Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panos456 | 20-January-2020 | 3:52:20

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panos456 | 20-January-2020 | 3:48:20

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
NetSurfer_g7 | 20-January-2020 | 1:54:20

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
robi1994 | 20-January-2020 | 1:13:20

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
robi1994 | 20-January-2020 | 1:00:20

Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 | 11:55

Digitalbox HDT-1000 Τ2 H.265/HEVC

Η νέα γενιά επίγειων Ψηφιακών δεκτών είναι εδώ! Με το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών για την εισαγωγή του νέου προτύπου Η.265/HEVC που θα αντικαταστήσει το σημερινό Η.264 στην επίγεια λήψη να ξεκινάει να εφαρμόζεται τον Οκτώβριο, όλες οι τηλεοράσεις θα χρειαστούν DVB-T2 δέκτη συμβατό με το H.265/HEVC. Ο νέος επίγειος ψηφιακός δέκτης DigitalBox HDT-1000 Τ2 H.265/HEVC...

Η νέα γενιά επίγειων Ψηφιακών δεκτών είναι εδώ! Με το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών για την εισαγωγή του νέου προτύπου Η.265/HEVC που θα αντικαταστήσει το σημερινό Η.264 στην επίγεια λήψη να ξεκινάει να εφαρμόζεται τον Οκτώβριο, όλες οι τηλεοράσεις θα χρειαστούν DVB-T2 δέκτη συμβατό με το H.265/HEVC. Ο νέος επίγειος ψηφιακός δέκτης DigitalBox HDT-1000 Τ2 H.265/HEVC, συμβατός με το νέο πρότυπο που έρχεται, είναι άμεσα διαθέσιμος στην Ψηφιακή Τεχνολογία, ώστε όλοι οι πελάτες της να είναι έτοιμοι για την αλλαγή. Πρόκειται για ένα Full High Definition δέκτη με μεταλλικό σασί, που διαθέτει οθόνη LED τεσσάρων αριθμητικών ψηφίων και 3 πλήκτρα χειρισμού στην πρόσοψη για την ενεργοποίησή του και την εναλλαγή καναλιών. Εξοπλισμένος με θύρες HDMI και SCART μπορεί να συνδεθεί ακόμα και σε παλαιότερες τηλεοράσεις, ενώ μέσω της ομοαξονικής (COAXIAL) του σύνδεσης αποδίδει ψηφιακό ήχο. Συνοδεύεται από ένα μεγάλου μεγέθους τηλεχειριστήριο εκμάθησης που μπορεί να αντιγράψει τις λειτουργίες οποιουδήποτε γνήσιου, επιτρέποντας στο χρήστη να ελέγχει τηλεόραση και δέκτη με ένα κοινό χειριστήριο. Διαθέτει εύκολο μενού στην ελληνική γλώσσα, ενώ υποστηρίζει λειτουργίες εμφάνισης ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος (EPG) και Teletext. Διαθέτει επίσης στην πρόσοψη θύρα USB που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση σκληρού δίσκου ή stick, ώστε να εκτελεί εγγραφές και αναπαραγωγή multimedia αρχείων. Υποστηρίζει αναπαραγωγή ταινιών σε πολλές μορφές (όπως MPG, MPEG, VOB, AVI, TS, TRP, M2T, M2TS, MP4, MKV, MOV, TP, DAT, FLV κ.λπ.) και με εξωτερικούς υπότιτλους, καθώς και αρχείων μουσικής (MP3, OGG) και φωτογραφιών (JPG, LPEG, BMP). Με εξαιρετικά προσιτό κόστος για να αποκτηθεί, ο DigitalBox HDT-1000 αποτελεί σήμερα τον καλύτερο συνδυασμό υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής στην Ελληνική αγορά! Και μάλιστα, χάρη στην προσφορά που ισχύει έως τις 30 Ιουνίου, με κάθε αγορά 10 δεκτών δίνονται ως δώρο 2 ψηφιακές κεραίες εσωτερικού χώρου Globo Z2 (για δέκτη ή τηλεόραση), προτεινόμενης λιανικής τιμής εκάστης 9 ευρώ.

INFO
  • Ψηφιακή Τεχνολογία
  • τηλ: 210-8835000
Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Τεύχος 136

17-12-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2020 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Το αφιέρωμα στη νέα πλατφόρμα Cosmote TV OTT αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους! Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.