03/11/2014

Το TV 100 διαμαρτύρεται στη Digea

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Ο δημοτικός σταθμός του δήμου Θεσσαλονίκης , το TV 100 διαμαρτύρεται για το ενοίκιο που ζητά η Digea για τη μεταφορά του ψηφιακού σήματος του. Το κανάλι δεν έχει συμπορευτεί με τους άλλους σταθμούς της Κεντρικής Μακεδονίας και της Χαλκιδικής που έχουν δηλώσει πως δεν θα υπογράψουν τη σύμβαση. Ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει παραχωρήσει στη Digea το κέντρο εκπομπής που διέθετε προκειμένου...
Ο δημοτικός σταθμός του δήμου Θεσσαλονίκης , το TV 100 διαμαρτύρεται για το ενοίκιο που ζητά η Digea για τη μεταφορά του ψηφιακού σήματος του. Το κανάλι δεν έχει συμπορευτεί με τους άλλους σταθμούς της Κεντρικής Μακεδονίας και της Χαλκιδικής που έχουν δηλώσει πως δεν θα υπογράψουν τη σύμβαση. Ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει παραχωρήσει στη Digea το κέντρο εκπομπής που διέθετε προκειμένου να εκπέμψει από εκεί ο πάροχος δικτύου, ζητώντας να συμψηφιστεί η παραχώρηση αυτή με το κόστος της σύμβασης του TV 100. H Digea δεν αποδέχεται αυτή τη συμφωνία και όπως μαθαίνουμε το θέμα θα μπει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου.
Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.