Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
babis3g | 4-June-2020 | 1:47:04

IPTV Γενικά
neoktistos | 3-June-2020 | 23:25:03

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Valuable Inform | 3-June-2020 | 23:05:03

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
achilleas1978 | 3-June-2020 | 21:48:03

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 3-June-2020 | 20:36:03

Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020 | 10:51

D-LINK DIR-1960

Με έναν ισχυρό dual-core επεξεργαστή, το Wi-Fi EXO AC1900 Smart Mesh router διαθέτει αρκετή επεξεργαστική ισχύ για να χειριστεί οποιαδήποτε εργασία. Υποστηρίζει την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi και συνδυασμένες ταχύτητες Wi-Fi έως και 1.900 Mbps. Χάρη στην τεχνολογία MU-MIMO, επιτρέπει σε πολλές συσκευές...

Με έναν ισχυρό dual-core επεξεργαστή, το Wi-Fi EXO AC1900 Smart Mesh router διαθέτει αρκετή επεξεργαστική ισχύ για να χειριστεί οποιαδήποτε εργασία. Υποστηρίζει την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi και συνδυασμένες ταχύτητες Wi-Fi έως και 1.900 Mbps. Χάρη στην τεχνολογία MU-MIMO, επιτρέπει σε πολλές συσκευές να έχουν σήμα Wi-Fi με υψηλό εύρος ζώνης ταυτόχρονα, διανέμοντας τα δεδομένα πιο αποτελεσματικά. Είναι ένας ισχυρός, έξυπνος οικιακός δρομολογητής με ενσωματωμένη προστασία McAfee για κάθε συσκευή του δικτύου σας. Υπερφορτώνει το mesh δίκτυό σας με την τεχνολογία Wi-Fi Mesh της D-Link, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε το δίκτυό σας με την προσθήκη συμβατών Wi-Fi extender.

Επίσης είναι συμβατό με το Amazon Alexa και το Google Assistant, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε το δίκτυό σας με φωνητικές εντολές. Με την πλατφόρμα McAfee Secure Home, το DIR-1960 προστατεύει αυτόματα κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο δίκτυό σας από την πρόσβαση σε κακόβουλες τοποθεσίες και αποκλείει ύποπτες συνδέσεις. Κρατήστε τα παιδιά σας ασφαλή όταν είναι online χάρη στον ολοκληρωμένο γονικό έλεγχο που αποκλείει την πρόσβαση σε ορισμένες κατηγορίες περιεχομένου.

Όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι, μπορείτε επίσης να αποσυνδέσετε αυτόματα ορισμένες συσκευές,  καθώς και να μην επιτρέψετε σε νέες συσκευές να συνδεθούν στο δίκτυό σας. Επιπλέον, το DIR-1960 διαθέτει 2ετή συνδρομή McAfee LiveSafe, η οποία σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε λογισμικό προστασίας από ιούς σε απεριόριστο αριθμό υπολογιστών, tablet και smartphone για 2 χρόνια. Το Wi-Fi Mesh της D-Link είναι μια κλιμακούμενη λύση που σας επιτρέπει να αυξήσετε εύκολα την κάλυψη του οικιακού σας Wi-Fi. Επεκτείνετε την κάλυψη, προσθέτοντας συμβατά Wi-Fi extenders για να δημιουργήσετε ένα δίκτυο Wi-Fi που σας επιτρέπει να μετακινείστε χωρίς αποσυνδέσεις. Το DIR-1960 ελέγχει αυτόματα καθημερινά για ενημερώσεις για να βεβαιωθεί ότι η συσκευή έχει πάντα τις πιο πρόσφατες λειτουργίες και το πιο ασφαλές firmware.

Αν εντοπίσει διαθέσιμο update, θα εγκαταστήσει την ενημέρωση σιωπηλά στο παρασκήνιο. Επίσης, σε περίπτωση αποτυχίας κατά την ενημέρωση του firmware, ο δρομολογητής θα αποθηκεύσει μια backup system image στη μνήμη πριν συνεχίσει με την ενημέρωση. Η κοινή χρήση της σύνδεσης στο Internet δεν χρειάζεται να είναι μια πολύπλοκη διαδικασία. Απλώς κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή D-Link Wi-Fi για την mobile συσκευή σας και ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα στην οθόνη για να ρυθμίσετε το DIR-1960 σας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης για να αποκτήσετε πρόσβαση στον οδηγό εγκατάστασης και να διαχειριστείτε το δρομολογητή σας.

Sun ΑΕ, τηλ.: 2310-700777.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.