27/10/2014

Τα περιφερειακά της Κεντρικής Μακεδονίας εναντίον της Digea

Αναδημοσίευση από taxalia.blogspot.gr

Με δύο τηλεοπτικά σποτ προχωρούν οι περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί της Κεντρικής Μακεδονίας στην αντεπίθεση απέναντι στο ξεπούλημα της περιφερειακής τηλεόρασης. Όπως καταγγέλλουν η Digea απαιτεί 3.500 ευρώ το μήνα για να επιτρέπει σε κάθε σταθμό να εκπέμπει τη στιγμή που ήδη οι τηλεοπτικοί σταθμοί...

Με δύο τηλεοπτικά σποτ προχωρούν οι περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί της Κεντρικής Μακεδονίας στην αντεπίθεση απέναντι στο ξεπούλημα της περιφερειακής τηλεόρασης.

Όπως καταγγέλλουν η Digea απαιτεί 3.500 ευρώ το μήνα για να επιτρέπει σε κάθε σταθμό να εκπέμπει τη στιγμή που ήδη οι τηλεοπτικοί σταθμοί της περιφέρειας δυσκολεύονται να πληρώσουν έστω τα βασικά τους έξοδα.

Το ακόμα πιο σκανδαλώδες είναι πως η Digea μόνο από την Κεντρική Μακεδονία εισπράτει ετησίως 612.000€ και αποδίδει στο κράτος μόλις 21.000€!

Όπου Digea σκεφτείτε ένα trust των μεγάλων καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας.

Πρόκειται για μια τρομακτική προσπάθεια φίμωσης των ανεξάρτητων τοπικών σταθμών αφού οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο.

Η επιτροπή περιφερειακών σταθμών κεντρικής Μακεδονίας με τα σποτ αυτά ζητούντ ην στήριξη των πολιτών και κυρίως των πολιτικών της Κεντρικής Μακεδονίας μπροστά στο μεγάλο ξεπούλημα της ελεύθερης ιδιωτικής τηλεόρασης.

http://taxalia.blogspot.gr/2014/10/digea.html

 

 


Spot Diamartirias 02 από Egnatiatv

 

 


Spot Diamartirias 01 από Egnatiatv
Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.