Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 | 16:05

Εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου με μοτέρ DiSEqC 1.2 / USALS

Η εγκατάσταση ενός κινητού κατόπτρου είναι ένα από τα βήματα που μπορεί να προχωρήσει ένας φίλος της δορυφορικής, αφού έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες του σταθερού του συστήματος λήψης, θέλοντας να τις επεκτείνει με την προσθήκη περισσότερων δορυφόρων. Ο τύπος του κινητού που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από...
Γράφτηκε από: Σωτήρης Χατζηστρατής
Η εγκατάσταση ενός κινητού κατόπτρου είναι ένα από τα βήματα που μπορεί να προχωρήσει ένας φίλος της δορυφορικής, αφού έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες του σταθερού του συστήματος λήψης, θέλοντας να τις επεκτείνει με την προσθήκη περισσότερων δορυφόρων. Ο τύπος του κινητού που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το κόστος, ο χώρος που είναι διαθέσιμος, η ευκολία στην εγκατάσταση. Μία οικονομική επιλογή που συνδυάζει την ευκολία στην εγκατάσταση και τον μικρό χώρο που απαιτείται, είναι ένα μοτέρ DiSEqC 1.2 που θα κινεί ένα κάτοπτρο διαμέτρου 1-1.20 μέτρων.
digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.