03/06/2015

Τα νέα της ΕΕΤΤ

Αποτελέσματα μετρήσεων ποιότητας για την Καθολική Ταχυδρομική Υπηρεσία 2014. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων ποιότητας σχετικά με την Καθολική Υπηρεσία για το 2014 δημοσίευσε η ΕΕΤΤ. Για αλληλογραφία εσωτερικού Α' Προτεραιότητας, το ποσοστό επίδοσης ανήλθε...

Αποτελέσματα μετρήσεων ποιότητας για την Καθολική Ταχυδρομική Υπηρεσία 2014

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων ποιότητας σχετικά με την Καθολική Υπηρεσία για το 2014 δημοσίευσε η ΕΕΤΤ. Για αλληλογραφία εσωτερικού Α' Προτεραιότητας, το ποσοστό επίδοσης ανήλθε σε 87,3% εντός 1 εργάσιμης ημέρας από την ημέρα κατάθεσης και σε 99,6% εντός 3. Περισσότερες πληροφορίες για τις μετρήσεις παρέχονται στο διαδικτυακό τόπο της ΕΕΤΤ.

Λήξη διαβούλευσης για το πλαίσιο αξιολόγησης των τιμολογίων ηλεκτρονικών υπηρεσιών

Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση της ΕΕΤΤ αναφορικά με το πλαίσιο βάσει του οποίου θα διεξάγεται η συγκριτική αξιολόγηση των λιανικών τιμολογίων υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Τα θέματα που έθεσαν οι συμμετέχοντες, οι σχετικές θέσεις της ΕΕΤΤ και το επικαιροποιημένο πλαίσιο, καθώς και η απεικόνιση των δεδομένων τιμολογίου είναι διαθέσιμα στο www.eett.gr.

Σχόλια διαβούλευσης: Εικονικά Μερικά Αδεσμοποίητος Βρόχος Light

Ανακοινώθηκαν από την ΕΕΤΤ τα αποτελέσματα της διαβούλευσης για την πρόταση του ΟΤΕ αναφορικά με την τροποποίηση της Προσφοράς Αναφοράς για να ενσωματωθούν οι αναλυτικές διαδικασίες για την παροχή του προϊόντος χονδρικής «Εικονικά Μερικά Αδεσμοποίητος Βρόχος Light (ΕΜΑ Light)». Οι απαντήσεις των εταιριών που συμμετείχαν είναι διαθέσιμες στο www.eett.gr

http://www.eett.gr/

Κατηγορία Media News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.