Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 1-June-2020 | 2:53:01

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
christos1414 | 1-June-2020 | 0:38:01

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
christos1414 | 1-June-2020 | 0:36:01

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
arva | 1-June-2020 | 0:35:01

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
ΝΙΚΟΛΑΣ 213 | 1-June-2020 | 0:16:01

Ειδήσεις . Media News
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 | 16:06

Πότε επιστρέφει τηλεοπτικά το «Ράδιο Αρβύλα»;

…ενώ μεταδίδεται στο Υou Τube η εκπομπή

Πρώτη χρονιά χωρίς τηλεοπτικούς «Ράδιο Αρβύλα». Πώς φτάσαμε ως εδώ; Σε συνέντευξή του, ο Χρήστος Κιούσης υποστήριξε ότι η ομάδα εργάζεται κανονικά από τον Σεπτέμβριο και πως οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» ήταν έτοιμες να βγουν στον αέρα ανά πάσα στιγμή.

«Οι ανακοινώσεις, ειδικά η τελευταία από πλευρά της Τοnγ Ρroductions, η οποία περιλαμβάνει όλο το ιστορικό, εξηγεί με μεγάλη ακρίβεια και ξεκάθαρα τι έγινε. Το γιατί έγινε ό,τι έγινε και εμείς στην αρχή δεν μπορούσαμε να το καταλάβουμε. Τώρα όμως είναι μάλλον ξεκάθαρο, αφού αμέσως μόλις ο ΣΚΑΪ πέτυχε με τις μεθοδεύσεις του να οδηγήσει σε διάλυση τη συνεργασία, ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα για καθημερινό Big Brother από τις 11 έως τη 1 το βράδυ. Δεν θέλει και πολύ λοιπόν για να γίνει κατανοητό ότι αυτό δεν θα μπορούσε να το κάνει, αφού οι εκπομπές μας ήταν προγραμματισμένες Δευτέρα και Τρίτη στις 00:00».

Οσο για τα τηλεοπτικά νέα της εκπομπής; «Εχει παρθεί η απόφαση να ενισχυθεί σημαντικά η διαδικτυακή μας παρουσία, η οποία λόγω των τηλεοπτικών ήταν παραμελημένη πολλά χρόνια τώρα και να διατηρηθεί η επικοινωνία με τους φίλους μας, που κυρίως αυτό είναι το ζητούμενο. Σε ό,τι αφορά στα τηλεοπτικά, αυτά που γνωρίζω και μπορώ να σας πω, είναι ότι η διάλυση της συνεργασίας συνέβη μέσα στη μέση της σεζόν και αυτό πρακτικά σημαίνει πως, μέχρι η Τοnγ Ρroductions να ολοκληρώσει τον κύκλο συζητήσεων με τα τηλεοπτικά κανάλια, αυτή η σεζόν μάλλον θα έχει παρέλθει. Οπότε, η τηλεοπτική επιστροφή, αν και δεν είμαι ο αρμόδιος να σας απαντήσω, πιθανολογώ πως θα συμβεί από τη νέα σεζόν».

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.