18/10/2019

Στην τελική ευθεία η αγορά της Nova από την Alter Ego

Οι εξελίξεις…

Μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η πώληση της Forthnet, άρα και της Nova στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, που είναι πλέον ο μόνος επιχειρηματίας με τον οποίο διαπραγματεύονται οι πιστώτριες τράπεζες.

Οι τελευταίες είχαν αναθέσει στις εταιρείες Nomura και Grand Thorton την αξιολόγηση των προτάσεων για τη Forthnet. Αρχικά απορρίφθηκε η πρόταση της κοινοπραξίας Vodafone & Wind και στη συνέχεια εκείνη του σχήματος Ομίλου Antenna & Blackstone. Παράλληλα, η Forthnet είχε κοινοποιήσει προς τις τράπεζες προτάσεις από ελληνικά και ξένα επενδυτικά σχήματα, που όμως απορρίφθηκαν χωρίς να συζητηθούν επί της ουσίας, αφού η αξιολόγηση είχε ήδη ανατεθεί στη Nomura.

Πλέον, τόσο οι τράπεζες όσο και οι εταιρείες αξιολόγησης έχουν παραχωρήσει δικαίωμα αποκλειστικής διαπραγμάτευσης στην Alter Ego όπου η για άμεση καταβολή 45 εκατομμυρίων ευρώ με μερικό αντιστάθμισμα και η διαγραφή μέρους των δανείων που βαρύνουν την εταιρεία βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να συνεχιστούν και στο αμέσως προσεχές διάστημα και να καταλήξουν σε υπογραφή σύμβασης τον επόμενο μήνα.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.