14/02/2019

Τα νέα της Mistral: Τέλος οι ενισχυτές VU2, VU3s, VU3s Splitter

Πρόκειται για τους ενισχυτές πλακέτας, με ακροδέκτες σύνδεσης καλωδίων. Μετά από 40 χρόνια παραγωγής αυτών των ενισχυτών και μετά από αλλεπάλληλες μεταβολές των χαρακτηριστικών τους σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής, τελειώνει αυτό το μήνα η παραγωγή τους. Οι ενισχυτές αυτοί θα αντικατασταθούν...

Πρόκειται για τους ενισχυτές πλακέτας, με ακροδέκτες σύνδεσης καλωδίων. Μετά από 40 χρόνια παραγωγής αυτών των ενισχυτών και μετά από αλλεπάλληλες μεταβολές των χαρακτηριστικών τους σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής, τελειώνει αυτό το μήνα η παραγωγή τους. Οι ενισχυτές αυτοί θα αντικατασταθούν από τους νεότερους που θα είναι οι ίδιοι, απλά καταργείται η είσοδος των VHF που υποστήριζε τα FM και το ψηφιακό ραδιόφωνο. Έτσι, από τώρα και στο εξής το μοντέλο των VU2 των 20dB θα ονομάζεται U20. Το μοντέλο VU3s των 30 dB θα ονομάζεται U30 και το μοντέλο VU3s Splitter των 30 dB με δύο εξόδους, θα ονομάζεται U30 Spl. Στους νέους ενισχυτές έχουν ληφθεί υπόψη και τα νέα κανάλια της ΕΡΤ, αρκεί η ημερομηνία παραγωγής τους να είναι από 2/2019 και μετά, όπως αναγράφεται άνω δεξιά στην πλακέτα. Οι πελάτες που ενδιαφέρονται για είσοδο VHF μπορούν να προμηθευτούν τη σειρά των θωρακισμένων ενισχυτών με βύσματα F, οι οποίοι θα παράγονται κανονικά. Οι κατά τόπους αντιπρόσωποι θα πρέπει να γνωρίζουν εάν τα κέντρα εκπομπής της ΕΡΤ της περιοχής τους είναι τα ίδια με της Digea, διαφορετικά θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν άλλοι ενισχυτές με 2 εισόδους UHF. Για τυχόν προβλήματα λήψης με τους νέους αναμεταδότες της ΕΡΤ, θα πρέπει να ενημερωθεί η Mistral.

INFO
  • Mistral Antenna Systems
  • τηλ: 210-6047939
Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.