15/10/2019

Βγαίνει οριστικά στα μέσα Νοεμβρίου το One Channel, τι πρόγραμμα θα έχει

Εκπομπές, δελτία αλλά και αθλητικά.

Στις 06:30 το πρωί είτε της 11ης είτε της 18ης Νοεμβρίου θα βγει οριστικά «στον αέρα» το One Channel, το οποίο θα εκπέμπει σε όλες τις πλατφόρμες της Digea. Το πρόγραμμα του καναλιού θα περιλαμβάνει 24ωρη ζωντανή ροή, καθώς το βράδυ θα υπάρχει εκπομπή η οποία θα ενημερώνει ζωντανά για τις εξελίξεις. Το One θα περιλαμβάνει πλούσιο ενημερωτικό και αθλητικό πρόγραμμα.

Επικεφαλής της πρωινής ζώνης θα είναι ο Ντίνος Σιωμόπουλος από τις 07:00, με τη Χριστίνα Λαμπίρη να παίρνει τη σκυτάλη στις 10:00. Στις 12:00 το δίδυμο Φουσκίδη και Παπαδόπουλου θα κάνουν εκπομπή και το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 14:00 θα παρουσιάζει η Μαριλένα Γεραντώνη.

Καθημερινά, ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή σ τις 17:30 και στις 20:30, η Δώρα Αναγνωστοπούλου θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Κάποιες ημέρες της εβδομάδας, θα παρουσιάζουν ενημερωτικές εκπομπές ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Δημήτρης Μανιάτης και ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Μεγάλη καινοτομία είναι η ζωντανή ενημερωτική εκπομπή κατά τη διάρκεια της νύχτας, με παρουσιάστρια την Υβόννη Κλάπα και με ό,τι συμβαίνει σε εσωτερικό και διεθνή χώρο: θα ξεκινά στις 01:30.

Στο δυναμικό του σταθμού έχει ενταχθεί και η Σάσα Σταμάτη, η οποία ετοιμάζει βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ θέση στο πρόγραμμα του καναλιού θα πάρει και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, με τη γνωστή εκπομπή του «Πακέτου».

Ο Γιάννης Μούτσος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων το Σαββατοκύριακο, με τον δημοσιογράφο να παρουσιάζει εκπομπή έρευνας εντός της εβδομάδας.

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο Μιχάλης Τσώχος θα παρουσιάζουν εκπομπή αθλητικού περιεχομένου το Σάββατο, με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να παίρνει την σκυτάλη για την κυριακάτικη αθλητική εκπομπή.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.