20/02/2019

AMIKO A5 COMBO 4K

3 σε 1: 4K Combo δέκτης, 4K Media player & IPTV Box, με διπλή λειτουργία Android/Enigma2!

Γράφτηκε από: Χάρης Ματθαίου
Συνεχίζοντας να ανανεώνει την πλούσια γκάμα των συσκευών της, η Amiko κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο 3 σε 1 μοντέλο που διαθέτει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για τον Amiko A5 Combo που είναι ένα υβριδικό StB με δύο ενσωματωμένα tuners, το οποίο λειτουργεί σαν 4K UHD Combo δέκτης, 4K media player και IPTV Box, ενώ είναι από τους πρώτους και ελάχιστους έως τώρα 4K δέκτες...

Συνεχίζοντας να ανανεώνει την πλούσια γκάμα των συσκευών της, η Amiko κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο 3 σε 1 μοντέλο που διαθέτει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για τον Amiko A5 Combo που είναι ένα υβριδικό StB με δύο ενσωματωμένα tuners, το οποίο λειτουργεί σαν 4K UHD Combo δέκτης, 4K media player και IPTV Box, ενώ είναι από τους πρώτους και ελάχιστους έως τώρα 4K δέκτες της αγοράς που υποστηρίζουν διπλό λειτουργικό σύστημα. Η κυρίως λειτουργία του βασίζεται σε Android Nougat 7.1.2, ενώ μέσω micro SD κάρτας ενεργοποιείται η δυνατότητα Dual Boot που επιτρέπει κατά την εκκίνηση την επιλογή λειτουργίας με Enigma2 λογισμικό. Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit στα 2GHz και έρχεται με υποστήριξη UHD (2160p) ανάλυσης, Google Play Store, YouTube, Stalker, Netflix, Kodi, αλλά και Wi-Fi, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς πρόβλημα σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού.

Ο Amiko A5 Combo είναι ένα δέκτης που υποστηρίζει UHD (3840x2160 p50/60) ανάλυση και το πρότυπο συμπίεσης H.265/HEVC, επιτρέποντας στο χρήστη να παρακολουθεί 4K δορυφορικά κανάλια, καθώς και αυτά της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης, με δυνατότητα να εκτελεί ζωντανές ή προγραμματισμένες εγγραφές. Έχει ενσωματωμένο Wi-Fi και είναι συμβατός με το Stalker που επιτρέπει τη σύνδεση σε portals IPTV υπηρεσιών, ενώ έχει προ-εγκατεστημένο στο μενού του τον Kodi, μέσω του οποίου μπορεί να αναπαράγει όλες τις μορφές αρχείων video και ήχου από εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα, ακόμα και Ultra HD ανάλυσης. Αναπαράγει επίσης 4K video από το YouTube και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για το Netflix, επιτρέποντας στο χρήστη να παρακολουθεί το περιεχόμενο της συνδρομής του χωρίς την ανάγκη να αλλάζει συσκευή. Βασίζοντας τη λειτουργία του σε Android, έχει ενσωματωμένο το Google Play Store που κάνει διαθέσιμες αμέτρητες δημοφιλείς εφαρμογές, κάνοντας εφικτή τη χρήση τους μέσα από τη μεγάλη τηλεόραση του σαλονιού. Μπορεί όμως να λειτουργεί και με Enigma2 λογισμικό, παρέχοντας έτσι στο χρήστη τη δυνατότητα να επιλέγει κάθε φορά τον τρόπο χρήσης του, κάτι που του δίνει την αίσθηση ότι έχει στη διάθεσή του δύο διαφορετικούς δέκτες.

Χαρακτηριστικά

Ο Amiko A5 Combo αποτελεί το διάδοχο του A4K Combo και κρατώντας τον ίδιο σχεδιασμό έρχεται σε compact μέγεθος, με διαστάσεις 140x100x31 χιλιοστών. Συνδεδεμένος στο ρεύμα δίνει ένα πολύ ευχάριστο αισθητικό αποτέλεσμα, καθώς μια λεπτή φωτεινή γραμμή (πορτοκαλί σε κατάσταση stand-by και μπλε σε κατάσταση ON) καλύπτει κατά μήκος το πάνω μέρος ολόκληρης της επιφάνειας της πρόσοψης, με δυνατότητα αλλαγής του χρώματός της μέσα από το μενού του δέκτη. Στο κάτω μέρος της πρόσοψης και αριστερά, βρίσκουμε τη θύρα ανάγνωσης έξυπνης κάρτας, ενώ η αριστερή πλευρά διαθέτει δύο USB 2.0 θύρες και υποδοχή για κάρτα micro SD (έως 32Gb). Η πίσω πλευρά του δέκτη εξοπλίζεται με υποδοχή εξωτερικής τροφοδοσίας DC 12V/2A, μικροσκοπική οπή RECOVERY, θύρα HDMI 2.0, αναλογική έξοδο mini-jack AV OUT, θύρα Ethernet, οπτική θύρα S/PDIF για έξοδο ψηφιακού ήχου και υποδοχές LNB IN, ANT IN για συνδέσεις δορυφορικού και επίγειου/καλωδιακού σήματος αντίστοιχα. Ο δέκτης έρχεται σε κουτί συσκευασίας που συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο με δύο μπαταρίες μεγέθους AAA, καλώδιο HDMI, τροφοδοτικό 12 Volt και φυλλάδιο οδηγού γρήγορης εκκίνησης στην αγγλική γλώσσα.

Ο Amiko A5 Combo λειτουργεί με επεξεργαστή Cortex A-53 που χρησιμοποιεί νέα αρχιτεκτονική AArch64 (ARM 64-bit) και βασίζεται σε chipset AMLogic S905D. Ο επεξεργαστής αυτός διαθέτει τέσσερις πυρήνες που συγχρονίζουν στα 2.0GHz (4x2.0GHz) και έχει δυνατότητα να υποστηρίζει dual boot λειτουργία Android Nougat 7.1.2 / Enigma2. Συνεργάζεται με GPU που διαθέτει πενταπύρηνο επεξεργαστή Mali-450 MP στα 600 MHz, ο οποίος υποστηρίζει το OpenGL ES 2.0 για την υλοποίηση της αναπαραγωγής τρισδιάστατων γραφικών. Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video 10-bit Η.265/HEVC, VP9 Profile 2 έως 4K60, H.264 έως 4K30, MPEG-2 Main [email protected] Level, MPEG-4 Part 10/H.264, AVS+ και διάφορους άλλους τύπους έως 1080p60, καθώς και ήχου MPEG-1 layer I/II, MPEG-2 layer II, Dolby Digital, DTS. Ο δέκτης διαθέτει μνήμη RAM 2Gb DDR3, με το πραγματικό συνολικό μέγεθος αυτής να φτάνει τα 1813MB, εκ των οποίων τα 640MB χρησιμοποιούνται από το σύστημα για να μείνουν ελεύθερα τα 1173MB. Έχει επίσης ενσωματωμένη μνήμη Flash 16Gb eMMC που αποτελεί την ονομαστική τιμή του αποθηκευτικού χώρου της συσκευής, από την οποία μένουν ελεύθερα περίπου 10.6GB για εγκαταστάσεις εφαρμογών. Μέσω της HDMI 2.0 θύρας του δίνει έως 2160p/60Hz (UHD) ανάλυση με υποστήριξη HDR10/HLG, ενώ διαθέτει και αναλογική έξοδο AV OUT για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με παλαιότερης τεχνολογίας τηλεοράσεις. Λειτουργεί άριστα σαν 4K Media Player, καθώς μπορεί να αναπαράγει 4K UHD video μέσω του ενσωματωμένου media center Kodi 17.6 (μπορεί να αναβαθμιστεί στη νεότερη έκδοση 18.0) και αποθηκευμένες ταινίες με DTS ήχο και ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους. Μπορεί να συνδέεται στο internet για να παρέχει δυνατότητα πλοήγησης μέσω browser, να αναπαράγει 4K video από το YouTube, να εκτελεί IPTV streaming σε τηλεοπτικά κανάλια μέσω .m3u λίστας του χρήστη, ή να εκτελεί  δημοφιλές εφαρμογές που θα εγκατασταθούν από το Google Play Store. Λειτουργεί επίσης άριστα και σαν IPTV box, καθώς είναι συμβατός με το Stalker και μπορεί να συνδέεται σε Portals IPTV υπηρεσιών, ενώ είναι ιδανική λύση για τη δημοφιλή υπηρεσία του Netflix, επιτρέποντας στο χρήστη να χρησιμοποιεί το δέκτη για να παρακολουθεί το περιεχόμενο της συνδρομής του.

Υλικό

Ο Amiko A5 Combo έχει δύο ενσωματωμένα tuners, ένα DVB-S2 για δορυφορική και ένα υβριδικό DVB-C/T2 για καλωδιακή/επίγεια λήψη. Το DVB-S2 tuner υποστηρίζει τα πρωτόκολλα DiSEqC 1.0, DiSEqC 1.1, DiSEqC 1.2, USALS και έχει δυνατότητα να εκτελεί τυφλή σάρωση (Blind Scan). Η εκτέλεση της τυφλής σάρωσης είναι σχετικά χρονοβόρα, λειτουργεί όμως εξαιρετικά αποτελεσματικά ανιχνεύοντας αρχικά τους διαθέσιμους αναμεταδότες και “κατεβάζοντας” στη συνέχεια όλα τα κανάλια του δορυφόρου, διαδικασία που διαρκεί περίπου 12-14 λεπτά. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την εγκατάσταση picons, ώστε τα εικονίδια των καναλιών να εμφανίζονται τόσο στη λίστα τους, όσο και στη μπάρα πληροφοριών του προγράμματος. To DVB-C/T2 tuner του δέκτη έχει μέτρια ευαισθησία, ενώ η σάρωση ολόκληρης της επίγειας μπάντας για την ανίχνευση των καναλιών της διαρκεί 5 περίπου λεπτά.

Για την αποκρυπτογράφηση υπηρεσιών, ο Amiko A5 Combo διαθέτει θύρα ανάγνωσης έξυπνης κάρτας, ενώ υποστηρίζεται η λειτουργία του emulator OSCAM που μπορεί να εγκατασταθεί χειροκίνητα μέσω USB αποθηκευτικού μέσου. Το OSCAM μπορεί να ρυθμιστεί είτε μέσα από το μενού του δέκτη, είτε μέσω FTP σύνδεσης από υπολογιστή και τη χρήση κατάλληλου προγράμματος (π.χ. FileZilla). Εφόσον όμως ο χρήστης επιλέξει λειτουργία του δέκτη με Enigma2 image, εκτός του OSCAM μπορεί να χρησιμοποιήσει με επιτυχία και το CCCAM 2.3.2. Για την πρόσβαση στο internet ο δέκτης διαθέτει Ethernet interface, έχει όμως και ενσωματωμένο Wi-Fi που διευκολύνει την τοποθέτησή του σε τηλεόραση οποιουδήποτε δωματίου, κάτι που όπως πάντα δοκιμάσαμε και χρησιμοποιήσαμε καθόλη τη διάρκεια των δοκιμών μας. Διαθέτει επίσης δύο USB 2.0 θύρες που μπορούν να αξιοποιηθούν με σύνδεση αποθηκευτικών μέσων για ενεργοποίηση λειτουργιών time-shift, εγγραφών και IPTV streaming μέσω .m3u λίστας, ή πληκτρολογίου/mouse για σερφάρισμα στο internet.

Μενού

Όταν τεθεί για πρώτη φορά σε λειτουργία ο δέκτης, εμφανίζεται στην τηλεόραση ο οδηγός αρχικών ρυθμίσεων. Μετά την επιλογή γλώσσας και τη ρύθμιση δικτύου ανιχνεύεται αυτόματα νέα έκδοση του λογισμικού και εκτελώντας την αναβάθμιση εγκαθίσταται η έκδοση 1.0.09, η οποία ενεργοποιεί τη δυνατότητα εμφάνισης μενού Dual Boot για επιλογή Android ή Enigma2 κατά την εκκίνηση. Το μενού αυτό εμφανίζεται εφόσον έχει συνδεθεί στο δέκτη Micro SD κάρτα που περιέχει συμβατό Enigma2 image. Μετά το πέρας της αναβάθμισης εκτελείται επανεκκίνηση και ορίζονται εκ νέου οι επιλογές γλώσσας και δικτύου, ενώ εκτελείται προαιρετικά η εγκατάσταση προτεινόμενων applications (π.χ. Aptoide TV). Έπειτα εμφανίζονται οι ρυθμίσεις ώρας, ανάλυσης εικόνας (έως 2160p) και στη συνέχεια ο δέκτης μεταφέρεται σε λειτουργία TV, όπου ο χρήστης μπορεί να ορίσει τις ρυθμίσεις δορυφορικής και επίγειας εγκατάστασης και να προβεί σε αναζήτηση καναλιών, ή να πατήσει το πλήκτρο με το εικονίδιο Home από το τηλεχειριστήριο για να μεταφερθεί στην κάρτα του κεντρικού μενού. Το μενού περιλαμβάνει στο δεξί μέρος κάθετη στήλη με επιλογές “Εγκατάστασης”, “Fast Scan”, “EPG”, “Διαχείρισης καναλιών”, “Crossepg”, στο πάνω μέρος επιλογές λειτουργίας “TV”, “Media”, “Browser” και στο κέντρο του επτά μεγάλα εικονίδια που δίνουν πρόσβαση σε ρυθμίσεις και εξειδικευμένες λειτουργίες. Επιλέγοντας “Ρύθμιση” εμφανίζεται νέα κάρτα ρυθμίσεων δικτύου (WiFi, DLNA, VPN κ.ά.), συστήματος (PVR, γλώσσας, ώρας κ.ά.) και συσκευής (A/V κ.ά.). Μέσα από τη “Λίστα Αρχείων” πραγματοποιείται η αναζήτηση αρχείων της συσκευής ή των συνδεδεμένων αποθηκευτικών μέσων, ενώ πατώντας στο “Clean memory” εκτελείται εκκαθάριση μνήμης. Το “StalkerTV” εμφανίζει μενού ρυθμίσεων λογαριασμών τεσσάρων διαθέσιμων portals για πρόσβαση σε IPTV υπηρεσίες, κάτι που όμως δοκιμάσαμε με αρνητικά αποτελέσματα, καθώς η συσκευή απέτυχε να συνδεθεί σε οποιοδήποτε portal. Παρόλα αυτά, όπως θα αναφέρουμε παρακάτω η λειτουργία του Stalker εκτελείται μέσω μιας άλλης εφαρμογής. Από το εικονίδιο του Kodi ενεργοποιούμε τον κορυφαίο αυτό media center, ο οποίος έχει προ-εγκατεστημένη την έκδοση 17.6 και μπορεί να αναβαθμιστεί στην πρόσφατη 18.0. Το “Google Play” ανοίγει τον οδηγό ρύθμισης λογαριασμού Google, ώστε επιλέγοντάς το κάθε φορά ο χρήστης να αποκτάει άμεση πρόσβαση στο δημοφιλές κατάστημα και να κατεβάζει τις εφαρμογές που επιθυμεί. Πατώντας πάνω στο εικονίδιο “Περισσότερες” εμφανίζεται η κάρτα με όλες τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές της συσκευής, καθώς και όσες άλλες κατεβάζει ο χρήστης.

Εφαρμογές

Σημαντικότερες από τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές του Amiko A5 Combo είναι τα Netflix, YouTube, MX Player, Gmail, StbEmu, καθώς και τα App Store, Aptoide TV που είναι καταστήματα με διαθέσιμες εξαιρετικές IPTV εφαρμογές. Δοκιμάσαμε τη λειτουργία του Netflix, με την αναπαραγωγή HD περιεχομένου να εκτελείται απολύτως ομαλά. Σε ότι αφορά το YouTube η συσκευή αναπαράγει τίτλους UHD, όμως μέσα από την υπηρεσία η επιλογή μέγιστης ανάλυσης εικόνας φτάνει τα 1080p. Δοκιμάσαμε επίσης την εφαρμογή StbEmu και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις συνδεθήκαμε με άριστα αποτελέσματα σε Portal IPTV υπηρεσιών. Κατεβάσαμε από το App Store την εφαρμογή WebTV και συνδέσαμε στο δέκτη USB stick που περιέχει έτοιμες .m3u λίστες IPTV καναλιών. Το streaming σε ελληνικά και ξένα τηλεοπτικά κανάλια εκτελέστηκε ομαλά, ενώ η εφαρμογή είναι εξαιρετικά εύχρηστη, με εύκολη εισαγωγή λίστας και εμφάνιση αυτής παράλληλα με το παράθυρο της ζωντανής εικόνας. Κατεβάσαμε από το Google Play Store την εφαρμογή NBA app και χρησιμοποιήσαμε την ενεργή συνδρομή μας για να συνδεθούμε στην υπηρεσία. Παρακολουθήσαμε σε ζωντανή μετάδοση αγώνα μπάσκετ από το NBA, με την ποιότητα της εικόνας να είναι εξαιρετική και τη λειτουργία σταθερότατη, γεγονός που καθιστά τον Amiko A5 Combo κατάλληλο για εκείνους που διαθέτουν ενεργή συνδρομή NBA League Pass. Συνεχίσαμε με την προβολή αποθηκευμένων ταινιών από USB σκληρό δίσκο μέσω του Kodi. Η αναπαραγωγή H.265/HEVC video UHD ανάλυσης εκτελέστηκε με άνεση, ενώ τόσο ο DTS ήχος, όσο και οι εξωτερικοί ελληνικοί υπότιτλοι λειτούργησαν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Δοκιμάσαμε με επιτυχία εγγραφή ζωντανού προγράμματος με το πάτημα του πλήκτρου REC από το τηλεχειριστήριο και προγραμματισμένη με ορισμό χρονοδιακόπτη μέσα από το EPG. Τέλος, ανοίξαμε τον “Browser” από το κύριο μενού και δοκιμάσαμε την πλοήγηση στο internet. Η λειτουργία αυτή εκτελείται εξαιρετικά, καθώς οι σελίδες ανοίγουν γρήγορα και κάνουν το σερφάρισμα από την μεγάλη τηλεόραση ευχάριστο.

Λειτουργία Enigma2

Ο Amiko A5 Combo διαθέτει δυνατότητα dual boot, επιτρέποντας στο χρήστη να επιλέγει κάθε φορά λειτουργία του δέκτη με λογισμικό Android ή Enigma2. Η επιλογή γίνεται μέσω μενού που εμφανίζεται για 5 δευτερόλεπτα κατά την εκκίνηση του δέκτη, αρκεί να είναι συνδεδεμένη σε αυτόν micro SD κάρτα που περιέχει το κατάλληλο Enigma2 image. Δοκιμάσαμε όλα τα images που είναι συμβατά με το δέκτη και συγκεκριμένα τα OpenPli, OpenATV 6.2, PurE2 6.2 και OpenSPA 7.3, όμως προς το παρόν οι εκδόσεις αυτές είναι πειραματικές και δεν παρέχουν πλήρη λειτουργικότητα. Για παράδειγμα, εμφανίζεται μεν το μενού HbbTV υπηρεσιών σε κανάλια που το υποστηρίζουν, όμως η αναπαραγωγή video δεν είναι εφικτή, ενώ στο PurE2 6.2 η FTP σύνδεση είναι απενεργοποιημένη. Τα images αυτά περιλαμβάνουν τους drivers, τον Kernel (πυρήνα) Linux 3.14.29 για τη συνεργασία τους με το σύστημα, το Enigma2 με όλα τα αρχεία που υποστηρίζουν τη λειτουργία του δέκτη και διάφορα πρόσθετα. Συνεργάζονται με CCCAM 2.3.2 και OSCAM, ενώ με τη χρήση κατάλληλου Softcam.Key αρχείου γίνεται εφικτή η αποκρυπτογράφηση των δορυφορικών καναλιών της ΕΡΤ από τον Hellas Sat στις 39.0E και της DIGEA από τον τον Eutelsat στις 3.0E, κάτι που δοκιμάσαμε με απόλυτη επιτυχία. Κατά την άποψή μας, τα OpenATV 6.2 και OpenSPA 7.3 είναι τα ιδανικότερα και λειτουργούν γενικά σταθερά. Η εγκατάσταση Enigma2 image είναι πανεύκολη και πραγματοποιείται ως εξής: Συνδέουμε micro SD κάρτα σε windows υπολογιστή και χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα Win32 Disk Imager, ώστε να την διαμορφώσουμε και να αντιγράψουμε σε αυτή το αρχείο του λογισμικού. Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία, αποσπάμε την κάρτα από τον υπολογιστή και έχοντας το δέκτη εκτός τροφοδοσίας την συνδέουμε στη Micro SD θύρα του. Τροφοδοτούμε στη συνέχεια το δέκτη με ρεύμα για να boot-άρει και στο μενού που εμφανίζεται στην τηλεόραση επιλέγουμε Enigma2, ώστε μετά τη νέα επανεκκίνηση να εμφανιστεί ο γνωστός οδηγός αρχικών ρυθμίσεων.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

CPU: Quad Core AArch64 Cortex A-53 (SoC AMlogic S905D), 2.0 GHz (4x2.0GHz)

GPU: Penta Core Mali-450MP, 600 MHz

Μνήμη: RAM 2Gb DDR3 / Flash 16Gb eMMC

Ανάλυση: 4K UHD (2160p/60Hz)

Λογισμικό: Dual boot Android Nougat 7.1.2 / Enigma2

Tuners: 1xDVB-S2, 1xDVB-C/T2

Αποκωδικοποίηση video: Η.265/HEVC, VP9, MPEG-2 [email protected], MPEG-4 Part 10/H.264, AVS+

Αποκωδικοποίηση ήχου: MPEG-1 layer I/II, MPEG-2 layer II, Dolby Digital, DTS

Αποκρυπτογράφηση: 1xCONAX Card Reader

IPTV: Stalker, .m3u, Netflix, YouTube κ.ά.

Δίκτυο: Ethernet, WiFi

Συνδέσεις: 2XUSB, micro SD, HDMI 2.0, οπτική S/PDIF, AV OUT

Η γνώμη μας: Πρόκειται για έναν καινοτόμο 3 σε 1 4K Combo δέκτη, 4K Media Player και IPTV Box, που λειτουργώντας με διπλό λογισμικό προσφέρει τεράστια ευελιξία στο χρήστη. Η δυνατότητά του να υποστηρίζει Android και Enigma2 λειτουργία τον διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους 4K δέκτες της αγοράς, ενώ η υποστήριξη Stalker, Netflix και Google Play Store που κάνει διαθέσιμες αμέτρητες άλλες IPTV εφαρμογές, τον καθιστούν μια πλήρη λύση για όλα τα γούστα. Με προσιτό κόστος για την απόκτησή του, ο Amiko A5 Combo αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση αγοράς.

INFO
  • Astra Sat
  • Κ. Καραμανλή 35, Ιωνία Θεσσαλονίκης
  • τηλ: 2310-784232 | fax: 2310-782251
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.astrasat.gr

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.