21/10/2014

Μ. Δασκαλάκης στο Digital TV info: Δεν θα αναβληθεί το swtich off!

Γράφτηκε από: Αργύρης Νομικός
Κατηγορηματικός ήταν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών Μενέλαος Δασκαλάκης για την ημερομηνία του switch off της Κεντρικής Μακεδονίας. Με δεδομένη την άρνηση των καναλιών της Θεσσαλονίκης να υπογράψουν τη σύμβαση με τη Digea, ρωτήσαμε τον γενικό γραμματέα για τις πληροφορίες που θέλουν το...
Κατηγορηματικός ήταν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών Μενέλαος Δασκαλάκης για την ημερομηνία του switch off της Κεντρικής Μακεδονίας. Με δεδομένη την άρνηση των καναλιών της Θεσσαλονίκης να υπογράψουν τη σύμβαση με τη Digea, ρωτήσαμε τον γενικό γραμματέα για τις πληροφορίες που θέλουν το switch off να αναβάλλεται. «Σε καμία περίπτωση δεν θα αναβληθεί», ήταν η κατηγορηματική του απάντηση. Ο Μ. Δασκαλάκης απαντώντας για τα περιφερειακά κανάλια της Μακεδονίας που δεν υπογράφουν απάντησε «ας κάνουν ότι θέλουν», επαναλαμβάνοντας πως δεν θα δοθεί παράταση.
Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.