Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 | 03:01

Τα νέα της Mistral: Νέος ενισχυτής κεντρικής κεραίας 1x112_40dB

Ένας νέος ενισχυτής μέσης ισχύος ετοιμάζεται από τη Μistral, για να καλύψει τις ανάγκες του τηλεοπτικού τοπίου όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα. Ο ενισχυτής 1x112_30dB είναι γνωστός εδώ και πολλά χρόνια, έχει ενίσχυση λίγο μεγαλύτερη από 30dB και ισχύ εξόδου 112dB/μV, σύμφωνα με το πρότυπο μέτρησης DIN 50083-3 ( 2 tone test ).

Ένας νέος ενισχυτής μέσης ισχύος ετοιμάζεται από τη Μistral, για να καλύψει τις ανάγκες του τηλεοπτικού τοπίου όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα. Ο ενισχυτής 1x112_30dB είναι γνωστός εδώ και πολλά χρόνια, έχει ενίσχυση λίγο μεγαλύτερη από 30dB και ισχύ εξόδου 112dB/μV, σύμφωνα με το πρότυπο μέτρησης DIN 50083-3 ( 2 tone test ). Η στάθμη αυτή θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερη με στόχο τα -60dB, ενώ θα αναφέρεται και το κανάλι που έγινε η μέτρηση και όλα αυτά θα πρέπει να αναγράφονται στην πρόσοψη της συσκευής. Ο ενισχυτής αυτός είναι ιδανικός για μικρές πολυκατοικίες, κυρίως για εγκαταστάσεις μέσα στην πόλη όπου συνήθως υπάρχει ικανοποιητικό σήμα στη λήψη. Ο νέος 1x112_40dB έχει μεγαλύτερη προ-ενίσχυση κατά 10dB, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πιο δύσκολες περιοχές έξω από τη πόλη. Οι διαθέσιμες είσοδοι είναι δύο, μία των UHF για τα κανάλια 21-60 και μία VHF για τα κανάλια 2-12, S1-S33, FM, καθώς και το νέο ψηφιακό ραδιόφωνο DAB. Η ισχύς εξόδου παραμένει η ίδια στα 112 dB/μV, ενώ σύμφωνα με τις νεότερες οδηγίες προστέθηκε και ένας ακροδέκτης γείωσης. Ο νέος ενισχυτής θα είναι διαθέσιμος σύντομα.

INFO
  • Mistral Antenna Systems
  • τηλ: 210-6047939

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

IB-MS303-T

Η αγορά σήμερα

04-06-2019

IB-MS303-T

Η επιτραπέζια βάση IB-MS303-T είναι μία εξαιρετικά εργονομική και μοντέρνα βάση στήριξης, για την τοποθέτηση μιας οθόνης υπολογιστή στο γραφείο σας. Διαθέτει 4 συνολικά αρθρώσεις με ελευθερία κίνησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε ανά πάσα στιγμή την οθόνη σας στην επιθυμητή θέση. Χάρη στο clamp στήριξης που διαθέτει, μπορείτε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Τεύχος 129

21-05-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τέταρτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα στο νέο τεύχος Ιουνίου είναι το αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια Multistream και DVB-S2X. Η ψηφιακή δορυφορική μετάδοση video δεύτερης γενιάς (DVB-S2) αποτελεί σήμερα το κυρίαρχο πρότυπο που χρησιμοποιούν για την εκπομπή τους τα δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια. Σε σχέση με το αρχικό DVB-S, το DVB-S2 διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά και είναι συμβατό με νέες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και καλύτερη εκμετάλλευση της χωρητικότητας. Τέτοιες τεχνολογίες είναι η εκπομπή Multistream που επιτυγχάνει τη μετάδοση πολλαπλών ροώ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.