03/08/2021

Νέο οπτικό LNB από την Digital Innovations

Η τεχνολογία του οπτικού εξοπλισμού στη μεταφορά τηλεοπτικών σημάτων επιτρέπει την μεταφορά δορυφορικών σε πολύ μεγάλες αποστάσεις με ελάχιστες απώλειες ανά χιλιόμετρο. Η λήψη μπορεί να γίνεται από Headend για απόδοση σε οπτική ίνα ή ακόμα και απευθείας από οπτικό LNB. Για την καλύτερη δυνατή λύση σε οπτικό εξοπλισμό, η Digital Innovations ανακοινώνει...

Η τεχνολογία του οπτικού εξοπλισμού στη μεταφορά τηλεοπτικών σημάτων επιτρέπει την μεταφορά δορυφορικών σε πολύ μεγάλες αποστάσεις με ελάχιστες απώλειες ανά χιλιόμετρο. Η λήψη μπορεί να γίνεται από Headend για απόδοση σε οπτική ίνα ή ακόμα και απευθείας από οπτικό LNB. Για την καλύτερη δυνατή λύση σε οπτικό εξοπλισμό, η Digital Innovations ανακοινώνει την διάθεση του νέου οπτικού LNB.

Πολύ απλό στη λογική του, το LNB μπορεί να ρυθμιστεί μέσω της Universal εξόδου του, ωστόσο η μαγεία κρύβεται στην οπτική έξοδό του, όπου μεταφέρονται και οι 4 πολώσεις ενός δορυφόρου σε πολύ μεγάλες αποστάσεις μέσω οπτικής ίνας.

Τα σήματα καταλήγουν στους μετατροπείς, οι οποίοι δέχονται την οπτική ίνα και παρέχουν ξανά σήμα RF για τοπική διανομή με συμβατικά μέσα (ομοαξονικό καλώδιο, πολυδιακόπτες). Οι δυνατότητες όμως δε σταματούν εδώ, αφού η οπτική ίνα που παρέχει το οπτικό LNB, μπορεί να διακλαδωθεί μέσω του ενός Optical Splitter σε 64 εξόδους επιτρέποντας την διανομή τους σε 64 ανεξάρτητους χρήστες, αντί για 32 που είχαν τα προηγούμενα οπτικά LNB.

Digital Innovations, τηλ.: 0031-13-5073831.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.