24/10/2014

Αβέβαιη η συμμετοχή της ΝΕΡΙΤ στη Eurovision 2015

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Τουλάχιστον 38 μέλη της EBU θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για το 2015, που θα διεξαχθεί στη Βιέννη στις 19, 21 και 23 Μαΐου. Το επίπεδο συμμετοχής είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του 2014, όταν στον διαγωνισμό της Κοπεγχάγης έλαβαν μέρος 37 χώρες. Ο πλήρης κατάλογος με τις χώρες που θα εμφανιστούν στον διαγωνισμό...

Τουλάχιστον 38 μέλη της EBU θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για το 2015, που θα διεξαχθεί στη Βιέννη στις 19, 21 και 23 Μαΐου.

Το επίπεδο συμμετοχής είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του 2014, όταν στον διαγωνισμό της Κοπεγχάγης έλαβαν μέρος 37 χώρες.

Ο πλήρης κατάλογος με τις χώρες που θα εμφανιστούν στον διαγωνισμό θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Μένει ακόμα η επιβεβαίωση της συμμετοχής ενός ακόμα ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού, ενώ η παρουσία της Ελλάδας είναι αβέβαιη αφού η αίτηση της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ΝΕΡΙΤ για να γίνει πλήρες μέλος της EBU είναι σε εκκρεμότητα.

Μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ το καλοκαίρι του 2013 δόθηκε ειδική άδεια στη ΝΕΡΙΤ για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού του 2014, αλλά η άδεια αυτή δεν θα επεκταθεί για τον διαγωνισμό του 2015. Η ΝΕΡΙΤ θα μπορούσε να γίνει ενεργό μέλος της EBU το νωρίτερο στη χειμωνιάτικη σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης, τον Δεκέμβριο του 2014. Για να συμμετάσχει η ΝΕΡΙΤ στον διαγωνισμό της Βιέννης θα πρέπει να είναι πλήρες μέλος της EBU τη στιγμή που θα γίνει η κλήρωση για τους ημιτελικούς, τον Ιανουάριο.

http://www3.ebu.ch/

 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.