Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 958

20/07/2016

Εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου με μοτέρ DiSEqC 1.2 / USALS

Γράφτηκε από: Σωτήρης Χατζηστρατής
Η εγκατάσταση ενός κινητού κατόπτρου είναι ένα από τα βήματα που μπορεί να προχωρήσει ένας φίλος της δορυφορικής, αφού έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες του σταθερού του συστήματος λήψης, θέλοντας να τις επεκτείνει με την προσθήκη περισσότερων δορυφόρων. Ο τύπος του κινητού που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από...
Η εγκατάσταση ενός κινητού κατόπτρου είναι ένα από τα βήματα που μπορεί να προχωρήσει ένας φίλος της δορυφορικής, αφού έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες του σταθερού του συστήματος λήψης, θέλοντας να τις επεκτείνει με την προσθήκη περισσότερων δορυφόρων. Ο τύπος του κινητού που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το κόστος, ο χώρος που είναι διαθέσιμος, η ευκολία στην εγκατάσταση. Μία οικονομική επιλογή που συνδυάζει την ευκολία στην εγκατάσταση και τον μικρό χώρο που απαιτείται, είναι ένα μοτέρ DiSEqC 1.2 που θα κινεί ένα κάτοπτρο διαμέτρου 1-1.20 μέτρων.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.