26/05/2015

Λιγότερες τηλεοπτικές άδειες

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Επιβεβαίωσε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς την πρόθεση της κυβέρνησης να προκηρύξει λιγότερες τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας. Ο αριθμός τους καθώς και τα κριτήρια αδειοδότησης θα περιλαμβάνονται στο νέο νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ που ετοιμάζεται αυτό το διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες το νομοσχέδιο...
Επιβεβαίωσε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς την πρόθεση της κυβέρνησης να προκηρύξει λιγότερες τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας. Ο αριθμός τους καθώς και τα κριτήρια αδειοδότησης θα περιλαμβάνονται στο νέο νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ που ετοιμάζεται αυτό το διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες το νομοσχέδιο θα αλλάζει τις ρυθμίσεις των νόμων 2328/95 του Βενιζέλου και 3592/07 του Ρουσόπουλου ενώ θα περιλαμβάνει και το σχέδιο προκήρυξης των τηλεοπτικών αδειών. Οι άδειες πανελλαδικής που θα προκηρυχθούν θα ανέρχονται σε 3 ή 4 ενώ θα προβλέπεται η αδειοδότηση θεματικών καναλιών. Το νομοσχέδιο θα περιέχει και ρυθμίσεις για την ΕΕΤΤ και το ΕΣΡ ενώ θα υπάρξει ρύθμιση και για το δίκτυο εκπομπής της νέας ΕΡΤ.
Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.