17/05/2014

Το απόλυτο προτέρημα της Nova

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Ο μόνος νόμιμος τηλεοπτικός σταθμός που εκπέμπει στη χώρα είναι η ...Nova. Και αυτό το γεγονός είναι το απόλυτο προτέρημα της για το μέλλον. Μόλις πριν λίγες μέρες η Forthnet πήρε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης την άδεια λειτουργίας της για τα επόμενα 15 χρόνια! Ως το 2029 λοιπόν η συνδρομητική τηλεόραση της Nova έχει την επίσημη άδεια...

Ο μόνος νόμιμος τηλεοπτικός σταθμός που εκπέμπει στη χώρα είναι η ...Nova. Και αυτό το γεγονός είναι το απόλυτο προτέρημα της για το μέλλον. Μόλις πριν λίγες μέρες η Forthnet πήρε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης την άδεια λειτουργίας της για τα επόμενα 15 χρόνια! Ως το 2029 λοιπόν η συνδρομητική τηλεόραση της Nova έχει την επίσημη άδεια να παρέχει υπηρεσίες στους συνδρομητές της. Μετά την παραχώρηση της άδειας λειτουργίας από το ΕΣΡ, αναμένεται να υπογραφεί και η σύμβαση παραχώρησης με το ελληνικό δημόσιο.

Σύμφωνα με την απόφαση αδειοδότησης του ΕΣΡ «ο επιτρεπόμενος συνολικός χρόνος παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών ορίζεται σε χίλιες εκατόν είκοσι εννέα (1129) ώρες για κάθε ηµέρα και ο επιτρεπόμενος συνολικός χρόνος παροχής ραδιοφωνικών υπηρεσιών ορίζεται σε διακόσιες ογδόντα οκτώ (288) ώρες για κάθε ημέρα. Η κάτοχος της άδειας οφείλει να παράσχει στο Ελληνικό ∆ηµόσιο ή σε άλλους δηµόσιους ή κοινωνικούς φορείς τις αντισταθμιστικές υπηρεσίες που καθορίζονται στην σύµβαση παραχώρησης".

 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.