QM 3190 - 3500 likes
Ειδήσεις . Media News
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 | 08:32

Προσφορές WIND για τους δρομείς του Αυθεντικού Μαραθωνίου

Το WIND pop up store στην Marathon Expo του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας αποτελεί σημείο συνάντησης για τους δρομείς που είναι και λάτρεις της τεχνολογίας αφού εκεί θα βρουν διαθέσιμα τα τέσσερα αποκλειστικά WIND Running Packs από σήμερα έως το Σάββατο 11 Νοεμβρίου. Τα WIND Running Packs περιλαμβάνουν τη συλλεκτική WIND Running bag με smartwatches, powerbanks ή ακουστικά...

Γράφτηκε από: N.D

Το WIND pop up store στην Marathon Expo του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας αποτελεί σημείο συνάντησης για τους δρομείς που είναι και λάτρεις της τεχνολογίας αφού εκεί θα βρουν διαθέσιμα τα τέσσερα αποκλειστικά WIND Running Packs από σήμερα έως το Σάββατο 11 Νοεμβρίου.

Τα WIND Running Packs περιλαμβάνουν τη συλλεκτική WIND Running bag με smartwatches, powerbanks ή ακουστικά κορυφαίων brands από 29,99€ και έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τις αποστάσεις των 5χλμ, 10χλμ και 42χλμ απόλαυση.

Τις συμμετοχές τους από το WIND pop up store στην Marathon Expo θα παραλάβουν και οι αθλητές της WIND Running Team που θα τρέξουν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου όχι μόνο για να σπάσουν ρεκόρ αλλά και για να ενισχύσουν το πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» όπως κα τα υπόλοιπα 1.500 μέλη της ομάδας. Οι πρωταθλητές trail runners Γλυκερία Τζατζιά και Γιώργος Διαλεκτός αφήνουν για λίγο τις κορυφές του Ολύμπου για να τρέξουν 42χλμ με τον πρωταθλητή μαραθωνοδρόμο Κώστα Γκελαούζο. Ακόμα, οι ετοιμοπόλεμοι πρωταθλητές Μάρκος Γκούρλιας και Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου θα τρέξουν το δημοφιλές 5άρι (5χλμ) ενώ η Αναστασία Καρακατσάνη θα επιδοθεί στην κούρσα των 10χλμ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Αυθεντικό Μαραθώνιος της Αθήνας είναι διαθέσιμες στο www.athensauthenticmarathon.gr ενώ για τα WIND Running Packs επισκεφθείτε το www.wind.gr .

Μέχρι την Κυριακή συναντιόμαστε στις επίσημες σελίδες της WIND Running Team σε Facebook και Instagram.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

RUCKUS UNLEASHED

Η αγορά σήμερα

17-09-2018

RUCKUS UNLEASHED

Το Ruckus Unleashed είναι μια λύση ασύρματου LAN (WLAN) χωρίς controller, η οποία επιτρέπει σε μικρές - μεσαίες επιχειρήσεις να παρέχουν στους χρήστες τους βέλτιστη Wi-Fi εμπειρία σε προσιτή τιμή. Είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης που είναι διαισθητική και εύκολη στη χρήση, ενώ ταυτόχρονα εκμηδενίζει την ανάγκη απασχόλησης εξειδικευμένου...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Τεύχος 121

18-09-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με χρήσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία PLC. Καθώς το internet γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο σε κάθε έναν από εμάς, ο δημοσιογράφος Σώτηρης Χατζηστρατής, έκρινε χρήσιμο να μας πληροφορήσει αναλυτικά για τον πιο εξελιγμένο και εύκολο τρόπο μετάδοσης των σημάτων internet, την τεχνολογία PLC. Τα ουκ ολίγα προϊόντα που πέρασαν από τα χέρια της δημοσιογραφικής μας ομάδας, πραγματικά ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της αγοράς με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, ο A5 Combo δέκτης της Amiko αποτελεί έναν από τους πρώτους 4K δέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού λειτουργικού συστήματος. Aπό την άλλη, η Golden Media παρου...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.