01/04/2019

Οι πρώτοι gap fillers από περιφερειακή TV

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε η πρώτη απόφαση για την εγκατάσταση συμπληρωματικών κέντρων εκπομπής από περιφερειακά κανάλια, με σκοπό την πλήρη κάλυψη της περιφέρειας τους. Όπως έγραψε η στήλη για την έγκριση τοποθέτησή τους, απαιτείται η σύμφωνη γνώμη της Digea, η οποία αναλαμβάνει και την ευθύνη εποπτείας...

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε η πρώτη απόφαση για την εγκατάσταση συμπληρωματικών κέντρων εκπομπής από περιφερειακά κανάλια, με σκοπό την πλήρη κάλυψη της περιφέρειας τους. Όπως έγραψε η στήλη για την έγκριση τοποθέτησή τους, απαιτείται η σύμφωνη γνώμη της Digea, η οποία αναλαμβάνει και την ευθύνη εποπτείας και λειτουργίας αυτών των συμπληρωματικών gap fillers. Η πρώτη έγκριση δόθηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς «Star» Κεντρικής Ελλάδας και ENA TV Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι μπορούν να εγκαταστήσουν με δικά τους έξοδα συμπληρωματικούς ψηφιακούς πομπούς στις θέσεις «Λιδωρίκι» και στην «Πάρνηθα», ώστε να υπάρχει πληρέστερη ραδιοκάλυψη της περιφερειακής ζώνης 8, στην οποία εκπέμπουν τα εν λόγω κανάλια. Όπως ρητά ορίζει η υπουργική απόφαση Ν. Παππά, οι ΣΣΕ βρίσκονται υπό την τεχνική εποπτεία της Digea, η οποία αναλαμβάνει την εγκατάσταση, λειτουργία και χρήση των gap fillers. Το κόστος ωστόσο της προμήθειας, λειτουργίας και συντήρησης βαρύνει τους κατόχους περιεχομένου περιφερειακής εμβέλειας.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.