Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 | 03:01

Τα νέα της Mistral: Νέος ενισχυτής κεντρικής κεραίας 1x112_40dB

Ένας νέος ενισχυτής μέσης ισχύος ετοιμάζεται από τη Μistral, για να καλύψει τις ανάγκες του τηλεοπτικού τοπίου όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα. Ο ενισχυτής 1x112_30dB είναι γνωστός εδώ και πολλά χρόνια, έχει ενίσχυση λίγο μεγαλύτερη από 30dB και ισχύ εξόδου 112dB/μV, σύμφωνα με το πρότυπο μέτρησης DIN 50083-3 ( 2 tone test ).

Ένας νέος ενισχυτής μέσης ισχύος ετοιμάζεται από τη Μistral, για να καλύψει τις ανάγκες του τηλεοπτικού τοπίου όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα. Ο ενισχυτής 1x112_30dB είναι γνωστός εδώ και πολλά χρόνια, έχει ενίσχυση λίγο μεγαλύτερη από 30dB και ισχύ εξόδου 112dB/μV, σύμφωνα με το πρότυπο μέτρησης DIN 50083-3 ( 2 tone test ). Η στάθμη αυτή θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερη με στόχο τα -60dB, ενώ θα αναφέρεται και το κανάλι που έγινε η μέτρηση και όλα αυτά θα πρέπει να αναγράφονται στην πρόσοψη της συσκευής. Ο ενισχυτής αυτός είναι ιδανικός για μικρές πολυκατοικίες, κυρίως για εγκαταστάσεις μέσα στην πόλη όπου συνήθως υπάρχει ικανοποιητικό σήμα στη λήψη. Ο νέος 1x112_40dB έχει μεγαλύτερη προ-ενίσχυση κατά 10dB, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πιο δύσκολες περιοχές έξω από τη πόλη. Οι διαθέσιμες είσοδοι είναι δύο, μία των UHF για τα κανάλια 21-60 και μία VHF για τα κανάλια 2-12, S1-S33, FM, καθώς και το νέο ψηφιακό ραδιόφωνο DAB. Η ισχύς εξόδου παραμένει η ίδια στα 112 dB/μV, ενώ σύμφωνα με τις νεότερες οδηγίες προστέθηκε και ένας ακροδέκτης γείωσης. Ο νέος ενισχυτής θα είναι διαθέσιμος σύντομα.

INFO
  • Mistral Antenna Systems
  • τηλ: 210-6047939

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.