09/11/2021

Τα νέα προϊόντα της IKUSI λύνουν προβλήματα …

ΟΙ τελευταίες εξελίξεις με την αλλαγή ψηφιακής διαμόρφωσης στα επίγεια σήματα από 16QAM σε 64QAM για να καλυφθούν οι ανάγκες των HD καναλιών, σε συνδυασμό με την σταδιακή εξάπλωση του 5G, έχουν δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε πολλές περιοχές όπου η λήψη των επίγειων σημάτων ήταν οριακή.

ΟΙ τελευταίες εξελίξεις με την αλλαγή ψηφιακής διαμόρφωσης στα επίγεια σήματα από 16QAM σε 64QAM για να καλυφθούν οι ανάγκες των HD καναλιών, σε συνδυασμό με την σταδιακή εξάπλωση του 5G, έχουν δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε πολλές περιοχές όπου η λήψη των επίγειων σημάτων ήταν οριακή. Η IKUSI διαθέτει τεχνογνωσία, αλλά και μια πλήρη γκάμα προϊόντων, η οποία λύνει με ικανοποιητικό τρόπο σχεδόν όλα αυτά τα προβλήματα, έχοντας προσαρμόσει τις νέες σειρές προϊόντων της, ακριβώς για αυτές τις ανάγκες. Οι κορυφαίες κεραίες FLASHD για δύσκολες συνθήκες, ο νέος ενισχυτής ιστού SBA-103 με χαμηλό θόρυβο και υψηλή στάθμη εξόδου, η πλήρως ανανεωμένη σειρά ενισχυτών NBS, τα νέα mini HeadEnds ONE+ & ONE Compact με δυνατότητα μεταλλαγής σε 32 συχνότητες, έρχονται να δώσουν λύση στα δύσκολα. Δείτε τιμοκαταλόγους και αναλυτικές περιγραφές/χαρακτηριστικά για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά, στο Blog της ιστοσελίδας www.ikusi.gr

Ikusi Hellas, τηλ.: 210-9852935.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.