Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
NetSurfer_g7 | 29-March-2020 | 23:46:29

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
vasilisp | 29-March-2020 | 23:19:29


Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 29-March-2020 | 18:55:29

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
NetSurfer_g7 | 29-March-2020 | 14:21:29

Ειδήσεις . Media News
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 | 12:00

Στα δικαστήρια ο Extra Λεμεσού επειδή προβάλλει παράνομα σειρές του Mega

Δικαστικές περιπέτειες για το τηλεοπτικό κανάλι της Λεμεσού! Προβάλλει πρόγραμμα του Mega Ελλάδος που δεν αγόρασε... , χωρίς άδεια και δικαιώματα. Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ κινείται νομικά εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA.
Δικαστικές περιπέτειες για το τηλεοπτικό κανάλι της Λεμεσού! Προβάλλει πρόγραμμα του Mega Ελλάδος που δεν αγόρασε... , χωρίς άδεια και δικαιώματα. Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ κινείται νομικά εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA.
 
Με νομικά μέτρα εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA θα κινηθεί η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ MME AE, για αναμετάδοση από τον EXTRA του προγράμματός της που εκπέμπει υπό το σήμα του MEGA, ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει.
 
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ ιδιοκτήτρια και μόνη νόμιμη δικαιούχος του προγράμματος του ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού ιδιοκτησίας της, που εκπέμπει υπό το σήμα MEGA, ανακοινώνει, ότι η αναμετάδοση του εν λόγω προγράμματος από τον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA στην κυπριακή επικράτεια είναι παράνομη και χωρίς τη συναίνεσή της.
 
Οι Νομικοί της Σύμβουλοι θα προβούν άμεσα στις προβλεπόμενες ενέργειες κατά του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA και έναντι παντός υπευθύνου για τις πιο πάνω παράνομες ενέργειες".
 
Ο Διευθυντής της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου Νεόφυτος Επαμεινώνδας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι περιήλθε στην αντίληψή της Αρχής η ανακοίνωση της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ και ότι η Αρχή θα προβεί στις δέουσες ενέργειες.
 
Πηγή: reporter.com.cy
 

 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Redline Red 360

Η αγορά σήμερα

11-03-2020

Redline Red 360

Η εταιρία Astra Sat διαθέτει στην ελληνική αγορά ένα νέο TV Box που μετατρέπει την τηλεόραση του χρήστη σε Smart TV. Πρόκειται για τo Red 360 της Redline, τo οποίo βασίζει τη λειτουργία του σε Android 9.0 Pie. Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video 4K UHF με συμπίεση H.265/HEVC και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.