17/05/2014

Χειροκίνητος έλεγχος από το ΕΣΡ

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Επιστροφή στο παρελθόν για το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στο οποίο αντί για κομπιούτερ και mail χρησιμοποιούν στυλό, χειρόγραφο πρωτόκολλο και χαρτιά μελάνης για αντίγραφα! Ένα μήνα μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδας στην οδό Αμερικής η οποία είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί η ηλεκτρονική υποδομή στο ΕΣΡ...

Επιστροφή στο παρελθόν για το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στο οποίο αντί για κομπιούτερ και mail χρησιμοποιούν στυλό, χειρόγραφο πρωτόκολλο και χαρτιά μελάνης για αντίγραφα! Ένα μήνα μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδας στην οδό Αμερικής η οποία είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί η ηλεκτρονική υποδομή στο ΕΣΡ, τίποτε δεν έχει επιδιορθωθεί στο κτίριο. Τα παράθυρα «κλείνουν» με μαύρες σακούλες, τα mail δεν λειτουργούν, το σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου τηλεοπτικών εκπομπών «Ο Πανόπτης» είναι εκτός λειτουργίας, ενώ η πρόσβαση στο Internet είναι σχεδόν αδύνατη. Με αυτές τις συνθήκες λειτουργίας το ΕΣΡ καλείται να ελέγξει την πολιτική προβολή κατά την προεκλογική περίοδο από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Και το ωραίο είναι πως έχει ζητήσει από τους σταθμούς την ηλεκτρονική αποστολή των στοιχείων εκπομπών και καλεσμένων κάθε εβδομάδα! Ακόμη και αν οι σταθμοί τα στέλνουν το ΕΣΡ δεν έχει πρόσβαση σε αυτά!

 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.