Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 498
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

23 Σεπτεμβρίου 2021 15:10

Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2021-22

Πού θα βλέπετε το πρωτάθλημα και τις υπόλοιπες διοργανώσεις τη φετινή σεζόν

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
e59c309c27062f75dd3a73ba999cb776 XL e343fe40

Έχοντας ήδη εισέλθει στο φθινόπωρο και με τα κεφάλια να έχουν μπει μέσα, ο κόσμος αποκτάει σταδιακά τους φυσιολογικούς του ρυθμούς και επιστρέφει στα αγαπημένα του ενδιαφέροντα με σκοπό να κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητά του. Και φυσικά, οι φίλοι των σπορ έχουν ήδη λάβει τις θέσεις τους στο σαλόνι του σπιτιού για να παρακολουθούν…

Έχοντας ήδη εισέλθει στο φθινόπωρο και με τα κεφάλια να έχουν μπει μέσα, ο κόσμος αποκτάει σταδιακά τους φυσιολογικούς του ρυθμούς και επιστρέφει στα αγαπημένα του ενδιαφέροντα με σκοπό να κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητά του. Και φυσικά, οι φίλοι των σπορ έχουν ήδη λάβει τις θέσεις τους στο σαλόνι του σπιτιού για να παρακολουθούν τους αγώνες από τα πρωταθλήματα που έχουν ξεκινήσει. Ας δούμε λοιπόν πώς έχει διαμορφωθεί ο αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης για τη φετινή σεζόν, σύμφωνα με τις διοργανώσεις που καλύπτονται από τις συνδρομητικές πλατφόρμες COSMOTE TV και Nova, αλλά και τους αγώνες που μεταδίδονται από ελεύθερα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης.

Μπορεί στις μέρες μας να υπάρχει υπερπροσφορά τηλεοπτικού αθλητικού προϊόντος και πλέον να μην αδειάζουν οι δρόμοι επειδή αρχίζει το ματς, όμως η έναρξη κάθε σεζόν αναμένεται πάντα με ξεχωριστό ενδιαφέρον από τους φιλάθλους. Κυρίως βέβαια για το δικό μας ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, το οποίο μάλιστα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη ξεκινάει φέτος τελευταίο και καταϊδρωμένο! Παρά το περιτύλιγμα της ονομασίας Super League Interwetten που προσφέρει μια ψευδαίσθηση εκσυγχρονισμού, το περιεχόμενο του πρωταθλήματος μοιάζει με προϊόν που η αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης του έχει περάσει εδώ και πολλά χρόνια! Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σχεδόν ανύπαρκτο ανταγωνισμό για την κατάκτηση του τίτλου, απελπιστικά φτωχό θέαμα, γηπεδικές εγκαταστάσεις που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν μείνει σε άλλη εποχή και είναι εντελώς ξεπερασμένες, και συμπεριφορές παραγόντων που μόνο σε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα του 2021 δεν παραπέμπουν. Πριν περάσουμε στην ανάλυση του αθλητικού τηλεοπτικού χάρτη 2021-22, ας δούμε πρώτα τι συνέβη το καλοκαίρι που μας πέρασε με τα τηλεοπτικά της Super League, για την οποία πλέον δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να προκαλέσει την έκπληξή μας!

Τηλεοπτικά Super League

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το πρωτάθλημα θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει από το Σαββατοκύριακο 21-22 Αυγούστου, κάτι που δε συνέβη διότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη πλειοψηφία των ομάδων για να υπογραφεί η προκήρυξή του. Και ο λόγος ήταν ότι οι μισές ομάδες (7) δεν ήταν ικανοποιημένες από τις οικονομικές προτάσεις που είχαν στα χέρια τους για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων τους, με αποτέλεσμα να αρνούνται να την υπογράψουν. Με λίγα λόγια, οι ομάδες αυτές αποφάσισαν ότι εφόσον δεν πάρουν τα χρήματα που οι ίδιες αξιολογούν ότι ανταποκρίνονται στο προϊόν που προσφέρουν, δεν πρόκειται να επιτρέψουν τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος! Και αν για τον ΠΑΟΚ (βρίσκεται μέσα σε αυτές τις 7) υπάρχει η αιτιολογία ότι αποτελεί ένα όνομα με αναμφισβήτητο μέγεθος λαοφιλίας και οντότητας που δεδομένα διαθέτει μεγάλη εμπορικότητα, τι μπορεί να πει και να εξηγήσει κανείς όταν το μπλοκ των υπόλοιπων 6 ομάδων αποτελείται από τον Αστέρα Τρίπολης, το Βόλο, τον Παναιτωλικό, τον Ιωνικό, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία! Μιλάμε πραγματικά για μια τραγελαφική κατάσταση που δε θα μπορούσε να συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης! Τελικά το πρόβλημα λύθηκε για τις 6 προαναφερθέντες ομάδες που αποδέχτηκαν τα ποσά που τους προσφέρθηκαν από Nova και COSMOTE TV, ενώ μέχρι τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές του κειμένου δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για συμφωνία του ΠΑΟΚ. Έτσι, στη Γενική Συνέλευση της 2/9 εγκρίθηκε τελικά από τη Super League η προκήρυξη και υπήρξε οριστική απόφαση για σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία θα υπάρχει κάλυψη και από τις 2 συνδρομητικές πλατφόρμες, καθώς πλην της Nova που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί την τηλεοπτική στέγη του ελληνικού πρωταθλήματος, στο χορό μπήκε επίσημα πλέον και η COSMOTE TV. Το καθεστώς αυτό θα ισχύει για τη φετινή και την επόμενη σεζόν, καθώς με ψήφους 12 υπέρ και 2 κατά εγκρίθηκε η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League από τη σεζόν 2023-24. Βέβαια, διατηρούμε σοβαρότατες επιφυλάξεις για το εάν μπορεί να τηρηθεί η συμφωνία αυτή μετά από 2 χρόνια, από τη στιγμή μάλιστα που οι 2 ομάδες που διαφωνούν είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός!

COSMOTE TV

Κράτησε Champions League & NBA, πήρε Serie A & τα 8/14 της Super League!

Το γεγονός που έφερε ανατροπή στα τηλεοπτικά δεδομένα που ίσχυαν έως πέρυσι, ήταν αναμφισβήτητα η είσοδος της COSMOTE TV στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Για πρώτη φορά θα υπάρχει κάλυψη της Super League Interwetten μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT, καθώς η συνδρομητική πλατφόρμα συμφώνησε με 8 από τις 14 ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Έτσι, θα μεταδίδει τα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Βόλου, του Ιωνικού, της Λαμίας, του ΟΦΗ, του Παναθηναϊκού και του Παναιτωλικού, τα οποία αντιστοιχούν σε ποσοστό σχεδόν 60% επί του συνόλου των αγώνων του πρωταθλήματος.

Σημαντική ήταν η επιτυχία της πλατφόρμας να διατηρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA για την επόμενη τριετία, εξασφαλίζοντας για τους συνδρομητές περισσότερες από 420 live μεταδόσεις για κάθε σεζόν έως και την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Συγκεκριμένα, από τα κανάλια COSMOTE SPORT καλύπτονται και οι 137 αγώνες του UEFA Champions League από τη φάση των play-off έως και τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου 2022 στο στάδιο Krestovsky της Αγίας Πετρούπολης, όλη η δράση του UEFA Europa League με 141 αγώνες από τη φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου 2022 στο Ramón Sánchez Pizjuán της Σεβίλλης, καθώς και όλη η δράση από τους 141 αγώνες της νεοσύστατης διοργάνωσης UEFA Europa Conference League που θα ολοκληρωθεί με τον τελικό της 25ης Μαΐου στο Arena Kombëtare των Τιράνων. Το Champions League λειτουργεί έτσι κι αλλιώς σα μαγνήτης για τους φιλάθλους, ενώ οι παρουσίες του Ολυμπιακού στο Europa League και του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League ανεβάζουν κατακόρυφα το ενδιαφέρον και σε αυτές τις διοργανώσεις. Οι αγωνιστικές του Champions League διεξάγονται Τρίτες και Τετάρτες με διπλή ζώνη μετάδοσης 19:45 και 20:00, ενώ το πρόγραμμα μεταδόσεων των αγώνων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ που θα αγωνίζονται Πέμπτες έχει ως εξής:

16/9: Ολυμπιακός – Royal Antwerp FC (22:00) / Lincoln Red Imps – ΠΑΟΚ (19:45)

30/9: Fenerbahce – Ολυμπιακός (19:45) / ΠΑΟΚ – Slovan Bratislava (22:00)

21/10: Eintracht Frankfurt – Ολυμπιακός (22:00) / FC Kopenhagen – ΠΑΟΚ (19:45)

4/11: Ολυμπιακός – Eintracht Frankfurt (19:45) / ΠΑΟΚ – FC Kopenhagen (22:00)

25/11: Ολυμπιακός – Fenerbahce (22:00) / Slovan Bratislava – ΠΑΟΚ (19:45)

9/12: Royal Antwerp FC – Ολυμπιακός (19:45) / ΠΑΟΚ – Lincoln Red Imps (22:00)

Υπάρχει και φέτος (ίσως για τελευταία σεζόν) κάλυψη της αγγλικής Premier League, με τη μετάδοση 5 ή 6 ματς σε κάθε αγωνιστική, ενώ στην COSMOTE TV επέστρεψε και θα καλύπτεται έως τη σεζόν 2023-24 η ιταλική Serie A, με τη μετάδοση και των 10 ματς κάθε αγωνιστικής. Το ποδοσφαιρικό μενού συμπληρώνεται από τη Liga Portugal Bwin, τη Scottish Premiership, τη ρωσική Premier League, το αγγλικό FA Cup, το ισπανικό Copa del Rey, το σκωτσέζικο League Cup, τα Copa Libertadores και Copa Sudamericana, τα European Qualifiers Mundial 2022, το UEFA Nations League, ενώ μεταδίδονται και όλοι οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας. 

Η COSMOTE TV ανανέωσε την πολυετή συμφωνία της με την NBA Global Media Distribution για τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη. Η φετινή σεζόν ξεκινάει εντυπωσιακά την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου (02:30 π.μ.) με το σπουδαίο ματς των Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούμπο εναντίον των Brooklyn Nets, ενώ θα ολοκληρωθεί ξημερώματα 20 Ιουνίου 2022 με το Game 7 (εφόσον χρειαστεί) των τελικών για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Το συνολικό πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερες από 350 live μεταδόσεις από τους αγώνες της Regular Season (έως 8 αγώνες ανά εβδομάδα) και της primetime ζώνης του Σαββάτου και της Κυριακής, τα Christmas Day Games, τα MLK (Martin Luther King) Games, το NBA All Star Game, τo NBA Play-In Tournament, τα ΝΒΑ Playoffs και τα NBA Finals. Το μπασκετικό μενού της πλατφόρμας περιλαμβάνει επίσης live μεταδόσεις από το WNBA, το NCAA, την ισπανική Liga Endesa (ACB) και το Copa del Rey, τη ρωσική VTB United League, την τουρκική Basketbol Süper Ligi και το Erkekler Türkiye Kupasi.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζουν οι μεταδόσεις αγώνων τένις του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, καθώς και των τουρνουά ATP Masters 1000, ενώ για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού υπάρχει Formula 1 (δοκιμαστικά και αγώνες), Moto GP, WRC, αλλά και Ράλι Ακρόπολις.

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: Super League Interwetten (8/14), UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, Serie A, Liga Portugal Bwin, Scottish Premiership, Premier League Ρωσίας, FA Cup, Copa del Rey, League Cup Σκωτίας, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, European Qualifiers Mundial 2022, UEFA Nations League

Μπάσκετ: NBA, Liga Endesa (ACB), Copa del Rey, VTB United League, Basketbol Süper Ligi, Erkekler Türkiye Kupasi, WNBA, NCAA

Τένις: Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, ATP Masters 1000

Μηχανοκίνητα σπορ: Formula 1, Moto GP, WRC, Ράλι Ακρόπολις

Nova

Πήρε La Liga Santander & Bundesliga, έχασε πάνω από το 60% της Super League

Για τη Nova το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αποτελούσε παραδοσιακά το βασικό πυλώνα του αθλητικού της προγράμματος, όμως τα πράγματα πλέον άλλαξαν. Η περσινή συμφωνία με όλες τις ομάδες που εξασφάλισε τη μετάδοση ολόκληρου του πρωταθλήματος μέσα από τα κανάλια Novasports δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα για τη United Group B.V., καθώς η εταιρεία που ηγείται της Nova δεν εισέπραξε τα οφέλη που ανέμενε να της αποφέρει -σε επίπεδο καταγραφής νέων συνδρομητών- η ακριβή επένδυσή της. Έτσι, δεν υπήρχε η παραμικρή διάθεση να προσφέρει τα ίδια χρήματα και για φέτος, γεγονός που δεν άρεσε στις ομάδες χαμηλής εμπορικότητας, οι οποίες δημιούργησαν την κατάσταση που αναφέραμε παραπάνω με στόχο να βρουν τα συμβόλαια που θα τους ικανοποιούσαν. Τελικά υπήρξε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ήρθε να προστεθεί στα ενεργά από πέρσι συμβόλαια της Nova με Άρη, Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα. Στις ομάδες αυτές προσθέτουμε και τον Ολυμπιακό που όπως αναμενόταν ανανέωσε τη συμφωνία του με την πλατφόρμα κι έτσι έχουμε συνολικά 5 ομάδες που θα φιλοξενούνται από τα κανάλια Novasports για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων τους. Υπάρχει φυσικά η πιθανότητα να αυξηθούν οι ομάδες σε 6 εφόσον υπάρξει συμφωνία και με τον ΠΑΟΚ, που όμως δεν έχει ικανοποιηθεί μέχρι στιγμής στις προτάσεις που του έχουν υποβληθεί.

Μπορεί να απώλεσε τα δικαιώματα των περισσοτέρων ομάδων της Super League, όμως η πλατφόρμα επέστρεψε δυναμικά στα εμπορικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων τόσο της Bundesliga (συμπεριλαμβανομένων και αυτών για τα playoff ανόδου – υποβιβασμού) έως και τη σεζόν 2024-25, όσο και της La Liga Santander έως και τη σεζόν 2025-26. Το ποδοσφαιρικό μενού της Nova εμπλουτίζεται από τα πρωταθλήματα των γαλλικών Ligue 1 Conforama και Ligue 2, της ολλανδικής Eredivisie, του αμερικάνικου MLS, της αγγλικής EFL Championship, της βελγικής Jupiler Pro League, της Bundesliga 2, της La Liga 2 και της ιταλικής Serie B. Υπάρχει επίσης κάλυψη του Coppa Italia, του αγγλικού Carabao Cup (League Cup), του γερμανικού κυπέλλου DFB-Pokal, των γαλλικών Coupe de France και Coupe de la Ligue (League Cup), του ολλανδικού κυπέλλου KNVB Beker και του βελγικού κυπέλλου Croky Cup.

Από τα κανάλια της Nova θα φιλοξενείται και φέτος η Euroleague Basketball που βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, τόσο λόγω του υψηλού θεάματος που προσφέρει, όσο και λόγω της συμμετοχής του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που ανεβάζει κατακόρυφα το ενδιαφέρον. Οι 2 ελληνικές ομάδες θέλουν, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο και εάν μπορούν να φτάσουν μακριά στη φετινή διοργάνωση, κυρίως μάλιστα οι πράσινοι που είναι σαφώς αποδυναμωμένοι σε σχέση με το παρελθόν. Συμμετέχουν συνολικά 18 ομάδες σε ένα πρωτάθλημα 2 γύρων που περιλαμβάνει 34 αγωνιστικές, οι οποίες διεξάγονται κάθε εβδομάδα Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν και φέτος 7 διπλές αγωνιστικές όπου θα έχουμε αγώνες κάθε μέρα από Τρίτη έως Παρασκευή. Θα μεταδοθούν ζωντανά όλα τα ματς της κανονικής περιόδου, των playoffs και του Final Four, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Mercedes-Benz Arena του  Βερολίνου από 27 έως 29 Μαΐου του 2022. Η αυλαία της φετινής διοργάνωσης ανοίγει στις 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 με τον αγώνα Μονακό – Παναθηναϊκός, ενώ ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη την επόμενη μέρα (21:00) υποδεχόμενος στο ΣΕΦ τη Μπασκόνια. Το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα στους 2 αιωνίους θα γίνει την τελευταία (17η) αγωνιστική του πρώτου γύρου (23/12, 21:00) στο ΟΑΚΑ, ενώ η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 22 Απριλίου του 2022.  

Το μπασκετικό μενού της πλατφόρμας περιλαμβάνει επίσης αγώνες από την ιταλική Lega Basket Serie A και το ανανεωμένο EuroCup, όπου εκεί έχουμε τη συμμετοχή του Προμηθέα Πάτρας. Η ελληνική ομάδα αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα 10 ομάδων (Group B) και ρίχνεται στη μάχη στις 20 Οκτωβρίου αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Βαλένθια.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα σπορ, ξεχωρίζουν οι μεταδόσεις αγώνων τένις του Davis Cup και του Wimbledon. Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα κανάλια Novasports μεταδίδονται και μέσα από τη συνδρομητική τηλεόραση των Vodafone TV και WIND VISION.

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: Super League Interwetten (5/14), La Liga Santander, La Liga 2, Bundesliga, Bundesliga 2, Ligue 1 Conforama, Ligue 2, EFL Championship, Eredivisie, Jupiler Pro League, MLS, Serie B, Coupe de France, Coupe de la Ligue, Carabao Cup, Coppa Italia, DFB-Pokal, Türkiye Kupasi, KNVB Beker, Croky Cup

Μπάσκετ: Euroleague Basketball, EuroCup Basketball, Lega Basket Serie A

Τένις: Davis Cup, Wimbledon

Ελεύθερα κανάλια

Θέαση σημαντικών μεταδόσεων χωρίς συνδρομή

Η ΕΡΤ θα καλύψει και φέτος το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ, μεταδίδοντας αποκλειστικά όλους τους αγώνες της Stoiximan Basket League που παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον με την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 2 Οκτωβρίου, ενώ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα βρεθούν αντίπαλοι για πρώτη φορά στο ΣΕΦ την 8η αγωνιστική, με το ματς να είναι προγραμματισμένο για τις 20 Νοεμβρίου. Η ΕΡΤ θα μεταδίδει επίσης και αγώνες από το πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών (Α1), ενώ για τους φίλους των μηχανοκίνητων σπορ θα υπάρχει κάλυψη όλων των αγώνων και των δοκιμαστικών της Formula 1.

Όλοι οι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Mundial 2022 μεταδίδονται και από το Open Beyond, το οποίο θα καλύψει και την τελική φάση του UEFA Nations League που θα διεξαχθεί 6-10 Οκτωβρίου στην Ιταλία.

Το παρόν στα αθλητικά γεγονότα δίνει και το MEGA που κάνει ελεύθερη την πρόσβαση στο UEFA Champions League έως τη σεζόν 2023-24, μεταδίδοντας σε κάθε αγωνιστική ζωντανά έναν αγώνα πρώτης επιλογής της Τετάρτης.

Αθλητικές μεταδόσεις

Διοργανώσεις: Stoiximan Basket League (ΕΡΤ), Volley League (ΕΡΤ), Formula 1 (ΕΡΤ), Προκριματικά Εθνικής (Open Beyond), UEFA Nations League (Open Beyond), UEFA Champions League (MEGA)

{gallery}37014{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...