17/02/2016

Το κανάλι Action 24 έρχεται στον OTE TV

Γράφτηκε από: N.D
Νέες προσθήκες καναλιών για τη συνδρομητική πλατφόρμα του OTE TV που συνεχίζει να εμπλουτίζει το πρόγραμμα της.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του www.digitaltvinfo.gr, το τηλεοπτικό κανάλι Action24 (πρώην SPORT TV), πρόκειται να προστεθεί πολύ σύντομα στην συνδρομητική πλατφόρμα του OTE TV. Το κανάλι, το οποίο μέχρι πρότινος μεταδίδονταν από τη Digea (45 UHF) και από τη Nova(θέση 115), φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τους υπευθύνους του OTE TV και έτσι προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες ένταξής του. Το Action24 ξεκίνησε ως αθλητικό κανάλι, μεταδίδοντας αγώνες ξένων πρωταθλημάτων στην ελεύθερη τηλεόραση, ενώ από πέρσι απέκτησε και ενημερωτικό περιεχόμενο. Φέτος, το νέο του πρόγραμμα, συνδυάζει αθλητικό θέαμα, ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Παράλληλα, στις 3 Μαρτίου θα ξεκινήσει και το νέο pop up κανάλι "OTE CINEMA- House of Cards" το οποίο θα μεταδώσει όλα τα επεισόδια των τριών πρώτων κύκλων της δημοφιλούς σειράς αλλά και όλα του νέου, τέταρτου κύκλου (δείτε σχετικά εδώ). Το κανάλι "OTE CINEMA- House of Cards" θα προστεθεί και στην υπηρεσία OTE TV go ενώ θα είναι διαθέσιμο και στο REPLAY TV.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.