10/09/2014

Η Rohde & Schwarz κέρδισε το διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Όπως αναμενόταν, η γερμανική εταιρεία Rohde & Schwarz παίρνει την ανάθεση προμήθειας και τοποθέτησης των 28 πρώτων ψηφιακών πομπών για λογαριασμό της ΝΕΡΙΤ. Ο πρόχειρος διαγωνισμός που διενήργησε η ΝΕΡΙΤ τον περασμένο Αύγουστο με κόστος 162.000 ευρώ έχει πλέον νικητή. Το ΔΣ της εταιρείας ενέκρινε την ανάθεση της προμήθειας στη γερμανική εταιρεία...

Όπως αναμενόταν, η γερμανική εταιρεία Rohde & Schwarz παίρνει την ανάθεση προμήθειας και τοποθέτησης των 28 πρώτων ψηφιακών πομπών για λογαριασμό της ΝΕΡΙΤ. Ο πρόχειρος διαγωνισμός που διενήργησε η ΝΕΡΙΤ τον περασμένο Αύγουστο με κόστος 162.000 ευρώ έχει πλέον νικητή. Το ΔΣ της εταιρείας ενέκρινε την ανάθεση της προμήθειας στη γερμανική εταιρεία και έδωσε έγκριση για επιπλέον ποσό πληρωμής 16.000 ευρώ για την εγκατάσταση τους, με δεδομένη την «τεχνογνωσία της» στην εγκατάσταση πομπών δική της κατασκευής. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το αποτέλεσμα του διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια των ψηφιακών πομπών της ΝΕΡΙΤ.

 

Κατηγορία Media News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.