21/01/2019

Τα νέα της Mistral: Τέλος οι ενισχυτές VU2, VU3s, VU3s Splitter

Πρόκειται για τους ενισχυτές πλακέτας, με ακροδέκτες σύνδεσης καλωδίων. Μετά από 40 χρόνια παραγωγής αυτών των ενισχυτών και μετά από αλλεπάλληλες μεταβολές των χαρακτηριστικών τους σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής, τελειώνει αυτόν το μήνα η παραγωγή τους. Αυτοί οι ενισχυτές θα αντικατασταθούν από τους νεότερους...

Πρόκειται για τους ενισχυτές πλακέτας, με ακροδέκτες σύνδεσης καλωδίων. Μετά από 40 χρόνια παραγωγής αυτών των ενισχυτών και μετά από αλλεπάλληλες μεταβολές των χαρακτηριστικών τους σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής, τελειώνει αυτόν το μήνα η παραγωγή τους. Αυτοί οι ενισχυτές θα αντικατασταθούν από τους νεότερους που θα είναι οι ίδιοι, απλά καταργείται η είσοδος των VHF που υποστήριζε τα FM και το ψηφιακό ραδιόφωνο. Έτσι, από τώρα και στο εξής το μοντέλο VU3s των 30dB θα ονομάζεται U30 και το μοντέλο VU3s Splitter των 30dB με δύο εξόδους θα ονομάζεται U30 Splitter. Από την περικοπή αυτή θα προκύψει κάποιο μικρό οικονομικό όφελος για τον πελάτη, όσο είναι και το κόστος του τμήματος των VHF, ενώ αυτό αφορά κυρίως τους μεταλλικούς ακροδέκτες σύνδεσης του καλωδίου για τα VHF. Οι πελάτες που ενδιαφέρονται για είσοδο VHF μπορούν να προμηθευτούν την σειρά των θωρακισμένων ενισχυτών με βύσματα τύπου F, οι οποίοι θα παράγονται κανονικά.

INFO
  • Mistral Antenna Systems
  • τηλ: 210-6047939
Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.