Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 27-January-2020 | 1:12:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
radiobuzzer | 27-January-2020 | 1:08:27

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
neoktistos | 27-January-2020 | 1:04:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
radiobuzzer | 27-January-2020 | 0:27:27

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
ANDREASSAT | 26-January-2020 | 23:59:26

Ειδήσεις . Media News
Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019 | 12:32

Stop στην καθολική κάλυψη λόγω... Digea

Ως το τέλος του 2019 προβλεπόταν η ολοκλήρωση της καθολικής κάλυψης της χώρας με ψηφιακό σήμα, με την εφαρμογή του νόμου επιδότησης κατοίκων, με κουπόνι παροχής υπηρεσιών είτε για την Cosmote, είτε για τη Digea. Όσες περιοχές έχουν επιλέξει τις υπηρεσίες της Cosmote δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα...
Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη

Ως το τέλος του 2019 προβλεπόταν η ολοκλήρωση της καθολικής κάλυψης της χώρας με ψηφιακό σήμα, με την εφαρμογή του νόμου επιδότησης κατοίκων, με κουπόνι παροχής υπηρεσιών είτε για την Cosmote, είτε για τη Digea. Όσες περιοχές έχουν επιλέξει τις υπηρεσίες της Cosmote δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα, καθώς η εταιρεία συνδρομητικής έχει αρχίσει από το καλοκαίρι για καλύπτει τους κατοίκους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα. Πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει σε όσους δήμους των προβληματικών περιοχών της χώρας, έχουν επιλέξει τον πάροχο δικτύου ελεύθερου τηλεοπτικού σήματος, τη Digea. Κι αυτό γιατί υπάρχει ο όρος της απαραίτητης συμπλήρωσης τουλάχιστον 547 κατοίκων ανά προβληματική περιοχή, προκειμένου να προχωρήσει η Digea στην εγκατάσταση και λειτουργία συμπληρωματικού αναμεταδότη ψηφιακού σήματος. Ακόμη όμως και με τη συμπλήρωση του απαιτούμενοι αριθμού κατοίκων, ο ιδιώτης πάροχος οφείλει να εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες για την εγκατάσταση, για το οικόπεδο, την κεραία, κ.λπ. Μόλις πρόσφατα για παράδειγμα, απορρίφθηκε η μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του κέντρου επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής της Digea στη θέση «Γριά Βίγλα», στο δήμο Φαιστών του Ηρακλείου Κρήτης, λόγω αρχαιολογικών ανασκαφών και ευρημάτων.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Τεύχος 137

22-01-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οικονομικοί, εύχρηστοι και πάντοτε επίκαιροι, οι δέκτες MAX είναι προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου χρήστη. Ο MAX T2 H.265 είναι ένας Full HD επίγειος ψηφιακός δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε, ο οποίος εξοπλίζεται με DVB-T2 tuner και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση H.265/HEVC. Διαθέτει πανεύκολο μενού και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο εκμάθησης για κοινό έλεγχο δέκτη και τηλεόρασης, αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή ακόμα και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Στην καθημερινότητα μας πλέον διαπιστώνουμε ότι ο μέσος χρήστης online υπηρεσιών, είτε αυτές α...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.