Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 496
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

25 Αυγούστου 2021 22:49

IPTV apps για Live Streaming

Η καλύτερη… 11άδα εφαρμογών για κάθε συσκευή iOS & Android!

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
2a1c65d72a2ce7b94482ced17f2ae670 XL 72d5677d

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι η IPTV έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και θεωρείται μάλιστα το -όχι και τόσο μακρινό- μέλλον της τηλεόρασης. Με αφορμή λοιπόν αυτό, ετοιμάσαμε για τους αναγνώστες της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ένα άρθρο με μερικές από τις καλύτερες IPTV εφαρμογές για ροή περιεχομένου Live TV…

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι η IPTV έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και θεωρείται μάλιστα το -όχι και τόσο μακρινό- μέλλον της τηλεόρασης. Με αφορμή λοιπόν αυτό, ετοιμάσαμε για τους αναγνώστες της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ένα άρθρο με μερικές από τις καλύτερες IPTV εφαρμογές για ροή περιεχομένου Live TV, μέσα από συσκευές με λογισμικό iOS και Android. Πρόκειται για δωρεάν apps που η χρήση τους είναι πανεύκολη και μοναδική προϋπόθεση για τη λειτουργία τους είναι η σύνδεση των φορητών συσκευών στο Internet.

Σήμερα, οι προγραμματιστές εφαρμογών προσφέρουν στους χρήστες ευρεία πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία πηγών, μέσω της χρήσης του παγκόσμιου δικτύου. Χάρη σε αυτές τις καινοτομίες, σχεδόν κάθε άνθρωπος μπορεί πλέον να παρακολουθεί ταινίες και τηλεοπτικές σειρές χρησιμοποιώντας τεχνολογία IPTV. Ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια γίνονται διαθέσιμα παντού και μέσα από οποιαδήποτε συσκευή, αρκεί να  υπάρχει αξιόπιστη σύνδεση στο Internet. Οι εφαρμογές IPTV γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς στις μέρες μας, κάτι που οφείλεται κυρίως σε δύο λόγους. Ο ένας από αυτούς είναι η βιβλιοθήκη περιεχομένου τους που εμπλουτίζεται συνεχώς και ο άλλος είναι η βελτιωμένη ποιότητα των ροών τους που σε πολλές περιπτώσεις προσφέρει εικόνα με HD ανάλυση. Πριν όμως παρουσιάσουμε μερικά από τα καλύτερα δωρεάν IPTV apps για iOS και Android συσκευές, είναι απαραίτητο να αναφερθούμε με δυο λόγια στην IPTV.

Τι είναι η IPTV;

Ο όρος IPTV είναι ακρωνύμιο του Internet Protocol Television, που σημαίνει τηλεόραση μέσω διαδικτύου. Σε αντίθεση δηλαδή με τον παραδοσιακό τρόπο, εδώ ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα χωρίς την ανάγκη ύπαρξης κανενός κεραιοσυστήματος, παρά μόνο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Με απλά λόγια μάλιστα, μπορούμε να πούμε ότι η διαδικασία μετάδοσης τηλεοπτικών σημάτων και προγραμμάτων μέσω του διαδικτύου είναι IPTV. Τα IPTV apps μοιράζονται κάποιες ομοιότητες με άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες, όπως το YouTube, ή υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, όμως γενικά διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Μια υπηρεσία IPTV μεταδίδει σε ροή το ζωντανό πρόγραμμα που εκπέμπουν τα τηλεοπτικά κανάλια, μπορεί όμως να παρέχει και δυνατότητα Video On Demand (VOD), η οποία καθιστά εφικτή την πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει προβληθεί πρόσφατα στα τηλεοπτικά κανάλια.

IPTV apps για συσκευές iOS και Android

Red Bull TV

Η εφαρμογή αυτή απευθύνεται σε άτομα που τους αρέσουν τα αθλήματα στα οποία ανήκει η Red Bull. Η Red Bull TV προσφέρει πολύ περιεχόμενο από τα τηλεοπτικά κανάλια που έχει με το όνομά της, το οποίο χωρίζεται σε πολλές κατηγορίες, όπως Adventure, Bike, Cliff Diving, Climbing, Culture, Formula 1, Gaming, Ice Cross Downhill, Motocross και άλλα ακόμα σπορ. Εκτός από όλα αυτά, η Red Bull TV διαθέτει επίσης μια μεγάλη συλλογή ταινιών και ντοκιμαντέρ, τα οποία μπορούν να προβληθούν On Demand όποτε επιθυμεί ο χρήστης. Μπορεί να παρακολουθεί όλο το περιεχόμενο χωρίς να χρειάζεται να συνδεθεί, αλλά εάν θέλει να συγχρονίσει όλο το ιστορικό παρακολούθησης και τα αγαπημένα του κανάλια ή περιεχόμενο, μπορεί να συνδέεται στο λογαριασμό του ώστε να έχει πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε συσκευή του.

Plex

Το Plex προσφέρει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και 200+ κανάλια ζωντανής τηλεόρασης, άμεσα και χωρίς συνδρομή. Ο χρήσης μπορεί να παρακολουθεί αγαπημένες ταινίες από Crackle, Warner Brothers, MGM, Lionsgate και άλλα κινηματογραφικά στούντιο. Πλήρεις ταινίες κινουμένων σχεδίων (anime), παιδικά, νέες ταινίες, ντοκιμαντέρ, αλλά και αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές και ολοκαίνουργιες εκπομπές. Τα τηλεοπτικά κανάλια και το On Demand περιεχόμενο είναι διαθέσιμα οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Η ζωντανή ροή τηλεόρασης επιτρέπει τη θέαση 200+ δωρεάν καναλιών ζωντανού προγράμματος, με ειδήσεις, αθλητικά, παιδικά και διεθνές περιεχόμενο, προσφέροντας ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια. Προσφέρει επίσης video με ειδήσεις από περισσότερους από 190 παγκόσμιους συνεργάτες εκδόσεων, συμπεριλαμβανομένων των CBS, Financial Times, Euronews και κορυφαίων τοπικών πηγών ειδήσεων από τις ΗΠΑ. Ο διακομιστής πολυμέσων Plex οργανώνει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη, όπως φωτογραφίες, μουσική, ταινίες και εκπομπές, επιτρέποντάς του να τα μεταδίδει μέσω ροής σε οποιαδήποτε συσκευή. Επιπλέον, το Plex media επιτρέπει την αναζήτηση αγαπημένων podcast ή την ανακάλυψη νέων μέσω εξατομικευμένων προτάσεων.

Pick TV

Το Pick TV παρέχει μια συλλογή τηλεοπτικών καναλιών από όλο τον κόσμο που μεταδίδονται ζωντανά στο διαδίκτυο. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να επιλέξει το τηλεοπτικό κανάλι της επιλογής του για να το παρακολουθήσει. Η επιλογή TV επιτρέπει 2 διαφορετικούς τρόπους προβολής του καταλόγου των τηλεοπτικών καναλιών, είτε σε λίστα είτε σε εικονίδια, ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιλέγει τα αγαπημένα του τηλεοπτικά κανάλια για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση. Το Pick TV δίνει την ευκαιρία παρακολούθησης ειδήσεων από όλο τον κόσμο και παρέχει επίσης διάφορες κατηγορίες τηλεοπτικών καναλιών όπως ψυχαγωγικών, οικονομικών, αθλητικών, εκπαιδευτικών, αγορών, θρησκευτικών και γενικού ενδιαφέροντος.

TVCast

Με το TVCast ο χρήστης μπορεί να βρίσκει κανάλια, να προσθέτει λίστες αναπαραγωγής IPTV, αλλά και να προσθέτει δημοφιλή κανάλια στα αγαπημένα του. Μέσα σε αυτήν την εφαρμογή υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις που επιτρέπουν στο χρήστη να μπορεί να προσαρμόζει τα πάντα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Για την εκτέλεση αναπαραγωγής κάθε λίστας χρειάζεται να είναι εγκατεστημένο ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων τρίτου μέρους, καθώς η εφαρμογή δεν έχει δικό της. Για βέλτιστη λειτουργία προτείνεται η χρήση του MX Player ή του VLC Player. Επίσης, η εφαρμογή διαθέτει το πλεονέκτημα να επιτρέπει τη μετάδοση περιεχομένου για θέασή του στην τηλεόραση.

IPTV Shqip

Το IPTV Shqip είναι μια εφαρμογή που απευθύνεται σε χρήστες που γνωρίζουν την αλβανική γλώσσα, προσφέροντας τηλεοπτικό πρόγραμμα που ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο. Είναι πολύ απλή στη χρήση της και περιλαμβάνει τηλεοπτικά κανάλια που μεταδίδονται στην Αλβανία, ορισμένα από τα οποία είναι σε ποιότητα HD και λειτουργούν γενικά ομαλά. Υπάρχουν διαθέσιμες ρυθμίσεις που επιτρέπουν στο χρήστη να μπορεί να επιλέξει την ποιότητα video, τον τύπο διασύνδεσης και τη μορφή εικόνας (πλήρης οθόνη ή ζουμ).

ERTFLIX

Το ERTFLIX είναι χωρίς καμία αμφιβολία και με διαφορά από όλες τις υπόλοιπες, η κορυφαία δωρεάν IPTV εφαρμογή για συσκευές iOS και Android. Δεν είναι μόνο ότι διαθέτει Live TV και ιδιαίτερα αξιόλογο On Demand περιεχόμενο από τα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης, αλλά προσφέρει και κορυφαία ποιότητα εικόνας με ανάλυση υψηλής ευκρίνειας! Ο χρήστης απολαμβάνει μοναδική εμπειρία θέασης από την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, έχοντας στη διάθεσή του αποκλειστικές live μεταδόσεις αγώνων (Μπάσκετ Α1 ανδρών και γυναικών, ποδόσφαιρο Super League 2 κ.ά.) από τα κανάλια ΕΡΤ SPORTS και ζωντανή ροή του προγράμματος της ERT World, καθώς και πλουσιότατο On Demand περιεχόμενο που ανανεώνεται συνεχώς και περιλαμβάνει: Ταινίες, ελληνικές και ξένες σειρές, δελτία ειδήσεων, ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγικές εκπομπές, παιδικά, αθλητικά, καθώς και ιστορικές σειρές και παλαιότερα αφιερώματα από την πλούσια αρχειοθήκη της ΕΡΤ.

IPTV SMARTERS

Πρόκειται για μια εξειδικευμένη IPTV εφαρμογή που είναι συμβατή με Xtream Codes και παρέχει στους τελικούς χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν Live TV, Catchup προγραμμάτων και VOD, μέσα από ένα όμορφο, οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον χρήσης. Δεν περιλαμβάνει έτοιμο τηλεοπτικό περιεχόμενο και απαραίτητη προϋπόθεση για την προσθήκη του αποτελεί η εισαγωγή στοιχείων από το χρήστη, ώστε να γίνει εφικτή η σύνδεση σε Xtream Servers. Υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης EPG, καθώς και γονικού ελέγχου για κάθε κατηγορία, ενώ ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει λίστες με τις αγαπημένες του ταινίες και σειρές.

 

GSE SMART IPTV

Το GSE SMART IPTV είναι μια ολοκληρωμένη IPTV λύση για streaming σε τηλεοπτικά κανάλια και VOD, μέσα από έτοιμες λίστες αναπαραγωγής. Υποστηρίζονται playlist μορφής M3U που μπορούν να προστεθούν από το χρήστη με διάφορους τρόπους. Παρέχεται η δυνατότητα μεταφόρτωσής τους μέσω HTTP από Web Interface και μέσω FTP ή με αντιγραφή τους από ιστοσελίδα του internet και επικόλληση, κάτι που γίνεται πανεύκολα απευθείας μέσα από το μενού της εφαρμογής. Υποστηρίζει επίσης και Xtream Codes για σύνδεση σε IPTV portals, ενώ ένα μεγάλο πλεονέκτημά της είναι ότι διαθέτει και επιλογή για εγγραφή προγράμματος.

Ελληνική Τηλεόραση (iOS) & Greek TV (Android)

Πρόκειται για δύο εφαρμογές που απευθύνονται στους χρήστες εκείνους που επιθυμούν να παρακολουθούν ζωντανά τηλεοπτικά ελληνικά κανάλια στη φορητή τους συσκευή iOS ή Android. Περιλαμβάνουν όλα τα επίγεια πανελλαδικά κανάλια, κανάλια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, καθώς και κυπριακά, επιτρέποντας στο χρήστη να μην χάνει τα προγράμματα που τον ενδιαφέρουν, ακόμα κι αν βρίσκεται εκτός σπιτιού. Τα κανάλια είναι ταξινομημένα με τα λογότυπά τους ανά περιοχή και θεματικές κατηγορίες, ώστε να βρίσκονται εύκολα, ενώ η λειτουργία των εφαρμογών είναι γενικά ομαλή.

Sport TV Live (iOS) & Live SPORTS TV (Android)

Πρόκειται για 2 εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους φανατικούς των σπορ. Το Sport TV Live φέρνει στην οθόνη της iOS συσκευής του χρήστη ζωντανούς αγώνες από ποδόσφαιρο, μηχανοκίνητο αθλητισμό, αγωνιστικά σπορ, αμερικανικό ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, τένις, μπάσκετ, ράγκμπι, βελάκια και πολλά άλλα. Περιλαμβάνει δημοφιλή διεθνή κανάλια του είδους, μέσα στα οποία βρίσκονται τα Sky Sports, ESPN, BT Sports, Super Sport, Bein Sports, Silk Sports, Sport Klub, Dubai Racing, Eurosport, Russian Sport, Motor Sports, NFL Network, Pac 12, καθώς και πολλά ακόμα άλλα. Από την άλλη μεριά, με το Live SPORTS TV οι χρήστες Android συσκευών μπορούν να παρακολουθούν αγώνες κυρίως από Premier League, αλλά και από Serie A, Ligue 1, Bundesliga, LaLiga Santander, UEFA Champions League, Europa League και NBA. Δε λείπουν επίσης αγώνες από πάλη, βόλεϊ, πυγμαχία, πόλο, γκολφ, κρίκετ και όλα αυτά με πολύ καλή ποιότητα εικόνας.

Ministra Player (iOS) & StbEmu (Android)

Πρόκειται για 2 ειδικού τύπου IPTV apps που δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να συνδέει τη φορητή συσκευή του σε Stalker Portal. Το Ministra Player είναι μια εφαρμογή της Infomir που μετατρέπει κάθε iOS συσκευή σε μια πλήρη τηλεοπτική πλατφόρμα, αποτελεί μειονέκτημά της όμως το γεγονός ότι δεν δίνει δυνατότητα σύνδεσης σε ελεύθερα IPTV Portal, καθώς εκτός του URL απαιτείται και η εισαγωγή κωδικών πρόσβασης από έναν πάροχο IPTV. Από την άλλη μεριά, το StbEmu έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από σχετικά προχωρημένους χρήστες. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν emulator, ο οποίος εξομοιώνει το Android tablet ή smartphone με τις συσκευές MAG που είναι εξειδικευμένες να συνδέονται σε Stalker Portal, ώστε να αποκτήσει κι εκείνο την ίδια συμβατότητα. Για να επιτευχθεί αυτό απαιτούνται φυσικά ορισμένες απαραίτητες ρυθμίσεις μέσα από το μενού της εφαρμογής, κάτι που για τους έμπειρους χρήστες είναι απλή υπόθεση. Πρόκειται για μία κορυφαία IPTV εφαρμογή, η οποία φέρνει το οργανωμένο περιβάλλον χρήσης του IPTV Portal στην οθόνη της φορητής συσκευής.

{gallery}36727{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...