14/01/2020

Αρχικώς εκτός Mega η «Ανατροπή», επαφές με Digea

Δρομολογείται το τελικό στάδιο τεχνικών εργασιών για να ανέβει το σήμερα του megaλου καναλιού

Αλλαγές έως και στο… παρά πέντε προκύπτουν στο πρόγραμμα του Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη, που βρίσκεται στην τελική ευθεία για να επιστρέψει στον τηλεοπτικό αέρα, στα τέλη Ιανουαρίου.

Εκτός προγράμματος είναι το πιθανότερο πως θα μείνει τελικά η εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη. Η εκπομπή, η οποία ταυτίστηκε με το πάλαι ποτέ «Μεγάλο Κανάλι» και το έβαλε σε πολιτικές περιπέτειες με το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα περιληφθεί στο αρχικό πρόγραμμα του Mega, αλλά εξετάζεται για τον Σεπτέμβριο. Η οριστική απόφαση για την εκπομπή θα ληφθεί σε συνάντηση που εκκρεμεί μεταξύ της διοίκησης του καναλιού και του  Πρετεντέρη, ο οποίος, πάντως όπως έχει προαναγγείλει στον αέρα του One την ημέρα του πλειστηριασμού του Mega, Θα δώσει το «παρών» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με σχόλια

Σε ό,τι αφορά στο νομικό σκέλος η Alter Εgο πήρε και επίσημα τα «κλειδιά» του Mega μετά την επικύρωση από το Πρωτοδικείο του πλειστηριασμού για το σήμα και την ταινιοθήκη του καναλιού. Με πρόσβαση πλέον στα πολύτιμα assets του καναλιού, ξεκινά η τεχνική επεξεργασία (remastering) των σειρών που Θα μεταδοθούν σε επανάληψη. Σε προχωρημένο στάδιο, επίσης, βρίσκονται οι επαφές της Alter Ego με την Digea, η οποία αναμένει να της γνωστοποιηθεί επίσημα η επιθυμητή ημερομηνία πρεμιέρας του Mega, για να δρομολογήσει το τελικό στάδιο τεχνικών εργασιών και να ανεβάσει και πάλι το σήμα του Mega στο δίκτυό της.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.