21/02/2017

Η ΝΕΡΙΤ έχασε το εμπορικό σήμα της «Αθλητικής Κυριακής»!

Αναδημοσίευση από typologies.gr

Έγινε και αυτό την εποχή του λουκέτου στην ΕΡΤ. Το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ κατόρθωσε να χάσει το εμπορικό σήμα της «Αθλητικής Κυριακής», της ιστορικής εκπομπής της ΕΡΤ! Όταν έπεσε το μαύρο, δύο υπάλληλοι της ΕΡΤ κατοχύρωσαν τον τίτλο «Αθλητική Κυριακή» με σχετική αίτηση στη Διοικητική Επιτροπή Σημάτων του υπουργείου Εμπορίου.

Έγινε και αυτό την εποχή του λουκέτου στην ΕΡΤ. Το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ κατόρθωσε να χάσει το εμπορικό σήμα της «Αθλητικής Κυριακής», της ιστορικής εκπομπής της ΕΡΤ! Όταν έπεσε το μαύρο, δύο υπάλληλοι της ΕΡΤ κατοχύρωσαν τον τίτλο «Αθλητική Κυριακή» με σχετική αίτηση στη Διοικητική Επιτροπή Σημάτων του υπουργείου Εμπορίου. Στην προσφυγή που έγινε στη συνέχεια από τον ειδικό διαχειριστή της πρώην ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη και την πληρεξούσια δικηγόρο της ΝΕΡΙΤ, η Επιτροπή Σημάτων δικαίωσε τους εργαζομένους, καθώς η Νομική Υπηρεσία της ΝΕΡΙΤ δεν προσκόμισε τα προβλεπόμενα από τον νόμο τέλη και «δεν προσκόμισε κανένα απολύτως αποδεικτικό υλικό, όπως για παράδειγμα βίντεο από τηλεοπτικές εκπομπές, ένορκη βεβαίωση δημοσιογράφων που παρουσίαζαν την εν λόγω εκπομπή, προκειμένου να αποδείξει ότι όντως εδώ και τέσσερις δεκαετίες χρησιμοποιούσε, όπως ισχυρίζεται, το διακριτικό γνώρισμα ‘‘ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ’’». Κοινώς, δεν προσκόμισαν τίποτα για να προστατέψουν το συγκεκριμένο σήμα, που λόγω του μαύρου στην ΕΡΤ κινδύνευε από διάφορους επιτήδειους εκτός εταιρείας.

http://www.typologies.gr/2017/02/21/i-nerit-echase-to-eboriko-sima-tis-athlitikis-kyriakis/

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.