Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 958

24/10/2017

FRACARRO 3DGFLEX Evolution

Το νέο Headend 3DGFLEX Evolution της Fracarro διαθέτει νέες μονάδες που έχουν 4 εισόδους SAT και έξοδο με 4 επίγεια ψηφιακά multiplex SD/HD, με επιλογή των καναλιών τους από όλες τις εισόδους ανεξάρτητα. Οι μονάδες έχουν αμφίδρομη επικοινωνία με ταχύτητα 1 Gbit/sec για ανταλλαγή δεδομένων και διαθέτουν 2 θύρες common interface με λειτουργία Flexcam...
Το νέο Headend 3DGFLEX Evolution της Fracarro διαθέτει νέες μονάδες που έχουν 4 εισόδους SAT και έξοδο με 4 επίγεια ψηφιακά multiplex SD/HD, με επιλογή των καναλιών τους από όλες τις εισόδους ανεξάρτητα. Οι μονάδες έχουν αμφίδρομη επικοινωνία με ταχύτητα 1 Gbit/sec για ανταλλαγή δεδομένων και διαθέτουν 2 θύρες common interface με λειτουργία Flexcam για αποκωδικοποίηση με μία smartcard καναλιών του ίδιου παροχέα από διαφορετικές εισόδους SAT.  Επιτρέπει αλλαγή λίστας προγραμμάτων χωρίς ανάγκη επανασυντονισμού των τηλεοράσεων, ενώ υποστηρίζει Automatic recovery procedure και αναπαραγωγή video clips μέσω της θύρας USB. Ο προγραμματισμός γίνεται μέσω web interface επί τόπου μέσω σύνδεσης lan και το headend είναι πλήρως ελεγχόμενο και χειριζόμενο μέσω σύνδεσης internet. Διαθέτει επίσης μονάδα με έξοδο ΙΡ και σύντομα θα υπάρχουν μονάδες επίγειας ψηφιακής Τ/Τ2. υπάρχει ξεχωριστή ρύθμιση στάθμης εξόδου, η οποία ανέρχεται στα 95 dBμV για κάθε Multiplex.
INFO
  • Fracarro Agency Hellas
  • τηλ: 6951924598
Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.