03/09/2020

Οι δημιουργοί του Games of Thrones έρχονται στο Netflix για το φιλόδοξο The Three-Body Problem

Πριν έναν χρόνο οι δημιουργοί του Game of Thrones έκλεισαν μια σημαντική συμφωνία συνεργασίας με την Netflix, η οποία λέγεται πως έφτασε τα $200 εκατομμύρια. Πλέον και επίσημα μαθαίνουμε τον πρώτο καρπό αυτής της συμφωνίας των David Benioff και D.B. Weiss με την Netflix ακούει στο όνομα The Three-Body Problem.

Πριν έναν χρόνο οι δημιουργοί του Game of Thrones έκλεισαν μια σημαντική συμφωνία συνεργασίας με την Netflix, η οποία λέγεται πως έφτασε τα $200 εκατομμύρια. Πλέον και επίσημα μαθαίνουμε τον πρώτο καρπό αυτής της συμφωνίας των David Benioff και D.B. Weiss με την Netflix ακούει στο όνομα The Three-Body Problem. 

Το Netflix ανακοίνωσε πως το δημιουργικό δίδυμο θα διασκευάσει τη βραβευμένη με Hugo τριλογία του Κινέζου συγγραφέα Σίσιν Λιου «The Three-Body Problem» με βασικό συνεργάτη τον Αλεξάντερ Γου του «True Blood» και εκτελεστικούς παραγωγούς τον ευρηματικό σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον («Στα Μαχαίρια», «Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάι») και την ταλαντούχα ηθοποιό Ρόζαμουντ Πάικ («Gone Girl»).

«Η τριλογία του Σίσιν Λιου είναι η πιο φιλόδοξη σειρά επιστημονικής φαντασίας που έχουμε διαβάσει, οδηγώντας τους αναγνώστες σε ένα ταξίδι από τη δεκαετία του 1960 ως το τέλος του χρόνου, από την ζωή στην θολή μπλε κουκίδα μας μέχρι τις μακρινές παρυφές του σύμπαντος. Ανυπομονούμε να περάσουμε τα επόμενα χρόνια της ζωής μας, ζωντανεύοντάς την για παγκόσμιο κοινό», δήλωσαν οι Μπένιοφ και Βάις.

Τα βιβλία χρονογραφούν την ιστορία της πρώτης επαφής του ανθρώπου με εξωγήινο πολιτισμό. Το πρώτο (ομώνυμο) βιβλίο εκδόθηκε το 2008 και τοποθετείται χρονικά στην περίοδο της κινεζικής Πολιτιστικής Επανάστασης. Ένα κρυφό στρατιωτικό πείραμα επιτυγχάνει την πρώτη επαφή με εξωγήινους και στην συνέχεια ο κόσμος διχάζεται για το αν οι προθέσεις τους είναι εχθρικές ή φιλικές. 

Πηγή: appleworldhellas.com

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 3/9/2020)

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.