Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
studio76 | 4-April-2020 | 23:46:04

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
andrewp97 | 4-April-2020 | 23:04:04

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
geoavlonitis | 4-April-2020 | 21:04:04

Οι Επίγειες Λήψεις Στην Κύπρο
savvas70 | 4-April-2020 | 16:58:04

Ειδήσεις από την Κύπρο
savvas70 | 4-April-2020 | 16:54:04

Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020 | 10:44

NORDMENDE Wegavision FHDA & UHDA

Ως επίσημος διανομέας TV και Radio NORDMENDE μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας της με την Technisat, η εταιρία AMF Electronics διαθέτει στην ελληνική αγορά τις νέες σειρές τηλεοράσεων Wegavision FHDA και UHDA της NORDMENDE. Οι τηλεοράσεις Wegavision της NORDMENDE διαθέτουν μοντέρνο, λεπτό σχεδιασμό...

Ως επίσημος διανομέας TV και Radio NORDMENDE μέσω της αποκλειστικής  συνεργασίας της με την Technisat, η εταιρία AMF Electronics διαθέτει στην ελληνική αγορά τις νέες σειρές τηλεοράσεων Wegavision FHDA και UHDA της NORDMENDE. Οι τηλεοράσεις Wegavision της NORDMENDE διαθέτουν μοντέρνο, λεπτό σχεδιασμό και προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας με λαμπερά χρώματα. Η σειρά Wegavision FHDA περιλαμβάνει μοντέλα με οθόνες LED 24, 32 και 43 ιντσών Full HD ανάλυσης, τα οποία εξοπλίζονται με τριπλό DVB-T2/C/S2 tuner για επίγεια, καλωδιακή και δορυφορική λήψη. Η σειρά Wegavision UHDA περιλαμβάνει μοντέλα Smart TV 4K/UHD με οθόνες LED 43, 49 και 55 ιντσών, τα οποία επίσης εξοπλίζονται με τριπλό DVB-T2/C/S2 tuner. Οι τηλεοράσεις της σειράς UHDA διαθέτουν θύρα Ethernet, ενώ έχουν και ενσωματωμένο Wi-Fi, ώστε να μπορούν να συνδέονται στο Internet. Διαθέτουν μενού για Smart λειτουργίες, παρέχουν δυνατότητα πλοήγησης στις σελίδες του διαδικτύου μέσω browser, ενώ υποστηρίζουν το πρότυπο HbbTV που επιτρέπει την πρόσβαση σε υβριδικές υπηρεσίες που εκπέμπουν παράλληλα με το γραμμικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

AMF Electronics, τηλ.: 210-6229298.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.