Ειδήσεις . Media News
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 | 01:39

Στην τελική ευθεία η αγορά της Nova από την Alter Ego

Οι εξελίξεις…

Μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η πώληση της Forthnet, άρα και της Nova στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, που είναι πλέον ο μόνος επιχειρηματίας με τον οποίο διαπραγματεύονται οι πιστώτριες τράπεζες.

Οι τελευταίες είχαν αναθέσει στις εταιρείες Nomura και Grand Thorton την αξιολόγηση των προτάσεων για τη Forthnet. Αρχικά απορρίφθηκε η πρόταση της κοινοπραξίας Vodafone & Wind και στη συνέχεια εκείνη του σχήματος Ομίλου Antenna & Blackstone. Παράλληλα, η Forthnet είχε κοινοποιήσει προς τις τράπεζες προτάσεις από ελληνικά και ξένα επενδυτικά σχήματα, που όμως απορρίφθηκαν χωρίς να συζητηθούν επί της ουσίας, αφού η αξιολόγηση είχε ήδη ανατεθεί στη Nomura.

Πλέον, τόσο οι τράπεζες όσο και οι εταιρείες αξιολόγησης έχουν παραχωρήσει δικαίωμα αποκλειστικής διαπραγμάτευσης στην Alter Ego όπου η για άμεση καταβολή 45 εκατομμυρίων ευρώ με μερικό αντιστάθμισμα και η διαγραφή μέρους των δανείων που βαρύνουν την εταιρεία βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να συνεχιστούν και στο αμέσως προσεχές διάστημα και να καταλήξουν σε υπογραφή σύμβασης τον επόμενο μήνα.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI DB03

Η αγορά σήμερα

12-11-2019

WISI DB03

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics η νέα σειρά πριζών Wisi DB03. Πρόκειται για πρίζες τύπου multimedia που λειτουργούν σε εύρος ζώνης συχνοτήτων 5-2400MHz. Διαθέτουν κανάλι επιστροφής και είναι ιδανικές για εφαρμογές DOCSIS και συστήματα διανομής δορυφορικών σημάτων. Εξοπλίζονται με δύο υποδοχές IEC για τη σύνδεση των τερματικών συσκευών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Τεύχος 135

20-11-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους αποτελεί το αφιέρωμα στην PAOK TV, τη νέα πλατφόρμα μετάδοσης όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Έπειτα από την πολυετή παραμονή των ομάδων στην κοινή τηλεοπτική στέγη της Nova και την είσοδο από πέρυσι της ΕΡΤ στις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Super League, έρχεται πλέον το PAOK TV για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα PAOK TV ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται η πρώτη στα χρονικά ομάδα της χ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.