23/09/2020

Νέα smart Wi-Fi κάμερα για το σύστημα συναγερμού Omni alarm της Hom-io

Η νέα Wi-Fi κάμερα της σειράς hom-io, έρχεται με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, πλήρη συμβατότητα με την εφαρμογή hom-io για την απομακρυσμένη παρακολούθηση και αποτελεί ιδανική ακόμα και για σενάρια οικιακού αυτοματισμού. Η κάμερα έρχεται με 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες χωρητικότητας 6000mA για να λειτουργήσει...

Η νέα Wi-Fi κάμερα της σειράς hom-io, έρχεται με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, πλήρη συμβατότητα με την εφαρμογή hom-io για την απομακρυσμένη παρακολούθηση και αποτελεί ιδανική ακόμα και για σενάρια οικιακού αυτοματισμού. Η κάμερα έρχεται με 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες χωρητικότητας 6000mA για να λειτουργήσει αυτόνομα (διάρκεια 4 μήνες με 10 ενεργοποιήσεις ανά ημέρα), διαθέτει ανάλυση 1080P Full HD και επιτρέπει την αποθήκευση του βίντεο μέσω της Cloud εφαρμογής ή μέσω της ενσωματωμένης SD κάρτας. Η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί και σε υπαίθριο χώρο καθώς πιστοποιείται με βαθμό στεγανότητας IP65, ενώ είναι συμβατή και με το νέο ασύρματο σύστημα συναγερμού Omni alarm της Hom-io. Το Omni alarm παρακολουθεί συνεχώς το τι συμβαίνει σε εσωτερικό μίας οικίας και μπορεί να αλληλεπιδράσει με πληθώρα συμβατών συσκευών, όπως Wi-Fi κάμερες, έξυπνα φώτα, αισθητήρες, μαγνητικές επαφές κ.ά.

FT-ELECTRONICS, τηλ.: 210-4834260.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.