του τένις θα καλύπτουν τα Wimbledon, Roland Garros και τα τουρνουά ATP World Tour 1000, ATP World Tour 500, ATP World Tour 250. Θα μεταδοθούν αγώνες μπάσκετ από τα προκριματικά του Mundobasket 2019 και αγώνες βόλεϊ από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB Ανδρών/Γυναικών και το FIVB Beach Voleyball. Θα μεταδοθούν επίσης τα τουρνουά στίβου IAAF Diamond League και αγώνες μποξ UFC και HBO.

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: UEFA Europa League, UEFA Nations League, προκριματικά UEFA Euro 2020, LaLiga Santander, Premier League, Serie A, Bundesliga, Coppa Italia, DFB-Cup, Copa Del Rey (Τελικός + Supercopa), Kategoria Superiore, Kupa e Shqipërisë, Superkupa e Shqipërisë, VALA Superliga e Kosovës, Kupa e Kosovës

Άλλα σπορ: Τένις (Wimbledon, Roland Garros, ATP World Tour 1000, ATP World Tour 500, ATP World Tour 250), προκριματικά Mundobasket 2019, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB Ανδρών/Γυναικών, FIVB Beach Voleyball, IAAF Diamond League, UFC, HBO

TRING

Η οικονομικότερη πρόταση για Champions League

Άλλο ένα αλβανικό πακέτο είναι το Tring, το οποίο δε διαθέτει βέβαια την ποικιλία του Digitalb, είναι όμως ιδιαίτερα οικονομικό και έχει το πλεονέκτημα ότι καλύπτει το UEFA Champions League, καθώς εξασφάλισε για τρία ακόμα χρόνια (έως το 2021) τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσής του. Καλύπτει επίσης ποδοσφαιρικές διοργανώσεις που συνήθως δε βρίσκονται στο αθλητικό περιεχόμενο άλλων σπορ πακέτων. Συγκεκριμένα, εκτός του UEFA Champions League, την ερχόμενη σεζόν θα μεταδίδει αγώνες από τη σκωτσέζικη SPFL, την ελβετική Super League, την πορτογαλική Liga NOS, τη βελγική Jupiler Pro League και το Taça de Portugal (Κύπελλο Πορτογαλίας).

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: UEFA Champions League, SPFL, Swiss Super League, Liga NOS, Jupiler Pro League, Taça de Portugal

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...