30/01/2020

Ιδού το πρόγραμμα του νέου Mega!

Με εκπομπές και δελτία

Ενάμιση χρόνο μετά το μαύρο στο Mega και λίγους μόλις μήνες μετά την απόκτηση της ταινιοθήκης και του σήματος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το κανάλι, νέο στη μορφή αλλά με ένδοξη ιστορία στον τίτλο, θα κάνει πρεμιέρα… κάποια στιγμή μέσα στον Φεβρουάριο.

Με τι πρόγραμμα;

Στην πρωινή ζώνη (07:00 με 11:00) θα είναι οι Ντίνος Σιωμόπουλος και Νίκος Φιλιππίδης, μαζί τους θα βρίσκεται και η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Τζίνα Μοσχολιού.

Στις 11:00 θα ακολουθεί μία ακόμη ενημερωτική εκπομπή με τους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη.

Η Ράνια Τζίμα θα είναι στο μεσημεριανό δελτίο, στις 13:00.

Το απόγευμα (μάλλον 16:30 με 17:00) ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάζει μια ενημερωτική εκπομπή μαζί με την Ελένη Καλογεροπούλου και τον εκδότη του «Φιλελεύθερου», Θανάση Μαυρίδη, όπως έκαναν και στο παρελθόν στον ΣΚΑΪ.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα παίρνει lead in από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σαββατογεννημένες». Η Δώρα Αναγνωστοπούλου έχει αναλάβει αυτό το… φορτίο, και θα ξεκινά στις 20:00 (ή 19:50).

Τα βράδια καλύπτονται από το «Παρά πέντε» προς το παρόν και με ξένες ταινίες.Είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα για το πώς θα πάει το κανάλι το πρώτο δίμηνο και πολλά θα εξαρτηθούν από αυτό.

Κατηγορία Media Lab

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.