Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
christos1414 | 1-June-20200:38:01

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
christos1414 | 1-June-20200:36:01

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
arva | 1-June-20200:35:01

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
ΝΙΚΟΛΑΣ 213 | 1-June-20200:16:01

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Steve86 | 31-May-202021:02:31

Ειδήσεις . Media News
Τρίτη, 3 Μαρτίου 2020 | 21:16

24ωρο κανάλι Big Brother ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ

Τι προβλέπει ο σχεδιασμός.

Το ριάλιτι εγκλεισμού που γνωρίσαμε μέσω του ΑΝΤ1 έρχεται και πάλι στις οθόνες μας. Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη επισήμως την ημερομηνία της πρεμιέρας ωστόσο βγαίνουν στην επιφάνεια διαρκώς πληροφορίες για τον σχεδιασμό του καναλιού του Φαλήρου. Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει το ριάλιτι με πλήρη καταγραφή 24 ώρες το 24ωρο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπήρχε μία ελεύθερη ώρα που οι κάμερες έκλειναν στα προηγούμενα ριάλιτι εγκλεισμού. Ωστόσο κάτι τέτοιο φέτος δεν προβλέπεται.

Μάλιστα θα υπάρχουν κάμερες ακόμη και στο «κρυφό δωμάτιο». Εκεί θα έχει δικαιώμα να καταφεύγει κάθε παίκτης που θα φεύγει νικητή σε κάποια δοκιμασία, ακόμη και με κάποιον συμπαίκτη του. Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί τι συμβαίνει στο σπίτι μέσω live streaming στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΣΚΑΪ το ριάλιτι εγκλεισμού θα έχει διάρκεια τριών μηνών με τον τελικό να προγραμματίζεται μέσα Ιουλίου.

Στην παρουσίαση του ριάλιτι θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.