Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Παναγιώτης | 28-February-2020 | 11:38:28

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 28-February-2020 | 11:20:28

Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB)
paksat | 28-February-2020 | 9:03:28

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
nektarios 1451 | 27-February-2020 | 22:57:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
babis3g | 27-February-2020 | 12:10:27

Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 | 11:17

TRIAX TDX Black Edition

Το Headend TDX Black Edition της TRIAX αποτελεί μια πληρέστατη και αξιόπιστη λύση για επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας. Υποστηρίζει διαχείριση σημάτων DVB-T, DVB-S2, DVB-C, A/V, HDMI και IP, μέσα από έναν πολύ έξυπνο και πρακτικό τρόπο. Η καμπίνα του TDX Black Edition έχει σχεδιαστεί για να δέχεται έως 16 μονάδες εισόδου..

Το Headend TDX Black Edition της TRIAX αποτελεί μια πληρέστατη και αξιόπιστη λύση για επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας. Υποστηρίζει διαχείριση σημάτων DVB-T, DVB-S2, DVB-C, A/V, HDMI και IP, μέσα από έναν πολύ έξυπνο και πρακτικό τρόπο. Η καμπίνα του TDX Black Edition έχει σχεδιαστεί για να δέχεται έως 16 μονάδες εισόδου και 6 QUAD μονάδες εξόδου. Είτε πρόκειται για εγκατάσταση, είτε για συντήρηση ή επισκευή, όλες οι είσοδοι, οι έξοδοι και τα καλώδια μπορούν εύκολα να συνδεθούν και να λειτουργήσουν από το μπροστινό μέρος της καμπίνας. Έως και τρία TDX Black Edition Headend μπορούν να συνδυαστούν ως ένα σύστημα σημάτων εισόδου και εξόδου, ώστε να είναι εφικτή η απόδοση έως και 72 PAL, COFDM, ή QAM καναλιών (ή 480 IP υπηρεσιών). Υποστηρίζει τεχνολογία pool, χάρη στην οποία οποιοδήποτε πρόγραμμα από οποιαδήποτε είσοδο μπορεί να αποδοθεί σε οποιαδήποτε έξοδο. Διαθέτει web interface που επιτρέπει εύκολο προγραμματισμό. Υποστηρίζει PID remapping που επιτρέπει τις αλλαγές προγραμμάτων χωρίς την ανάγκη επανασυντονισμού των τηλεοράσεων. Είναι εξαιρετικά συμπαγές, με αποτέλεσμα να μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα σε τοίχο ή σε rack 19".

AMF Electronics, τηλ.: 210-6229298.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMIKO PLN-502

Η αγορά σήμερα

25-02-2020

AMIKO PLN-502

Σε διαθεσιμότητα από την εταιρία Astra Sat το PLC kit PLN-502 της Amiko. Πρόκειται για ένα ζεύγος μονάδων Powerline που συνδέονται απευθείας σε πρίζες ρεύματος και μέσω της υπάρχουσας καλωδίωσης δημιουργούν ένα δίκτυο μεταφοράς δεδομένων. Είναι ένα ιδανικό kit για την αναμετάδοση του internet σε δωμάτια σπιτιών...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Τεύχος 138

18-02-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου έχει αποκτήσει σήμερα γιγαντιαίο μέγεθος, καθώς εταιρίες-κολοσσοί των streaming μεταδόσεων επενδύουν τεράστια ποσά με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν στους πελάτες τους. Οι τηλεοπτικές σειρές αποτελούν μια κατηγορία περιεχομένου με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον πλανήτη κι εμείς συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε 25 από τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντός της ελληνικής επικράτειας μέσα από τα Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video και Disney+. Η καναδέζικη Tvi...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.