Συζητήσεις στο satleo

IPTV Γενικά
deepbluesky | 22-February-2020 | 2:35:22

Ειδήσεις από την Κύπρο
savvas70 | 21-February-2020 | 22:18:21

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
panostvtv | 21-February-2020 | 21:09:21

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
ΝΙΚΟΛΑΣ 213 | 21-February-2020 | 19:23:21

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
spnikol | 21-February-2020 | 17:21:21

Ειδήσεις . Media News
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 | 18:30

Πάει σχολιαστής στο Action24 ο Χρύσανθος Λαζαρίδης

Ο άλλοτε συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά

Ολική επαναφορά στην επικαιρότητα, έστω και σε διαφορετικό μετερίζι, για τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθο Λαζαρίδη.

Ο πρώην βουλευτής Επικρατείας συμφώνησε με το περιφερειακής εμβέλειας κανάλι της Αττικής, Action24, όπου και αναλαμβάνει ρόλο πολιτικού αναλυτή και σχολιαστή στο ούτως ή άλλως πλούσιο ενημερωτικό περιεχόμενο του τηλεοπτικού σταθμού.

Θα εμφανίζεται στην εκπομπή «Evening Report» του Γ. Κουβαρά. Πάντως, με δεδομένο ότι εκτός της πολιτικής του πορείας στο πλευρό του Μεσσήνιου πολιτικού, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης έχει αναπτύξει και έντονο συγγραφικό έργο δεν αποκλείεται να έχει διευρυμένες αρμοδιότητες στο κανάλι του Διονύση Παναγιωτάκη, συμμετέχοντας σε αντίστοιχες εκπομπές που πιθανόν θα προωθηθούν.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VSWI2404BK

Η αγορά σήμερα

18-02-2020

NEDIS VSWI2404BK

Συνδέστε 4 διαφορετικές συσκευές με εξόδους RCA και S-Video, όπως το VCR ή άλλες πηγές video/audio, στην τηλεόραση σας και επιλέξτε χειροκίνητα μέσω διακόπτη στο μπροστινό μέρος την πηγή που θέλετε να προβάλλετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, υπάρχει υποδοχή σύνδεσης ακουστικών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Τεύχος 138

18-02-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου έχει αποκτήσει σήμερα γιγαντιαίο μέγεθος, καθώς εταιρίες-κολοσσοί των streaming μεταδόσεων επενδύουν τεράστια ποσά με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν στους πελάτες τους. Οι τηλεοπτικές σειρές αποτελούν μια κατηγορία περιεχομένου με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον πλανήτη κι εμείς συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε 25 από τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντός της ελληνικής επικράτειας μέσα από τα Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video και Disney+. Η καναδέζικη Tvi...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.