28/02/2020

Ανέστειλε την έκδοσή της η «Νέα Σελίδα»

«Κατέβασε ρολά» η «Νέα Σελίδα», η Κυριακάτικη εφημερίδα που εξέδιδε ο Ηλίας Λιβάνης από το καλοκαίρι του 2017. Οι εργαζόμενοί της ενημερώθηκαν ότι το φύλλο που κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή ήταν το τελευταίο της «Νέας Σελίδας», ενώ και το portal neaselida.gr σταμάτησε...

Έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια κυκλοφορίας.

«Κατέβασε ρολά» η «Νέα Σελίδα», η Κυριακάτικη εφημερίδα που εξέδιδε ο Ηλίας Λιβάνης από το καλοκαίρι του 2017. Οι εργαζόμενοί της ενημερώθηκαν ότι το φύλλο που κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή ήταν το τελευταίο της «Νέας Σελίδας», ενώ και το portal neaselida.gr σταμάτησε να ενημερώνεται από χθες το βράδυ.

Ανακοίνωση των εργαζομένων της «Νέας Σελίδας»:

"Στη µακριά αλυσίδα των εργοδοτών που εµπορεύονται ανεπιτυχώς την είδηση προστέθηκε ο Ηλίας Λιβάνης, αναστέλλοντας την έκδοση του τίτλου «Νέα Σελίδα» και τη λειτουργία του ιστότοπου neaselida.gr. Εµείς οι εργαζόµενοι, που µας οφείλονται οι µισθοί του 2020, παραµένουµε στον χώρο εργασίας µας και περιµένουµε άµεσα τα αυτονόητα: εξόφληση, αποζηµιώσεις και ό,τι ακόµα δικαιούµαστε.

Οι εργαζόµενες και οι εργαζόµενοι"

«Νέα Σελίδα» – neaselida.gr

Πηγή: e-tetradio.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.