24/11/2014

Χωρίς τηλεοπτικούς σταθμούς από σήμερα 24/11 κοινότητες της Β. Χαλκιδικής

Όπως γράφει το sithonianews.blogspot.gr, χωρίς τηλεόραση έμειναν σήμερα οι περιοχές της Β. Χαλκιδικής , όσες περιοχές λάμβαναν σήμα από τους αναλογικούς αναμεταδότες στο βουνό Στριμπινίκος ή Στρατονικό, πάνω από τα Στάγειρα - Στρατονίκη. Προβλήματα θα παρουσιαστούν όταν κλείσει και ο αναλογικός αναμεταδότης της Αρναίας για όσους δεν έχουν οπτική επαφή με κάποιο κέντρο...

Όπως γράφει το sithonianews.blogspot.gr, χωρίς τηλεόραση έμειναν σήμερα οι περιοχές της Β. Χαλκιδικής , όσες περιοχές λάμβαναν σήμα από τους αναλογικούς αναμεταδότες στο βουνό Στριμπινίκος ή Στρατονικό, πάνω από τα Στάγειρα - Στρατονίκη

Προβλήματα θα παρουσιαστούν όταν κλείσει και ο αναλογικός αναμεταδότης της Αρναίας για όσους δεν έχουν οπτική επαφή με κάποιο κέντρο εκπομπής.

Τα δύο σημεία αυτά προέβλεπε η μελέτη να γίνουν κέντρα ψηφιακής εκπομπής αλλά η διαπλοκή με την Digea τα κατήργησε.

Βέβαια ήταν αναμενόμενο. Το θέμα με την Digea έπρεπε να το δουν οι Δήμοι και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η οποία γνώριζε τα προβλήματα μετά το Switch off στη Θράκη.

Ας προσπαθήσουν προς το παρόν αυτοί που έχουν οπτική επαφή με Θάσο, να στρέψουν τις κεραίες .

http://sithonianews.blogspot.gr/2014/11/2411.html

---

Ενημέρωση:

Επαναλειτούργησαν μερικοί αναλογικοί αναμεταδότες στο βουνό της περιοχής Σταγείρων - Στρατονίκης

Άρχισαν να λειτουργούν τώρα 18.30 ? μερικοί αναμεταδότες οι οποίοι είχαν διακοπή το πρωϊ σήμερα 24/11/14, αλλά αυτό εννοείται ότι είναι παράνομο. Πότε θα σταματήσουν οριστικά άγνωστο. Τώρα αντιλήφθηκαν οι κάτοικοι των περιοχών τι θα γίνει με την κατάργηση των τοπικών αναμεταδοτών.

http://sithonianews.blogspot.gr/2014/11/blog-post_33.html

 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.