Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 | 11:17

TRIAX TDX Black Edition

Το Headend TDX Black Edition της TRIAX αποτελεί μια πληρέστατη και αξιόπιστη λύση για επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας. Υποστηρίζει διαχείριση σημάτων DVB-T, DVB-S2, DVB-C, A/V, HDMI και IP, μέσα από έναν πολύ έξυπνο και πρακτικό τρόπο. Η καμπίνα του TDX Black Edition έχει σχεδιαστεί για να δέχεται έως 16 μονάδες εισόδου..

Το Headend TDX Black Edition της TRIAX αποτελεί μια πληρέστατη και αξιόπιστη λύση για επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας. Υποστηρίζει διαχείριση σημάτων DVB-T, DVB-S2, DVB-C, A/V, HDMI και IP, μέσα από έναν πολύ έξυπνο και πρακτικό τρόπο. Η καμπίνα του TDX Black Edition έχει σχεδιαστεί για να δέχεται έως 16 μονάδες εισόδου και 6 QUAD μονάδες εξόδου. Είτε πρόκειται για εγκατάσταση, είτε για συντήρηση ή επισκευή, όλες οι είσοδοι, οι έξοδοι και τα καλώδια μπορούν εύκολα να συνδεθούν και να λειτουργήσουν από το μπροστινό μέρος της καμπίνας. Έως και τρία TDX Black Edition Headend μπορούν να συνδυαστούν ως ένα σύστημα σημάτων εισόδου και εξόδου, ώστε να είναι εφικτή η απόδοση έως και 72 PAL, COFDM, ή QAM καναλιών (ή 480 IP υπηρεσιών). Υποστηρίζει τεχνολογία pool, χάρη στην οποία οποιοδήποτε πρόγραμμα από οποιαδήποτε είσοδο μπορεί να αποδοθεί σε οποιαδήποτε έξοδο. Διαθέτει web interface που επιτρέπει εύκολο προγραμματισμό. Υποστηρίζει PID remapping που επιτρέπει τις αλλαγές προγραμμάτων χωρίς την ανάγκη επανασυντονισμού των τηλεοράσεων. Είναι εξαιρετικά συμπαγές, με αποτέλεσμα να μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα σε τοίχο ή σε rack 19".

AMF Electronics, τηλ.: 210-6229298.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI DB03

Η αγορά σήμερα

12-11-2019

WISI DB03

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics η νέα σειρά πριζών Wisi DB03. Πρόκειται για πρίζες τύπου multimedia που λειτουργούν σε εύρος ζώνης συχνοτήτων 5-2400MHz. Διαθέτουν κανάλι επιστροφής και είναι ιδανικές για εφαρμογές DOCSIS και συστήματα διανομής δορυφορικών σημάτων. Εξοπλίζονται με δύο υποδοχές IEC για τη σύνδεση των τερματικών συσκευών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Τεύχος 135

20-11-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους αποτελεί το αφιέρωμα στην PAOK TV, τη νέα πλατφόρμα μετάδοσης όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Έπειτα από την πολυετή παραμονή των ομάδων στην κοινή τηλεοπτική στέγη της Nova και την είσοδο από πέρυσι της ΕΡΤ στις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Super League, έρχεται πλέον το PAOK TV για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα PAOK TV ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται η πρώτη στα χρονικά ομάδα της χ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.