19/02/2020

Στην κορυφή ο ΣΚΑΪ 100,3 για μια ολόκληρη χρονιά!

Την κορυφή των επίσημων μετρήσεων ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών κατέκτησε για μια ολόκληρη χρονιά ο ΣΚΑΪ 100,3. Το ραδιόφωνο που υπηρετεί επί τριάντα χρόνια την ενημέρωση βρέθηκε και το 2019 στην πρώτη θέση, όχι μόνο των ενημερωτικών ραδιοφωνικών σταθμών, αλλά και όλων...

Την κορυφή των επίσημων μετρήσεων ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών κατέκτησε για μια ολόκληρη χρονιά ο ΣΚΑΪ 100,3.

Το ραδιόφωνο που υπηρετεί επί τριάντα χρόνια την ενημέρωση βρέθηκε και  το 2019 στην πρώτη θέση, όχι μόνο των ενημερωτικών ραδιοφωνικών σταθμών, αλλά και όλων των ραδιοφωνικών σταθμών (ενημερωτικών και μουσικών) που εκπέμπουν στην Αττική.

Στο διάστημα από τις 11/02/2019 έως και τις 10/02/2020, με ποσοστό 13% επί των ακροατών, ο ΣΚΑΪ 100,3 απέδειξε πως αποτελεί τη σταθερή επιλογή των ακροατών που αναζητούν έγκυρη και άμεση ενημέρωση, τόσο τις καθημερινές, όσο και τα Σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα με την  Ετήσια Έκθεση Αποτελεσμάτων της ΑΕΜΑΡ, για το διάστημα αυτό, η κατάταξη των 10 υψηλότερων σε ακροαματικότητα ραδιοφωνικών σταθμών, για όλες τις ημέρες της εβδομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.