23/06/2020

Ποιες παραγωγές βάζει στον “πάγο” η ΕΡΤ

Με τρεις σειρές ήδη να έχουν λάβει έγκριση, η ΕΡΤ βάζει παράλληλα στον πάγο άλλες παραγωγές που, για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά, δεν μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα. Αβέβαιο είναι το μέλλον του μουσικού σόου “The secret song”, το οποίο , όπως όλα δείχνουν, δεν θα βγει στο πρώτο μισό της σεζόν. Η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης του γαλλικού φορμάτ που παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας...

Με τρεις σειρές ήδη να έχουν λάβει έγκριση, η ΕΡΤ βάζει παράλληλα στον πάγο άλλες παραγωγές που, για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά, δεν μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα.

Αβέβαιο είναι το μέλλον του μουσικού σόου “The secret song”, το οποίο , όπως όλα δείχνουν, δεν θα βγει στο πρώτο μισό της σεζόν. Η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης του γαλλικού φορμάτ που παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας, αλλά δεν δεσμεύεται για τον χρόνο υλοποίησής του, που μετατίθεται για κάποια στιγμή στο μέλλον. Για αργότερα μετατίθεται και η τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Βικτόρια Χίσλοπ “Καρτ Ποστάλ”, καθώς απαιτούνται πολλά ταξίδια, πράγμα σύνθετο εν μέσω πανδημίας.

Πηγή: Reallife | enikos.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 23/6/2020)

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.